Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.841 keer bekeken

Toy van de maand: Satisfyer Dual Pleasure

9 mei 2022,

geschreven door

In onze rubriek ‘Toy van de maand’ delen we elke maand een leuke, spannende, unieke of grappige toy met jullie! Luchtdrukgolven… had jij gedacht dat je er een gat in de lucht van zou springen? Deze maand in de spotlight: de Satisfyer Dual Pleasure luchtdrukvibrator!

 • Intense clitoris stimulatie
 • Luchtdruktechniek en vibraties
 • Looks en Power in 1
 • 2 Motoren
 • App Controlled
 • Creëer zelf vibraties
 • Wereldwijd te bedienen
 • Zacht siliconen mondje
 • Oplaadbaar met USB-kabel
 • Kleur: Paars

 

Ontdek de kracht van de Dual Pleasure, een compacte luchtdrukvibrator uit de sensationele Satisfyer collectie. Met 2 krachtige motoren en een uitgebreide selectie aan luchtdruk- en vibratiestanden, kom je tot een overweldigend clitoraal orgasme!

Met de (gratis) Satisfyer app kun je zelf oneindig veel vibratiepatronen creëren. Maar je kunt ook alle controle uit handen geven, ongeacht waar je partner zich bevindt! Heerlijk spannend, maar ook een hele handige optie als je in een langeafstandsrelatie zit.

“Voor extra comfort, gebruik een beetje glijmiddel op waterbasis.”

Het materiaal van deze sextoy is zacht en de vorm maakt hem makkelijk om vast te houden, ongeacht of je op bed ligt of onder de douche staat. De constante stimulatie en bijzondere techniek van deze luchtdrukvibrator maken orgasmes even heftig als langdurig!

103 reacties

 1. De laatste tijd hebben mijn vriend en ik het regelmatig over de satisfyer dus we worden er steeds nieuwsgieriger naar. Top dat hij via de app ook kan meedoen. We kunnen voorlopig nog niet bij elkaar wonen dus ideaal om onze geile praat af te maken met dit speeltje.

 2. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…na 6 maanden alleen zijn, wordt het tijd om mezelf te verwennen

 3. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik heb een relatie maar om het wat spannender te maken lijkt me dit een leuke toevoeging. Plus af en toe me time is ook gezond!

 4. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… na jaren huwelijk willen we wel eens wat nieuws proberen in het nachtkastje is nog plek genoeg.

 5. ik wil de Satisfyer dual pleasure in mijn nachtkastje, want ik mag trouwen met de liefde van mijn leven op 24 juni 2022 en dit een extra aanvulling is tijdens onze huwelijksnacht , we zijn elkaar aan het ontdekken een dit item zou een zeer spannende toevoeging zijn, en wil mijn liefde beminnen tot in de hemel

 6. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik ben wel toe aan een knallend orgasme. Helaas is dat niet vanzelfsprekend bij mij. Ik heb gehoord dat een luchtdrukvibrator wonderen kan verrichten dus dat wil ik heel graag uitproberen!

 7. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…ik wil eindelijk weer eens ongekend genieten van heerlijke orgasmes

 8. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik zou graag eens in hogere sferen komen tijdens een orgasme.

 9. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…alleen de bijnaam.
  Pussy Pleaser is al zo opwindend !
  2 motoren app die je kunt instellen
  Lijkt me geweldig om hier lekker mee te gaan spelen..

 10. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…ik heb nog nooit een overweldigend fantastisch en lang orgasme gehad en ik zou dit heel graag willen ervaren. Met deze toy is dit misschien wel te bereiken.

 11. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… zonder deze toy is het nog een leeg kastje zonder pleasure.

 12. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… wij houden van experimenteren,gebruiken regelmatig speeltjes. Maar deze hebben we nog niet uitgeprobeerd!

 13. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want wie wil er nu niet een maximaal hoogtepunt!!

 14. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…
  Ik ben echt toe aan een fantastisch orgasme.
  Omdat ik moeilijk een orgasme krijg ,hoop ik dat wel met deze toy te krijgen.
  Ook fijn om het uit handen te geven.
  Ik hou van het niet te weten en zien,maar allesallemaal te voelen.
  Dat is voor mij veel intenser.

  groetjes

 15. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dan kan ik lekker creatief mijn eigen vibraties creëren.

 16. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil wel eens zien of ik haar eindelijk haar hoogtepunt kan geven.

 17. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…behalve het ondergoed en de sokken ligt er nog niets en het wordt hoog tijd dat we samen eens andere dingen gaan proberen…..

