Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.044 keer bekeken

Toy Tuesday: Pointer Vibe

21 januari 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Pointer Vibe van EasyToys. Deze futuristische toy richt zich volledig op jouw clitoris en is hierdoor.
 • Voor extern gebruik
 • Gerichte stimulatie
 • 4 snelheden
 • Spatwaterdicht
 • Oplaadbaar
De Pointer Vibe is, net zoals ieder ander speeltje dat gericht is op gerichte stimulatie, een fantastische toy voor externe stimulatie. Door de smalle en ronde top kun je elk gevoelig plekje op het lichaam stimuleren. De Pointer Vibe is voorzien van 4 vibratiesnelheden en is op te laden met een USB-kabel. Let wel op, want de Pointer Vibe is niet helemaal waterdicht en hierdoor kun je ‘m dus niet meenemen onder de douche of in bad.

Win een Pointer Vibe!

Wil jij dit seksspeeltje graag in jouw nachtkastje hebben? Dan hebben wij erg goed nieuws voor jou! Wij geven namelijk de aankomende week* een Pointer Vibe weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** onder deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…
*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 28-01-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. **= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren. De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.
Wil jij een Pointer Vibe winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

88 reacties

 1. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… ondanks dat ik veel genot ervaar door mijn vriend, verdien ik zowel met hem als alleen af en toe van nog meer genot. Nooit genoeg toch!?

 2. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik kan jammer genoeg alleen met een clitoris stimulatie tot een hoogtepunt komen.

 3. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik ben ontzettend aan het zoeken naar een mannier waarop in mastruberen wel fijn vind. Ik heb nu satisfyer pinguin geprobeerd en een normale interne vibrator maar ben helaas tot conclusie gekomen dat ik verder moet zoeken. Duurdere speeltjes waren eigenlijk geen optie maar clitoris stimulatie ervaar ik wel als het prettigste. Hierom past De Pointer Vibe past perfect bij mij, ik wil eindelijk ervaren hoe het kan zijn om met een ‘kwaliteits speeltje’ te ontdekken en te ervaren dat mastruberen een fijn iets kan zijn.

 4. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want een goede “vibe” die mijn juiste “point” weet te vinden..die kan mij helpen om volledig te kunnen genieten.. met en zonder mijn vriend

 5. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…deze bijna 50 jarige wil graag iets nieuws proberen, jong voelen, je bent nooit te oud om je lichaam verder te ontdekken….

 6. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik moeite heb om te kunnen ontspannen en zeker in de aanwezigheid van mijn partner. Dit speeltje lijkt me zo heerlijk omdat je het op meerdere lichaamsdelen kan gebruiken 🙂 ben benieuwd hoe het mij zou bevallen!!

 7. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…
  Ik probeer graag nieuwe en spannende speeltjes uit en dit zou een welkome toevoeging zijn in mijn nachtkastje voor spannende sexy momenten. Misschien wel een nieuw vriendje.

 8. De pointer vibe past bij mij omdat…
  Ik dan mijn elektrische tandenborstel weg kan doen. Die heel veel batterijen nodig heeft.
  Xxjes jenny

 9. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want mijn nieuwe vriendje heeft nog nooit samen met iemand gesekst en met speeltjes gespeeld! Met deze vibrator kunnen we dit meteen eens samen uitproberen 🙂

 10. De pointer Vibe past perfect bij mij,want hij ligt lekker in de hand én bereikt élk gevoelig plekje op mijn lijf ,vandaar dat ik hiermee graag de liefde bedrijf !

 11. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…

  … ik heb een VCH-piercing (verticale clit piercing) die de sensatie van trillingen/ aanrakingen versterkt en zorgt voor extra gevoeligheid. Zijn gerichte stimulatie, maakt dat de Pointer Vibe doeltreffender is dan andere vibrators en daarom is de Vibe voor mij het ideale speeltje in de zoektocht naar ultiem genot.

 12. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik kan niet klaarkomen tijdens penetratie en mijn vriend en ik willen gaan experimenteren met een vibrator tijdens de seks.

 13. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want mijn vriendje vind het heel leuk om mij te verwennen met allerlei speeltjes. We hebben er nog niet zo heel veel dus elk speeltje wat we erbij kunnen krijgen is weer een leuke en spannende toevoeging aan onze collectie. Daarnaast vind ik stimulatie van mijn clitoris enorm lekker dus ik wil dit graag proberen.

