NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.353 keer bekeken

Toy Tuesday: Super Sexy Sextoys Starter Kit

27 oktober 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag is het niet één toy, maar een heel pakket! We hebben het vandaag over de Super Sexy Sextoys Starter Kit van Loveboxxx. Met deze complete set voor mannen én vrouwen kan jij als groentje kennismaken met de wereld van sextoys of als je al ervaren bent is deze set heel leuk om jullie seksleven wat meer leven in te blazen!

 • Complete set
 • Verschillende speeltjes
 • Voor mannen, vrouwen en koppels
 • Leuk cadeau

De Super Sexy Sextoy Starter Kit is een ideaal cadeau om aan je partner te geven zodat jullie er samen van kunnen genieten. De kit bestaat uit verschillende toys zoals een vibrator, vagina balletjes, een vibrerend eitje, een masturbator, een penis ring, een penissleeve en flexibele anaalkralen. Kortom: met deze set kunnen jullie samen of alleen, veel plezier beleven!

Win de Super Sexy Starter Kit

Ben je enthousiast geworden over deze starterskit? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op deze set door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 03-11-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Super Sexy Starters Kit winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

159 Responses

 1. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want het is de perfecte manier om uit te zoeken wat we spannend en fijn vinden in de slaapkamer.

 2. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik denk dat ik dit wel kan gebruiken nu met de corona + wat extra genot voor mij en me partner!

 3. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…in deze tijden van veel thuis zijn, is meer plezier stukken beter.

 4. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriendin kan wel wat afstraffing gebruiken op een stoute manier.

 5. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriendin en ik experimenteren graag met jullie speeltjes

 6. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dan wordt de slaapkamer een speeltuin voor volwassenen en zeer gezellig in bed

 7. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…door corona toch eenzamer dan me lief is. Deze kit zou me helpen om lange donkere avonden door te komen.
  Liefs,
  Petra

 8. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…je kunt nooit te weinig sextoys in je nachtkastje hebben..hoe meer variatie hoe beter je sex leven!

 9. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

  Ik en mijn Vriendin hebben momenteel wat minder seks. Dit mede door een auto ongeluk aan haar kant die het allemaal wat lastiger heeft gemaakt. Met dit pakket kunnen we vast en zeker weer langzaam die vlam aanzetten!

 10. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want daarin moet ik snel de spullen kunnen pakken die ik nodig heb, zodat ik lekker in de mood blijf.

 11. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want de donkere dagen nodigen nog meer uit de teugels te laten vieren onder de dekens! 😉

 12. Ik wil de Super Sexy Sector Starter Kit in mijn nachtkastje, want in the heat of the moment wil je niet zonder zitten.

 13. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn nieuwsgierigheid is gewekt nadat mijn vrouw haar eerste speeltje heeft gekocht, ze is helemaal om !

 14. Ik wil de Super Sexy Sector Starter Kit in mijn nachtkastje, want daar liggen de belangrijkste spulletjes voor in bed binnen handbereik.

 15. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… dan heb ik het binnen bereik als de hormonen opspelen.

 16. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Als ik dit zou mogen winnen zou ik graag een show voor mijn vriend houden. Mijn vriend vind het namelijk geil als ik mijzelf aanraak, met dit Super Sexy Sextoy Starter Kit weet ik zeker dat ik hem hiermee kan verassen.

 17. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil meer experimenteren met mijn vriend en samen meer ontdekken.

 18. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want wij zijn wel toe aan een spice-up van ons seksleven

 19. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

  als ik mijn partner verwen is ’t instant plezier voor twee

 20. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… dan kunnen mijn vrouw en ik starten met het experimenteren van deze heerlijke starters zet

 21. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want na meerdere jaren ga ik eindelijk met een vriend van mij experimenteren waarbij speeltjes zeker goed van te pas gaan komen…

 22. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… dan kan ik mijn vriend verrassen met een heleboel nieuwe speeltjes 😉

 23. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriendin en ik hebben nog geen speeltjes en dit pakket is een mooie opener om te starten hiermee.