 18. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik kijk er naar uit dat ik hem kan instellen voor mijn vrouwtje en haar daarna er zie met spelen. Amaai dit wordt genieten en …

 19. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… zo kan mijn de man de app instellen en kom ik lekker opgewarmd voordat hij thuiskomt van zijn werk. Daarna kunnen we lekker verder doen om tot een … te komen. Ik krijg er nu al warm van.

 20. Ik wil de satisfyer dual pleaseare in mijn nachtkastje want werd zo lkkr geil van de andere modellen en kom je er lkkr met me clitje op klaar,echt een uitvinding wil m graag proberen de nieuwe versie Mvg t en s

 21. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…Ik kom vrij snel…Met schoen komen we dan samen…

 22. Ik doe mee omdat ik deze supergraag wil winnen mijne is kapot gegaan….. en deze nieuwe is…… heerlijk denk ik 😜😝

 23. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… Ik ben voor het eerst t land uit zonder mijn verloofde en ik zou voor de volgende keer hem willen laten bepalen wanneer&hoe hard ik kom als we niet in tzelfde huis slapen🥵

 24. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… de Satisfyer 2 ik al in huis heb maar erg benieuwd ben hoe deze aanvoelt!!

 25. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik geniet ervan om mijn vrouw als een malle te laten komen..en komen…en komen!

 26. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn vrouw driedubbel verwennen en meerdere wereldse orgasmes geven

 27. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want na jaren zonder orgasme komt mijn vrouw als een speer met de Satisfyer pro 2.
  Met deze duo satisfyer komt ze waarschijjnlijk nog heftiger en dat verdient ze.

 28. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…ik begin te leren dat ik als vrouw ook lief mag zijn voor mijzelf.

 29. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… Ik ben relatief onzeker maar door te experimenteren in bed krijgt mijn zelfvertrouwen altijd een boost! Daarom zou ik deze graag willen!

 30. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dan kan ik eens afwisselen , de satisfyer pro is echt geweldig , eens ontdekken of deze net zo geweldig is

 31. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik wil graag alles geprobeerd hebben van seksspeeltjes. Ik gebruik dan deze ervaring om anderen te helpen in wat goed is om orgasmes te krijgen en op welke manier het verschilt van andere speeltjes. Misschien kan dit speeltje mijn orgasme tot een hoger niveau tillen.

 32. Ik wil de satisfyerDual Pleasure in mijn nachtkastje zodat ik mijn vrouw weer als van oud kan verwennen omdat dit door diversen oorzaken al weer lang geleden is.
  Ik vind dat ze het weer verdient na al het geduld dat ze met me heeft

 33. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik vind het geweldig om op ontdekkingsreis te gaan. Ik heb tot nu toe 1 speeltje geprobeerd sinds ik ontdekt heb dat ik mij daar niet voor hoef te schamen. Deze heb ik al enige tijd en ik zou zoooo graag iets nieuws willen proberen! *Fingers crossed*

 34. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want het lijkt mij heerlijk wakker worden naast mijn vrouw die in volledige extase is wanneer ze hem gebruikt.

 35. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…Mijn vriendin is verslaafd aan de satisfyer. Ze komt er zo heftig op klaar. De gewone satisfyer moet vernieuwd worden. Ik zou haar hier heel blij mee maken. Zodat we weer overal waar we willen kunnen geniet. Ook als ik op mijn werk zit en zij thuis is

 36. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik wil dat men vriend hem bediend van bij hem thuis en ik er zin in heb om een zalig en opwindend moment te beleven.

 37. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want mijn Womanizer is inmiddels zo versleten en maakt nu het geluid van een oude trekker, dat de rest van de straat denkt dat het maaiseizoen is begonnen terwijl ik lig te masturberen.

  1. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want als ik hem ergens anders rond laat slingeren, gaat mijn puppy ermee aan de haal! Zou zonde zijn als hij hem kapot knabbelt; hij is bedoeld voor een ander soort ‘geknabbel’.

 38. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… mijn vriend en ik zijn net een beetje begonnen met het experimenteren met speeltjes. Zowel bij elkaar als bij onszelf. Zowel solo als dat we toekijken. Dit wind ons erg op. Wij zijn erg benieuwd naar dit speeltje.
  (En aangezien we binnenkort een nieuwe slaapkamer krijgen (verbouwing) zijn nieuwe speeltjes dan ook erg leuk.) ☺️

 39. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want na baarmoederhalskanker op op mijn 31e ben ik bang mijn seksualiteit kwijt te zijn. Echt intiem zijn met mijn vriend durf ik nog niet, vanwege mijn verminkte vagina. Ik hoop dat een uitwendig speeltje hierbij verschil kan maken. En mij dat beetje zelfvertrouwen durft te geven om weer samen intiem te zijn.