 14. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… Ik gun mezelf om te ontspannen en dat lukt het beste met een speeltje

 15. De Pointer Vibe moet ik eigenlijk gewoon hebben.. aangezien ik twee werken mijn relatie na 3,5 heb verbroken. Absoluut geen zin in seks heb met iemand anders, maar wel heel veel zin heb. Dit zou de perfecte oplossing zijn, ook om eens wat nieuws te proberen in deze turbolente periode. Liefs!

 16. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…

  Als pointje bij paaltje komt, is het aller belangrijkst dat de vrouw geniet.

 17. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik wil wel eens een keer op een andere manier klaar komen.

 18. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… ik mag momenteel helaas geen penetratieve seks hebben, aangezien ik in behandeling ben voor bekkenbodemproblemen en chronische pijn aan mijn vagina. Dit maakt het voor mij soms wat “triest” om te masturberen met mijn huidige vibrator, die eigenlijk gemaakt is voor penetratie, en dus niet uitblinkt in externe stimulatie. Gelukkig herinnert het bestaan van een spannende clitorisvibrator als de Pointer Vibe me eraan dat je ook zonder penetratie heerlijke seks kunt hebben! Ik vind het namelijk hartstikke belangrijk om van seks en masturbatie te blijven genieten, ook nu het allemaal wat moeilijker gaat daarbeneden. 🙂 Ook samen met mijn vriend zou het ongelofelijk fijn zijn om gewoon even lekker te kunnen focussen op het ontdekken van een nieuw speeltje, in plaats van op alles wat we nu jammer genoeg niet kunnen doen. Daarnaast maakt het unieke design van de Pointer Vibe me natuurlijk ook gewoon héél erg nieuwsgierig… 😉

 19. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…mijn tepels en clitoris brengen mij veel genot, dus hier ga ik lekkere orgasmes mee bereiken!

 20. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik ben gek op mastruberen, mijn clitoris is echt heel gevoelig, dus gaat me vast veel genot bezorgen

 21. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… een Klein maar fijn precies toverstafje als hulpje bij magische seks sessies alleen of samen💝

 22. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… Mijn vriend is een echte tease! Dit zou perfect passen bij de rest van de speeltjes die meermaal per week erbij gepakt worden. leuk en spannend om nieuwe dingen te ontdekken😏

 23. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik probeer graag dingen uit. De Pointer Vibe ken ik nog niet.

 24. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want … ik ben nieuwsgierig aangelegd en kijk uit naar het genot wat het zal brengen.

 25. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik heb absoluut stimulatie van mijn clitoris nodig om tot een hoogtepunt te komen. Lijkt me heerlijk om dit eens niet met mijn vingers te doen maar dmv dit spannende speeltje.

 26. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik word er zo supergeil van als ik er mee over mijn clitje heen glij!

 27. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik kom graag to the point en deze vibrator kan me daar vast goed bij helpen 😉

 28. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… die avondjes zonder mijn man thuis zijn saai en dat hoeft het zeker niet te zijn met dit speeltje in huis!

 29. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want hij heeft een zeer smalle, ronde top waarmee ik elk gevoelig plekje op mijn lichaam kan stimuleren.

 30. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want volgens de omschrijving brengt hij je in de 7de hemel … En wie wil daar nu niet zijn

 31. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want….. er nog plaats is in HET Laatje. Hier willen wel mee spelen

 32. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…

  heerlijk mijn vrouw teasen, dat lijkt me gaaf, zo af en toe net niet to the point 😉

 33. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het lijkt me heerlijk om deze tijdens de sex met mijn man te gebruiken. Vinden we samen heerlijk!

 34. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want mijn lichaam heeft veel gevoelige plekjes die graag op hun eigen manier gestimuleerd worden. Het ene plekje wil graag zacht; van de andere mag het allemaal wel wat harder. Trouwens…mijn lief heeft ook van die plekjes.

 35. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het klaarkomen tijdens de seks gaat de laatste tijd wat moeizamer. Daarom experimenteren mijn vriend en ik er op los, dit speeltje hebben wij nog niet, maar mag zeker niet ontbreken in onze collectie!

 36. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want mn piemel kan mijn vriendin niet bevredigen. En dat maakt ze me ook duidelijk. Hiermee zal dat wel lukken en past dus perfect bij me^^

 37. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… een orgasme is toch precies the point die je bereiken wil ! dit lijkt me heerlijk om te genieten

 38. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…
  Hiermee kan ik de zeer gevoelige tepels van mijn partner stimuleren… buiten dat hij het op mijn gevoelige plekjes kan toepassen. Een win win situatie voor hem en mij.. (nu nog zien te winnen hihi).

