Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.111 keer bekeken

Toy Tuesday: Satisfyer Men Masturbator

31 augustus 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Men Classic Masturbator van Satisfyer. Dé masturbator voor mannen die in niemands collectie mag ontbreken! Deze toy van Satisfyer geeft jou een blowjob stimulatie die levensecht aanvoelt.

 • Discrete vormgeving
 • Realistische masturbator
 • Mondopening
 • Stimulerende structuur
 • Makkelijk schoon te maken

Geniet van het heerlijke gevoel van een levensechte blowjob met de Men Classic Masturbator van Satisfyer. Het speeltje is stijlvol vormgegeven, heeft een discreet design en verandert het gewone handarbeid binnen een paar seconden in een blowjob. Dankzij de mondopening en de stimulerende structuur voelt de blowjob zeer realistisch aan. Tijdens het gebruik kan je zelf de druk bepalen door middel van het ontluchtingsmechanisme aan de onderzijde. Je hoeft hem slechts heen en weer te schuiven voor een groter of kleiner vacuüm effect.

Win de Satisfyer Men Classic Masturbator

Ben je enthousiast geworden over de masturbator van Satisfyer? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 08-09-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Masturbator van Satisfyer winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

108 reacties

 1. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… sinds kort wonen mijn vrouw en ik op afstand door de corona. Haar werk is tijdelijk in het buitenland. Wij hadden een dip in onze sex relatie en eindelijk na veel uitproberen hebben we elkaar weer terug gevonden. Het bleek al een tijdje dat mijn vrouw mega veel behoefte aan sex had en dus veel speeltjes had om tot haar behoefte te komen. Nu dat we op afstand wonen facetimen we en doen we een soort van Sex op afstand. Zij zou graag zien dat ik ook wat ga gebruiken en dit lijkt mij dan de het mooiste kado ooit voor haar. Dat ik dan als verrassing dit kan tonen. Natuurlijk ook voor mezelf daar ik haar mega blowjobs mis en ben dan ook super nieuwsgierig naar deze Masturbator. Ook als we bij elkaar zijn hoop ik dat we hier samen live veel plezier mee gaan beleven.

 2. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn (mans) nachtkastje, want mijn man heeft de laatste tijd last van een niet zo’n harde penis. Ik heb gelezen dat dit een goede manier is om je penis te trainen en zou hem daarbij graag willen helpen. Ik hoop dat hij hierdoor zijn vertrouwen weer terug krijgt en hij hierdoor ook weer een hardere penis gaat krijgen. En dit onze sex weer een boost geeft……

 3. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vrouw heeft een nachtkastje vol met tarzans, dildo’s en andere vibrerende toys. en in mijn nachtkastje ligt af en toe een peniskooi

 4. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want het nachtkastje van mijn vrouw ligt al vol met haar speeltjes

 5. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Ik begonnen ben met sporten m’n sexdrive gevoelig gestegen is😍

 6. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want een levensechte blowjob ervaring waar en wanneer ik maar wil. Dat is toch de wens van elke man!

 7. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik heb al een aantal mastubaters gekocht voor me vriend maar zijn allemaal slecht, of te smal te strak noem maar op!

  hopelijk mag ik hem verrassen met deze winactie!

 8. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…zo kan ik mijn uithoudingsvermogen hopelijk beter trainen en uiteindelijk mijn meisje nog meer verwennen.

 9. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriendin houdt niet van blowjobs. Maar wil ze wel graag hiermee geven.

 10. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vrouw ook een Satisfyer heeft, de Pro deluxe. En als ik zie wat dit met haar doet dan lijkt me het enorm lekker om dat zelf ook te ervaren. Daarnaast is het super lekker en spannend om samen te masturberen. Met jezelf of bij je partner, met je handen of je tong of uiteraard met deze Satisfyer en die van haar. Elkaar diep in de ogen aankijken terwijl het hoogtepunt nadert… Damn dat lijkt me wel wat.
  Hope tot hear from you.

  Groetjes Bjorn

 11. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Het is mijn verjaardag en één plezier is heel goed voor me

 12. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want het nachtkastje van mijn vriendin zit al behoorlijk vol en die van mij nog niet 😉

 13. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… dit is een ideaal cadeau voor mijn man, dan kan ik ook eens uitslapen haha! En mijn kaken zouden er heel gelukkig mee zijn

 14. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan ik hem uit mijn nachtkastje pakken als mijn vrouw geen zin heeft haar mond te gebruiken en toch samen plezier te hebben (in ons nachtkastje ligt ook wel wat plezier voor haar 😉

 15. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…dan ligt er een keer wat leuks in mijn nachtkastje. In plaats van zakdoekjes en keelpastilles…

 16. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb al één jaargeen vriend.
  Ik werk 45u per week.
  Zelf ben ik toe aan een lekker verwenmomentje met mijzelf. En ik weet zeker dat ik met dit speeltje tot mijn behoefte kom.
  Lijkt mij wel heerlijk. Om weer is tot een hoogtepunt te komen.🙈😳🥰

 17. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik werk thuis als ZZP’er en mijn vriendin werkt buitenshuis. Om soms tijdens de eenzame momentjes jezelf te kunnen verwennen met een heerlijke blowjob om stoom af te blazen en daarna vol goede moed verder te werken zou hemels zijn!