 40. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want met deze toy kunnen we nieuwe ontdekkingen doen. Mijn vrouw kan hem alleen gebruiken tijdens de huidige masturbatie marathon, of we kunnen hem samen gebruiken als we met elkaar aan het spelen zijn. Ze kan hem op zelf op de juiste plek houden terwijl ik de snelheid bepaal en door de trillingen erbij wordt het nog geweldiger. De Satisfyer Dual Pleasure zal onze speeltijd nog geweldiger maken als hij uit het nachtkastje komt, dat natuurlijk veel zal gebeuren.

 41. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…

  Ik heb de satisfyer pro 2 EN 3….Die zijn GE-WEL-DIG!!!
  Maar ben benieuwd of deze satisfyer dual pleasure mij nog intenser of heftiger kan laten komen.
  Een zeker iemand zou het zeker geil vinden om mij van een afstand te bedienen!!!
  En om eerlijk te zijn iets nieuws is altijd leuk! Lekker uitproberen!!!

 42. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vriend kan mijn hoge libido niet aan, zo gun ik hem ook wat rust, hij blij ik blij.

 43. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want mijn eerste satisfyer mag na jaren trouwe dienst op een welverdiend pensioen na zijn harde werk in vochtige en lawaaierige omstandigheden

 44. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want mijn vriendin wil een keer gillend en trillend klaar komen 🙈

 45. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…De huidige satisfyer is inmiddels aardig versleten…..🙄😉

 46. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…met de app in zijn hand kom ik heerlijk klaar, ook al is dat in een ander land… Net als anders laat hij me van genot beven en met de techniek van Satisfyer duurt dat echt maar even…. Met mijn eigen Satisfyer Pro geniet ik nu al het meest, dus kom maar op met de Satisfyer Dual Pleasure, dit word 1 groot feest!! 😉

 47. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… zo kan vriendlief, die 100 km verderop woont, me op elk gewenst moment tot een hoogtepunt brengen ❤.

 48. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…dan heb ik eindelijk eens controle over mijn vrouw

 49. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…

  Mijn ‘oude’ is ermee opgehouden! Dus ik zou heel graag een nieuwe willen 😊

 50. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ….. hij maakt vast mijn vrouw heel blij . Zo heb ik een vrolijke vrouw op de dag , zal zij wel zeggen ; als hij in haar nachtkastje mag .

 51. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…het lijkt geweldig om een overweldigend orgamse te krijgen van de satisfyer !

 52. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn orgasmes naar een hoger level sturen dan de satisfyer 2.0!

 53. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…dan kan ik mijn lief enorm gaan edgen als ze vastgebonden ligt #zinin 😍

 54. Ik wil de Satifyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje want, dit zou ideaal zijn voor de relatie met mijn vriend op een verder afstand.

 55. Ik heb t nog steeds niet aangedurfd om te genieten met “plastic” Dit zou n unieke kans zijn om n nieuwe wereld open te laten gaan ☺😋

 56. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dan kan mijn FWB mij altijd een hogepunt bezorgen als hij weer te druk is om zelf langs te komen.

 57. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dit is een mooie aanvulling op de speeltjes die wij al hebben.

 58. Waarom ik deze wil winnen? Nou eigelijk heel makkelijk, wie wilt dit nou niet hahah. Ik ben super fan van de satisfyer, en ben erg benieuwd naar deze!
  Mijn vriend zou het stiekem ook leuk vinden, hij neemt graag de touwtjes in handen, en met de app kan hij zelf alles bepalen. Leuke avond dus hihi.

 59. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want er ligt momenteel nog geen enkele vibrator in en ik hoor/lees heel veel goede verhalen over de Satisfyer van vriendinnen en op het internet!! Dit zou een fijne toevoeging zijn aan mijn (lege) nachtkastje :).

 60. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik ben meer dan een half jaar per jaar van huis voor mijn werk en met dit speeltje kan ik toch een beetje thuis zijn om mijn vrouw een hoogtepunt te bezorgen.

 61. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik moet toch iets de dagen zonder mn lekkere gastje

 62. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik heb nog nooit een speeltje gebruikt! Nu ik dit zo lees leek het me toch wel gaaf en een leuke uitdaging voor mijn vriend die in Amerika zit op dit moment … bij is wel vaker weg voor t werk, het zou echt fijn zijn als hij dit kan bedienen op afstand

 63. Eigenlijk wil ik m in het kastje van m’n vriendin.
  Ik ben vaak van huis ivm m’n werk (chauffeur)
  En we zijn al een tijdje opzoek naar de perfecte oplossing. Maar die hebben we helaas nog niet gevonden. Dit lijkt me de perfecte verassing voor de tijden dat ik er niet ben 👌🏻

 64. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… sinds mijn relatie al geruime tijd over is, stelt mijn sexleven niet zo veel meer voor 🙁 Het zou echt geweldig zijn om dan met deze toy mijn leven weer wat spannender te maken!