 24. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik heb nog plek. Er ligt maar 1 saaie seks toy in, die nooit wordt aangeraakt. In de corona crisis was de seksuele spanning en activiteit ver te zoeken maar… Die is nu wel weer aan het terug komen. We bedenken dingen die we als koppel wel zouden wiplen doen. Ook seksspeeltjes, dat lijkt mijn vriend ook erg leuk. Dus hoe leuk zou het zijn om met deze set te beginnen. Er lijkt genoeg in te zitten.. Maar echt dat lijkt me oprecht wel spannend om mee aan de slag te gaan. De net nieuwe nacht kastjes staan naast het bed, klaar om gevuld te worden en binnen hand bereik😜😜😜

 25. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want na heel lang niet bezig te zijn met mijn seksualiteit heb ik eindelijk ontdekt wat ik leuk vind. Geremd door een negatieve seksuele ervaring waarbij mijn grenzen werden overschreden, heb ik lang de boot afgehouden van seks, maar nu heb ik een partner gevonden die voor alles toestemming vraagt, mij wil plezieren en over mijn grenzen wil praten en ze respecteert. Ik wil hem verrassen met dit cadeautje om samen verder mijn grenzen af te tasten, nu ik dat eindelijk kan bij iemand waar ik me veilig bij voel!

 26. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik heb for some reason altijd zin in ochtendseks wanneer mijn vriend net naar z’n werk is. Solo gaan helpt me weer in slaap te vallen.

 27. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik en mijn vriendin houden heel erg van orale en anale sex en dit setje is daar perfect voor.

 28. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…er is genoeg plek in mijn nachtkastje omdat ik die overige cadeaus ook niet gewonnen heb.

 29. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…met de donkere dagen voor de boeg, weet ik me wel te vermaken tussen de lakens met al die speeltjes!!

 30. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… elke nacht zwetend van de hete sex in slaap vallen is het lekkerste wat er is! En met dit pakket kunnen wij nog langer en lekkerder genieten.

 31. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik dan kan zeggen,, kijk vouw gewonnen van easy toys” Mooi excuses voor nog meer speeltjes in ons nachtkastje.

 32. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want we zouden graag eens wat spannends proberen

 33. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… mijn vrouw en ik ga elkaar daar mee verwennen in deze donkere dagen voor de kerst

 34. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want na de bevalling van mijn tweede kindje heb ik vaginisme ontwikkeld, fucking rot natuurlijk want je wilt gewoon vrijen met je partner maar nu moet ik allerlei oefeningen gaan doen en zo’n zet zou ook een goede tool zijn om hopelijk daar van af te komen.

 35. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…dan heb ik een Super Sexy nachtkastje!

 36. Want, dit jaar zie ik Sarah, maar nieuwe fase, nieuwe partner, nieuwe verassende ervaringen en dus nooit te oud om (alsnog) te experimenteren! Dus ja graag de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje! Ik kan niet wachten om nieuwe grenzen over te gaan,…..

 37. Ik zou erg graag de starterskit willen winnen. Ik heb nog geen toys en met deze kit kan ik uitzoeken welke ik fijn vind

 38. Ik wil de super sextoy starterkit in mijn nachtkastje want mijn partner en ik houden van een swingend leven en daar leveren super sextoys kunnen deze speeltjes een bijdrage in leveren. Swing it out en be cool

 39. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik zou wel wat variatie kunnen gebruiken met mijn vriendin

 40. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn relatie is net uit, en this is just what i need

 41. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn relatie is net uit, en this is just what i need

 42. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…er liggen nog geen speeltjes in. En na 15 jaar samen willen we wel eens weten of het een verrijking is voor ons sexleven

 43. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…mijn seksleven zit al enige tijd in quarantaine. 😢

 44. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik heb nog een laatje vrij en zou dit graag vullen met deze spannende speeltjes zodat we ons niet hoeven vervelen tijdens de feestdagen zonder veel visite. Zo kunnen wel lekker vonden eigen spelletjes spelen 🤪

 45. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil wel weer eens wat nieuws in de slaapkamer proberen met mijn man!

 46. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…we willen na 17 jaar samen wel eens iets anders uitproberen in de slaapkamer. Daarom lijkt het me leuk haar te verrassen met de starter kit.

