Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

893 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

23 juli 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit! Dit is hét duo-speeltje die jou een compleet nieuwe ervaring kan bezorgen!

  • G-Spot en Clitorisstimulatie
  • Luchtdruk en Vibraties
  • 2 motoren
  • 11 luchtdrukstanden
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Body-safe silicone
  • Oplaadbaar

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit combineert G-spot stimulatie door zijn vibraties en clitoris stimulatie door luchtdrukstimulatie! De vibrator heeft twee motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. In totaal heeft de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patrone, en 11 luchtdruksnelheden. Zoals je van Satisfyer bent gewend is deze rabbit natuurlijk geheel waterdicht en hij is gemaakt van body-safe siliconen. Opladen doe je met een magnetische USB-oplaadkabel en voor het schoonmaken gebruik je uiteraard toycleaner en lauwwarm water.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit review van de experts

ToyTester Yvonne: “Ik vind dit een absolute aanrader. Dit is niet een van de duurste vibrators, maar wel een van de lekkerste van dit moment! De Satisfyer is een welkome aanvulling als naam binnen de vibratormerken.”

Ga jij voor compleet nieuwe unieke ervaring met deze Satisfyer? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

715 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Tenga Air Tech Squeeze. Een masturbator waar je als man enorm blij van wordt! Puur genot met extra zuigkracht.
  • Geen producten gevonden
) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(--divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(--divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(--divider-pattern-repeat);background-color:var(--divider-color);-webkit-mask-image:var(--divider-pattern-url);mask-image:var(--divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider--no-spacing{--divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider--bg-round{--divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(--container-widget-width,100%);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}