 65. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want degene die verteld dat new mommys te moe zijn voor wilde nachten die lult! (Deze laat ik dus zeker niet in mijn nachtkastje!)

 66. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik ben heel benieuwd naar zelf patroontjes uitproberen via de Satisfyer app 📈

 67. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik wil graag mijn vriendin deze geweldige ervaring op laten doen

 68. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…
  Het is net uit met mijn vriend en onze seks was heel goed. Dus om ervoor te zorgen dat ik niet naar hem terug ga, heb ik de Satisfyer Dual Pleasure echt nodig in mijn nachtkastje

 69. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik zit in een langeafstandsrelatie en we maken graag gebruik van app controlled toys, dus deze zou zeker goed in de collectie passen!

 70. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… we hebben een tekort aan clitoris-stimulators en deze moeten we echt hebben!

 71. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want geen enkel orgasme zal hiermee nog hetzelfde zijn! 😍

 72. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want dat levert een waanzinnige nacht op met daverende orgasmes

 73. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik heb al zoveel goede verhalen over de satisfyer gehoord dat ik echt niet kan wachten om de toy lekker zelf (of samen) uit te proberen

 74. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik ben helemaal gek op het merk Satisfyer dus deze zou ik ook heel graag willen testen!

 75. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want.. een hoog libido hebben is natuurlijk al opwindend genoeg. Maar vooral met een langeafstandrelatie ( Arnhem > midden Limburg). Ja, nou. Waar laat je dan al je pleasure moments door de week? Alleen is het natuurlijk ook heerlijk met m’n vibrator en Satisfyer, niks te klagen ( thanks easytoys😏). Maar dit lijkt me toch wel heel opwindend om dit op afstand samen te kunnen doen als we elkaar door de week niet kunnen zien door onze afstand, school en werk 👀. Ik ben al ontzettend fan van de Satisfyer pro 2, maar nu ik gelezen heb van deze, word ik ook fan van de Satisfyer Dual Pleasure 🥰!

 76. Mijn vrienden en ik hebben de Satisfyer Pro 2 zovaak gebruikt dat de accu het begeven heeft!

  Wij zijn dus toe aan een nieuw speeltje en deze lijkt fantastisch.

 77. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want ik wil ons seksleven een boost geven door die aan mijn vriendin te geven, zodat wij vaker intenser met elkaar kunnen genieten! En we weer opnieuw kunnen experimenteren!!

 78. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… We zijn sinds een tijdje begonnen met het gebruiken van speeltjes. Wat een fijne wereld gaat er voor ons open. We beleven heel wat plezier en genieten volop. De satisfyer ontbreekt nog in het nachtkastje. Volgens mij een mooie aanvulling voor ons.

 79. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…ik wil wel eens weten of de Satisfyer dual pleasure echt wel mijn vriendin dual plezier bezorgt ook al ben ik niet in de buurt

 80. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…sinds ik de Satisfyer pro hebt is mijn zin in seks enorm toegenomen, ik heb mijn lichaam helemaal opnieuw ontdekt en daardoor mijj eigenwaarde aanzienlijk gestegen, iedere vrouw moet verplicht een Satisfyer naast haar bed hebben liggen.

 81. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…heb deze nog niet zoiets ik myn laatje liggen zou er heel goed tussen passen zodat me man me kan plagen🤪

 82. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik wil deze wel uitproberen bij me vrouwtje hoor veel verhalen over de satisfyer hopelijk kan easytoys mij hiermee wel helpen met deze leuke verassing😁

 83. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…
  Deze genotsstaaf zuigt al mijn negatieve emoties op!

 84. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want… ik ben wel heel erg benieuwd naar een luchtdruk vibrator die ook goed kan vibreren! De satisfyer pro2 heb ik natuurlijk al, maar ze met elkaar kunnen vergelijken is nog leuker. Daarnaast is paars ook nog mijn lievelingskleur!

 85. Ik wil de Satisfyer Dual Pleasure in mijn nachtkastje, want…mijn vriend werkt 3/4 van het jaar in het buitenland; We houden allebei heel veel van sex en kunnen elkaar virtueel heel gek maken. Met deze satisfyer wordt het vast nog leuker. Mijn schatje ziet me zo graag klaarkomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.623 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Vandaag willen we je graag meer vertellen over de Feisty Stotende Vibrator van Pillow Talk. Dit stijlvolle seksspeeltje vibreert niet, maar zorgt met zijn stotende bewegingen voor een lev…
1.623 keer bekeken