 47. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vrouw en ik willen graag beginnen met het ontdekken hoe sexspeeltjes ons sexleven kunnen verrijken. We zijn samen leuk bezig met experimenteren en met deze kit kunnen we op een leuke en spannende manier ontdekken wat we fijn, leuk en lekker vinden. Samen kunnen we dan heerlijk genieten, van naar elkaar kijken terwijl een van ons een toy probeert of juist de ander verwennen met een van de toys. Het gebruik van deze toys zal vast naar meer smaken.

 48. Ik wil de Super Sexy Sector Starter Kit in mijn nachtkastje, dat lijk me heerlijk om deze Super Sexy Toyota uit te breiden van een Starter Kit naar een Mega kit 😊😊

 49. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want
  in deze afstandelijke tijd biedt EasyToys de helpende hand.

  1. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik wil heel graag mijn vriend verrassen met iets nieuws in de slaapkamer! Hij vindt het heerlijk om mij te verwennen, dus ik zou hem graag een showtje willen geven.. tot nu toe is het namelijk gelukt met alleen onze lichamen, dus we kunnen wel iets nieuws gebruiken

 50. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…mijn man en ik houden wel van experimenteren!

 51. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…het lijkt ons heerlijk om te kunnen kiezen uit speeltjes en zo altijd te kunnen afwisselen. Maakt het echt spannend en leuk!!

 52. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…Mijn nachtkastje is helaas nog bijna leeg en het zou wel naast de bijbel passen !

 53. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want … dan is het kastje meteen goed gevuld. Ik zou er natuurlijk nog iets anders mee kunnen vullen…

 54. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik en mijn vriend zijn al langer op zoek naar wat speeltjes om te gebruiken alleen weten we niet wat we willen. Binnenkort is zijn verjaardag en ik zou hem hiermee lekker kunnen verassen.

 55. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ons seksleven kan wel even een boost gebruiken

 56. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik heb besloten na 22 jaar huwelijk en een ingedut sexleven mij te herpakken en ons sexleven nieuw leven in te blazen. #iniatiefnemen

 57. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want na 15 jaar weer singel en nu genieten van alles om me heen, dus ik denk dat dit pakketje meer uit dan in mn kastje ligt

 58. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…dat is een leuke uitdaging, past het er allemaal in 😂 Leuke spannende set om uit te proberen.

 59. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Dit is precies het setje waar we elkaar tenenkrullend mee kunnen verwennen, en wie wil dat nu niet?

 60. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje omdat mijn seksleven een opfrisbeurt nodig heeft!

 61. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Als het pakket bevalt, word ik zeker vaste klant!
  Tot op heden moeilijk om het speeltje om mee te beginnen te kiezen
  Maar hiermee helemaal niets meer te verliezen!
  We gaan gewoon alles proberen,
  Niet 1, niet 2 maar heel veel keren!
  👏👏🛏🛏🛏

 62. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… OP mijn nachtkastje krijg ik te veel vragen van mijn kinderen…..

 63. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… mijn man en ik hebben al 4 weken geen sex gehad, een extra hulpje om ons sex leven weer op te spicen kunnen we wel gebruiken

 64. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want alleen is maar alleen.. en eventueel voor als een weer twee wordt

 65. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

  Zins 18 jaar ben ik weer vrijgezel. En graag wil ik mijn lichaam beter leren kennen/ontdekken, en hoe kan ik dat dan het beste doen? Juist, met de super sexy Sextoy starterskit.

 66. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want de lange donkere dagen breken weer aan. En met deze corona tijd kunnen we nog een beetje plezier hebben

 67. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…wij hebben graag beide veel plezier in bed.

 68. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ook het sex-leven moet één groot feest zijn en blijven.

 69. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

  Sinds kort loop ik bij een seksuoloog omdat ik niet klaar kan komen. Ik ga hiervoor binnenkort therapie voor volgen. Dit zal een pittig traject worden omdat het voor mij door mijn verleden niet heel gemakkelijk is om de controle los te laten. Nu zou ik het zo tof vinden dat wanneer ik voldoende liefde voor mijzelf kan geven met de juiste ondersteuning van therapie ik daarna aan de gang kan met verschillende speeltjes. Een soort van: verassing voor mijzelf wat nu nog niet werkt maar wanneer ik de controle wel durf te laten waarschijnlijk wel. Ik kijk daar erg naar uit. Omdat ik het mijzelf gun. Dan heb ik iets om naartoe te leven.