 39. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik hou van afwisseling en uitproberen met mijn man dus heel graag. Zodat we samen kunnen experimenteren en variëren.

 40. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want. mijn vrouw heeft wel een verassing verdient. Zit niet altijd goed in dr vel, maar een lekker hoogepunt geeft een goede energie boost

 41. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…ik kan wel extra stimulatie gebruiken als single zijnde 💦

 42. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…het lijkt me een perfect speeltje om mijn vriendin mee te teasen en plezieren.

 43. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ook ik ga graag recht op mijn doel af. Dus kom maar door nieuw vriendje! 🙂

 44. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… een easytoys Pointer Vibe past perfect bij de huidige selectie toys. (en er zit nog geen een van easytoys in “schaam schaam* )

 45. De Pointer Vive past perfect bij mij, want elke keer de douche straal gebruiken geeft ook zo’n waterballet

 46. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… ik ben erg fan van allerlei sekstoys, maar deze heb ik nog niet in mijn collectie.

 47. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik heb moeite met klaarkomen en zou wel eens een sex toy willen proberen met stimulatie gericht op de clit

 48. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want, ik heb moeite met klaarkomen en wil eens een keer een toy gebruiken die gericht je clit stimuleerd

 49. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want, ik heb moeite met klaarkomen en wil eens een keer een toy gebruiken die gericht op je clit stimuleerd.

 50. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het zou een fijne verassing zijn op mijn vrouw haar lekkere clitje en zelf wil ik ook wel weten hoe het tegen mijn frenulum zou voelen.

 51. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… mijn vriendin heeft moeite om een orgasme te krijgen en een hulpje hiervoor stelt ze wel opprijs

 52. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik hou van kleine zachte aanrakingen tussen mijn benen dus dat moet met de pointer helemaal goed komen!

 53. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het lijkt me een waar genot de pointer vibe als vriendje erbij !!

 54. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het maakt me zó nieuwsgierig, de gerichte stimulatie , de snelheden en wat voor uiteindelijk hoogtepunt het mij zal brengen. Het zal vast hemels zijn!

 55. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…

  deze is kleiner dan een kei.
  En dat komt goed uit wat tijdens ons favoriete standje ‘Missionaris’ is het lastig om ook de clitoris te stimuleren aangezien de vibrators die wij hebben een ‘dikke kop’ hebben. Deze Pointer Vibe is daarin tegen vele malen smaller en dus makkelijker in gebruik!

 56. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want hiermee kan ik zelf verder mijn gevoelige plekjes ontdekken en die van mijn nieuwe lieve, lekkere vriendje, zodat ik hem nog beter kan verwennen 🤗 en samen misschien nog wel meer mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde met de pointer vibe

 57. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…
  Je kunt nooit genoeg seks toys hebben om je seksleven een grote boost te geven! Dit speeltje zou dan ook perfect passen in de collectie!

 58. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… straight to the point, precies waar ik het hebben wil, dat is waar ik van hou

 59. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want…
  Ik kan vaak alleen klaarkomen van stimulatie tegen m’n clitoris! En daarom lijkt dit speeltje me die extra boost te geven als ik aan t mastruberen ben 😍

 60. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… ik kan alleen een orgasme krijgen met heel goede clitorisstimulatie en ik denk dat de Pointer Vibe daar zeker bij kan helpen.

 61. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… Ik heb moeite met een orgasme krijgen als ik seks heb. Met een speeltje kan ik me beter ontspannen en lukt het vaak wel.

  1. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want ik en mijn partner houden er wel van om nieuwe dingen uit te proberen.

 62. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… Een extra hulpje bij het beffen gaat nog meer geapprecieerd worden

  1. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want… ik houd wel van clitoris stimulatie! En mijn vriend houdt ontzettend van plagen. Een speeltje zoals deze hebben we nog niet in ons nachtkastje liggen. Dat zou dus een mooie toevoeging zijn!

  2. De Pointer Vibe past perfect bij mij, want het lijkt me een waar genot de pointer vibe als vriendje erbij !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.949 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Satisfyer Men – Heat Vibration. De vibrerende masturbator heeft een zacht aanvoelende, gladde opening. Aan de binnenkant zit een erg k…
1.949 keer bekeken