 18. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Het ik vind het pijpen van mijn vrouw erg lekker,maar ze is niet altijd aanwezig.

 19. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Het ik vind het pijpen van mijn vrouw erg lekker,maar ze is niet altijd aanwezig.

 20. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriendin is dol op haar Satisfyer pro 2 die wij samen vaak gebruiken. Wij hebben meerdere speeltjes voor haar maar nog niks voor mij.

 21. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…ik ben altijd ongelooflijk nieuwsgierig naar “iets nieuws onder de zon”.

 22. Ik wil de Satisfyer Mastrubator in mijn nachtkastje, want ik wil wel eens kijken wie mij een betere blowjob geeft
  Mijn vrouw of de satisfyer

 23. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…dan is het nachtkastje van mijn vriendin niet meer het enige nachtkastje waar speeltjes in liggen.

 24. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vrouw heeft de Satisfyer Pro 2 en wat is er beter dan samen plezier te hebben.

 25. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…

  Het zou toch wel fijn zijn om eindelijk eens een goede masturbator te kunnen proberen!

 26. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… het nachtkastje van mijn vrouw ligt vol maar de mijne nog niet. Ben zeer benieuwd om dit te ervaren. Ook om dit samen met mijn vrouw te gebruiken. Tot nu toe de stap nog niet gemaakt…

 27. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb zelf al een vrouwelijke versie van een satisfyer en gun mijn vriend hetzelfde plezier 🙂

 28. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje want …van liefde tot een vrouw heb ik nog geen verstand ( zou mijn zoon zeggen ,daarom zou ik het aan hem schenken)

 29. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Dan heb ik eindelijk ook iets om van te genieten wanneer mijn vriendin weer eens zin heeft in één van haar dildo’s.

 30. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan ik wat vaker met mijn eigen speeltje aan de slag als mijn partner deze Masturbator gebruikt. 😉

 31. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…sinds het uit is met mij ex, wil ik wel is goed verwend worden door een goede blowjob. Zijn kom er helemaal niets van.

 32. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…zo’n mooie ervaring mag je als man niet missen.

 33. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…het nachtkastje van mijn vrouw ligt al vol met speelgoed, dus nu is het wel mijn beurt

 34. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil mij vriend nog meer plezier heeft en hem wat anders laten voelen dan m’n mond of vagina

 35. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb mijn 10 jaar oude chinese fleshlight moeten gooien uit angst voor corona

 36. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want dan heeft mijn vriend ook een speeltje! En wat voor een! Een echte win-win situatie want dan heb ik vaker ‘rust’ 😉

 37. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Wanneer er een tweede corona-golf komt ben ik waarschijnlijk nog steeds single. Als dan ook weer de vellen van mijn handen vallen vanwege het vele wassen en de handgel, dan hoop ik in ieder geval nog aan mijn trekken te kunnen komen!

 38. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Ik masturbeer vier keer per dag. Met de Satisfyer Masturbator wordt naast dat het gezond is ook veel lekkerder.

 39. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil als man ook eens een echt seksspeeltje gebruiken, maar weet nooit welke ik juist moet aanschaffen en deze klinkt als muziek in de oren.

  1. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…ik zou wel eens een goede blowjob willen ervaren omdat ik al jaren gescheiden ben en geen vriendin heb!

 40. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…zo kan ik mijn man op speciale wijze verwennen, misschien blinddoek ik hem wel.

 41. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… mag als single best een momentje voor mezelf hebben na een drukke dag

 42. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…dit zal een mooie aanvulling zijn op ons seksleven. We houden van nieuwe toys uitproberen dus deze zal zeker snel in gebruik worden genomen!

 43. Ik wil de satisfyer masturbator graag in mijn nachtkastje omdat ik mijn partner ook het heerlijke gevoel van een satisfyer toy wil laten meemaken

 44. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vrouw en ik in scheiding liggen en ik al maanden naar een goeie blowjob verlang 😆.

  Eigenlijk is het dan:
  Ik wil de Satisfyer Masturbator niet in mijn nachtkastje, want hij moet gebruikt worden 😋

 45. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want beter één vogel in de hand, dan geen hand…;)

 46. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Mijn man heeft veel meer zin in sex dan ik vooral na mijn operatie. Ik wil hem verrassen met deze satisfyer. Het is echt de oplossing.