  Leuke actie!

 70. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dan heb ik ook een lekker gezelschap als mijn man weer eens op zakenreis is.

 71. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik kan wel nieuwe leuke speeltjes in de slaapkamer gebruiken. Zo komen we de koude en regenachtige nachten wel door met deze leuke speeltjes

 72. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik word gek van corona en heb een beetje me-time nodig

 73. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… we kunnen wel wat leuks gebruiken in deze corona tijd 😉 En aangezien dit een super starterskit is kunnen we hier een hele tijd mee vooruit om te kijken wat wel echt leuk vinden.

 74. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… zo wordt elke avond spannend en zeker nooit saai!

 75. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Ik zag deze mooie actie staan, die kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
  Het is in de wereld een heftige tijd, thuis blijven is voor ons nu een feit.
  Met deze set hebben we dan toch plezier en vertier.
  Blijf veilig en gezond, zorg dat het u niet overkomt.

  1. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik zou geen nacht willen missen om er samen volop te experimenteren.

 76. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  nu ik in mijn tweede jeugd ben aangeland, willen wij extra motivatie ervaren

 77. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dit lijkt mij een vrij compleet pakket waar ik super fijn mee kan gaan experimenteren. Ik verwacht er eerlijk gezegd best veel van; dat moet toch wel een beter orgasme opleveren dan mijn eigen vingers, toch?

 78. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ik wil elke avond op ontdekkingsreis.

 79. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…dit is écht de goede Start van een Super avond in bed! Dat wordt lastig kiezen waar we mee gaan starten….

 80. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want het lijkt me geil oom die bij onze sex van mij en me fmb te gebruiken .

 81. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… dan hebben mijn man en ik, veel nachten verschillend en heel veel genot.

 82. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… het is paars! Dan wil je het toch al gewoon hebben ook!

 83. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…

  Er is niks beters dan er samen met je partner achter komen wat we beide het lekkerst vinden in bed, en dan ook nog met deze super starter kit, lijkt me super spannend en leuk!

 84. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn vriendinnetje verrassen met een set die ook zij wel heel spannend vind ❤️

 85. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… hou ontzettend veel van uitdaging, seks leven word spannender door meer uit te proberen speeltjes

 86. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Dan weet ik zeker dat ik goed voorbereid ben voor mijn sexy man.

 87. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ondanks alle nieuwe speeltjes is er ruimte en behoefte aan meer.

 88. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… mijn vriend en ik houden het graag spannend en hebben er zo nu en dan graag een extra meid bij om de spanning extra hoog te houden!!

 89. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…na jaren is de spanning ver te zoeken in bed

 90. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…het lijkt mij super leuk om nieuwe dingen te ontdekken samen met mn nieuwe liefje

 91. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…wij zullen er zeker goed gebruik van maken!!

 92. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…dan word mn sexleven een beetje spannender aangezien het nu behoorlijk saai is en ik helaas geen budget heb om wat dingen aan te schaffen.

 93. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want zoals de set al aangeeft zou het een leuke start zijn voor in mijn nachtkastje!

 94. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… heel eerlijk. Ik heb nog nooit een winactie gewonnen dus dat zou al heel vet zijn en ik heb nog nooit fatsoenlijke sextoys gehad/ kunnen halen

 95. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik heb nog geen sextoys en dit lijkt me de perfecte combi om mee te beginnen!

 96. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil graag meerdere dingen uitproberen en met het pakket heb ik daar alle benodigdheden voor.

 97. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik hou van variatie en dat bevat dit pakket wel en paars is mijn lievelingskleur! Ook wil ik mij en mn vriend verwennen!

 98. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil mezelf helemaal klaarstomen voor mij en m’n toekomstige partner/fwb voor als deze virus shit voorbij is!

 99. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn partner werkt ploegen en dan heb ik een beetje plezier als hij er niet is en als hij er wel is kunnen we er samen van genieten.

