Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.108 keer bekeken

Toy Tuesday: Autoblow 2+ masturbator

30 april 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Autoblow 2+XT Sleeve A. De Autoblow is een automatische masturbator die het werk voor jou doet. Het gevoel van de masturbator kan je vergelijken met dat van een blowjob!

 • Luxe clitoris stimulator
 • Met luchtdruktechniek
 • 11 luchtdrukstanden
 • Eenvoudig te bedienen
 • Eenvoudig te bedienen
 • 100% waterproof
 • Stimuleert blowjobs
 • Met stekker

De Autoblow 2+ is maar liefst 50% nauwer dan zijn voorganger. De masturbator grijpt de penis stevig vast met de 5 massagearmen die door een motor worden aangedreven. De massagearmen zijn opgebouwd uit verschillende kralen die, wanneer de masturbator aan staat, een op- en neergaande beweging maken. Door in de panelen aan de zijkant te knijpen zal de masturbator strakker aanvoelen. Na het gebruik haal je de sleeve eenvoudig uit de behuizing en spoel je het speeltje zo weer schoon.

Kijk goed naar de maximale omtrek van de sleeve. Voor groter geschapen mannen zijn er ook wijdere sleeves verkrijgbaar!

Autoblow 2+ review van de experts

Toytester Marc van Lier: “Het koste me weinig moeite om een orgasme te krijgen met de Autoblow 2+. Leek het op een pijpbeurt? Nee, dat niet. Was het fijn? Ja. Was het explosief? Mwah. Toch is het een bijzonder prettig gevoel en ik kwam klaar zonder verdere stimulering.”

Wat is jouw favoriete masturbator? Laat het ons weten in een reactie!

4 reacties

 1. Ben op zoek naar een nieuwe hoes voor autoblow, maar vind het niet op website. Waar kan ik dit vinden?? Als ik op zoeken inbreng, krijg ik duizende resultaten, maar de hoes zelf bij mogelijke dekkingen vind ik niet

  1. Zover ik weet worden alleen de sleeves los verkocht en is de behuizing helaas niet los verkrijgbaar.

 2. Auto blow 2 zeer goede masturbater gaat op en neer zuigt goed je piemel af en zuigt zolang tot er geen sperma meer uitkomt tot de laatste druppels super! Goed gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

891 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit! Dit is hét duo-speeltje die jou een compleet nieuwe ervaring kan bezorgen!
891 keer bekeken