 100. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want de laatste keer raakte ik niet in paniek toen m’n schoonmoeder in het nachtkastje keek. Daar wil ik toch verandering in brengen.

 101. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik hou van de kleur paars. Ik ben heel ontschuldig hoor 👉👈

 102. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil mijn eenzame koude winternachten een stuk minder eenzaam en vooral heter maken🤪

 103. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want deze kit is een uitbreiding in ons assortiment en een feestje voor haar klit.. 🙊😏

  1. Wij willen de Super Sexy Sextoy Starterkit als uitbreiding van ons nachtkastje omdat ik heel lang moeite heb gehad met het hebben van seks, of uberhaupt bloot zijn in bijzijn. En we nu helemaal in de vibe zitten. 🤭

  2. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil mijn nieuwe lover leren om te experimenteren met sex toys 😉! Het kan zo geweldig zijn…… zucht 😋

 104. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Ik ben heel erg van het dingen uitproberen en ontdekken. Ik zelf ben nog niet heel erg bekend met sekstoys en weet bij lange na nog niet wat ik allemaal lekker vind. Zo’n start pakket kan mij heel erg op weg helpen om mezelf beter te gaan leren kennen.

 105. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want op tafel in de woonkamer lijkt me minder gepast!

 106. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… dit ziet er allemaal zo leuk uit dat je dat gewoon wil hebben!!!!

 107. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Houd me gezelschap en warm in deze eenzame en koude dagen!

 108. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…Dan kan ik mijn frustraties die mijn puberkinderen met zich mee brengen

  1. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik kan wel wat paarse vriendjes gebruiken, aangezien een echt vriendje er nu niet echt inzit 😭😏

 109. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dan hebben we altijd een nieuwe verrassing om erbij te pakken 🙂

 110. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Tijdens de kortere en koudere dagen mogen de nachten wel wat heter worden……

 111. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Mijn vriendin en ik zitten nu 8 maanden in onze geweldige nieuwe relatie. Maar door Corona hebben we weinig kunnen doen aan daten. Natuurlijk hebben we veel tijd in huis doorgebracht. Deze mooie set zou een heerlijke toevoeging zijn van ons nachtkastje om elkaar nog beter te leren kennen!

 112. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriendin en ik willen graag beginnen met toys te gebruiken, alleen weten niet waar te beginnen. Dit is een fantastische set om dan gelijk een goed begin te maken en ons seksleven te verbeteren

 113. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik ben net single en wil wel weer eens wat meer zelf experimenteren en daarbij zou dit perfect helpen!

 114. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… een heerlijk verwenpakket mag niet ontbreken🤗!! Verwennerij voor beide😍, en een super cadeau voor manlief 08-11-2020🎉. Ik kijk er naar uit om manlief eens goed te verwennen😄❤️!!! 🍀🍀🍀

 115. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…ook al zijn we nu 50+, het is nooit te laat voor een Starter Kit, dat is waarom we meedoen dus!

 116. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…dan kunnen mijn lief en ik elkaar keer op keer verrassen, als één van ons geblinddoekt is 😊

 117. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil de donkere dagen met mijn partner nog een stukje warmer maken 😏

 118. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Mijn vriendin verdiend meer dan alleen een mini vibrator.

 119. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik kan wel een duwtje in de rug krijgen om zoiets voor mij maar ook ons te kopen

 120. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik wil graag samen met mijn sekspartner onze seksuele ervaringen vergroten en beter worden in het helpen/pleaseb van elkaar in bed.

 121. k wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriendin is over n maand jarig en ik wil haar heel graag lekker verwennen.

 122. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Als vrouw alleen kan je nóóit genoeg sextoys hebben! En ik vind het super leuk om allemaal verschillende toys uit te proberen, in deze kit zitten er namelijk een paar die ik (nog) niet heb. Ik hoop dat als ik win de winterdagen wat warmer worden. Fingers crossed!

 123. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Ik hier enorm enthousiast van ben geworden

 124. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik merk dat ik en mijn vriendin vaak dezelfde standjes doen en we toe zijn aan wat nieuws. Hierdoor kunnen we kijken wat ons bevalt en willen we ons pakket hierna uitbreiden met toys die ons bevallen

 125. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vriend en ik zouden super graag sextoys willen uitproberen, alleen zijn we allebei een beetje terughoudend en verlegen op dat gebied. Als wij dit pakket winnen, kunnen we onszelf toch uitdagen en de sextoys samen gebruiken!

 126. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn net samengekochte huis met mijn partner wel eens flink inwijden op de enige mogelijke manier! Hele spannende avonden!

 127. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik durf eindelijk van seks te genieten na lange tijd mishandeld en verkracht te zijn geweest. En ik ben nu meer dan een jaar samen met mijn vriend en ik wil graag dat ik door middel van deze set kan laten zien dat ik er klaar voor ben om daadwerkelijk te genieten samen met hem.

 128. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Ik wil graag experimenteren als mijn partner en ik een trio doen zodat iedereen kan genieten

 129. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want mijn vrouw en ik hebben onlangs onze eerste vibrator gekocht via Easytoys en met deze set zouden we zeker nog wat meer spanning erin kunnen brengen 😊

 130. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want.. Mijn vriend en ik willen meer experimenteren in bed. Helaas is er geen budget om ze zelf te kopen.

 131. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik hou van genot in plezier en in een stressvolle periode kan ik deze mega goed gebruiken en ja wie wilt dit nou niet?!

 132. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want sinds de adventkalender experimenteren wij graag verder

 133. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want dit zou, zoals beschreven in de tekst, een perfect cadeau zijn voor mijn vriend. Hij heeft zelf nog niet zoveel ervaring met sextoys, maar wil er wel graag mee gaan experimenteren. Met deze set zou ik hem zeker aangenaam kunnen verassen. En natuurlijk kan ik er zelf ook van genieten 😉

 134. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… ik ben mezelf en mijn lichaam steeds meer aan het ontdekken. En ik denk dat deze Starter Kit een hele mooie bijdrage kan zijn in deze zoektocht. 🙂

 135. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…na een relatie van 16 jaar en 2 kinderen verder kan er wel wat meer spanning komen in de slaapkamer!

 136. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Dit zijn speeltjes voor zowel mannen en vrouwen waardoor ik kan experimenteren met mijn vriend

 137. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want ik ben single in Corona tijd but im ready to spice things up! Mijn goal was 30 countries before 30. Dat gaat me niet meer lukken, nu 30 speeltjes before 30🙈😂 Ik wil graag wat gaan experimenteren!

  1. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…we willen na 17 jaar samen wel eens iets anders uitproberen in de slaapkamer. Daarom lijkt het me leuk haar te verrassen met de starter kit.

 138. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want wie wilt er nou niet zo’n mooie paarse kit in zijn of haar nachtkastje hebben. Zeker met alle maatregelen zou dit mijn leven een stuk leuker en spannender maken! En zeker leuk om dit met een partner te proberen (zonder de 1,5 meter afstand natuurlijk) 😝😍

 139. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Ik heb na een lange periode single zijn, nu weer een leuke man in mn leven. En voor het eerst in tijden voel ik me niet onzeker en durf ik dingen uit te proberen. Dit zou een fantastische toevoeging kunnen zijn!

 140. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vriend zou niet weten wat hem overkomt als hij dat vind. Hij zou helemaal in de wolken zijn.

 141. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… Mijn seksleven kan wel een oppepper gebruiken! Deze set zal er zeker bij helpen om te gaan experimenteren met mijn partner.

 142. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want…
  Zo kunnen mijn vriend en ik lekker experimenteren!!

 143. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want in deze tijd van Corona waarin het aankomt op jezelf is een extra beetje intieme aandacht geen straf 😉

 144. Ik wil de Super Sexy Sextoy Starter Kit in mijn nachtkastje, want… mijn vriendin en ik zijn verzot op jullie toys en kunnen ze niet meer missen! 😏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.518 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag hebben we een leuk speeltje voor de mannen die opzoek zijn naar het speeltje voor de ultieme prostaatstimulatie. Met de LELO Hugo Prostaatmassager zal jouw P-spot ongekende s…
1.518 keer bekeken