 47. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…we zijn volop bezig nieuwe speeltjes te ontdekken. De meeste zijn echter voor mijn vriendin, die zit een echt blowjob bij mij niet zo zitten, maar hiermee hebben we dan een topper voor mijn lijf in huis.

 48. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik vind dat de speeltjes industrie met name gericht is op vrouwen en er een soort taboe heerst op speeltjes gebruik bij mannen. Dat moet doorbroken worden en daar wil ik graag bij helpen.

 49. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil wel eens wat voor mannen bedoeld is uitproberen ipv altijd alleen mijn vriendin met haar speeltjes.

 50. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn man z’n nachtkastje, want ook ik verdien een vrij avondje waar ik alleen chocola, wijn en chips in mijn mond zal nemen…en kan afsluiten met mijn EIGEN satisfyer (dat uitlenen werd ik wel wat zat 😜)

 51. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Sinds de corona-uitbraak tot nu ben ik gescheiden van mijn vriendin die buiten Europa verblijft. Een leuk speeltje om mezelf bezig te houden komt daarom zeker wel van pas 😉

 52. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…welke man wil er nou niet verwend worden door een heerlijke mond, De enige echte, makes it it feel like real! .

 53. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…met mijn leeftijd (81) kan ik wel wat extra`s gebruiken

 54. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… zo kan de man ook eens een echte blowjob krijgen.

 55. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want voorlopig mag ik het zelf lekker doen 🙋🏻😅

 56. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…ik hoor een hoop goeds over satisfyer en nu ben ik nieuwsgierig!

 57. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriend koopt zoveel speeltjes voor mij en ik vind dat hij ook eens een speeltje verdiend 😉

 58. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…voor een nog intensere ervaring en een super lekker hoogtepunt.

 59. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want het lijkt me heerlijk om eens samen met mijn vrouw met een speeltje te kunnen masturberen.

 60. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik mezelf kan bevredigen als mijn partner er niet is en zelf kan ervaren wat een vrouw ervaart met een speeltje

 61. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want dan heeft mijn hand ook eens een nachtje vrij🤭..😂

 62. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… na al die jaren wil ik nog iets om mijn kwastje.

 63. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… om ieder moment van de ultieme blowjob te kunnen genieten.

 64. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… dan kan ik hem er uit hallen, zo dat ik een fijne avond kan beleven

 65. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…wij mannen mogen net zoals de vrouwen ook genieten van speeltjes! En we zijn blij dat er voor ons wat op de markt komt!

 66. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw doet veel,maar geeft helaas geen blowjop en deze mis ik wel

 67. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want we hebben nu stilletjes aan wel genoeg speeltjes voor mijn vriendin. De man mag ook wat hebben.

  1. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…

   Wanneer hij mijn lippen en tong weer eens moet missen, gun ik hem zoveel meer genot dan met zijn rechterhand…

 68. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik win werkelijk waar nooit iets met een prijsvraag en als ik deze prijs wel win weet ik zeker dat ik daar een bevredigend gevoel aan overhoud

 69. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriend is nog niet zo thuis is de wereld van de speeltjes en ik zou hem graag hiermee willen verassen.

 70. Ik wil de Satisfyer Mastubator in mijn nachtkastje, want dan kan ik samen met mijn vrouw met haar Satisfyer pro elkaar een mastubatieshowtje geven!

 71. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want de vrouwelijke variant werkt niet zo lekker op zn eikel. Zelf geniet ik intens van de Satisfyer. Dat gevoel wil ik mn man ook laten ervaren.

 72. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want kunnen we eindelijk een avondje solo samen. mn vrouw met haar eigen favoriet de satisfyer en ik naast haar met mn eigen satisfyer. Dubbel feest

 73. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…Dan is het weer de uitdaging om iedereen te kunnen overtuigen dat het écht een zaklamp is en ze hem écht niet mogen aanraken of vast pakken………

 74. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Wil wat onspaning voor me verjaardag e dan kan ik alles geven 👌🏻👍🏻

 75. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn vriend verassen met een leuk speeltje, zo dat ik hem ook eens kan laten genieten met een leuk speeltje.
  En zo dra ik er niet ben en hij zou zin hebben kan hij zich zelf lekker bevredigen.

 76. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil met mijn eigen piemel voelen of een apparaat net zo goed kan zijn als mijn vriendin. Dat betwijfel ik maar om zeker te zijn..

 77. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…

  Mijn vriendin heeft ondertussen zoveel speeltjes van mij gekregen, ik wil ook wel weer eens van nieuws!

 78. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… We hebben nu wel twee toys voor dames liggen, maar nog niks voor mijn vriend… Dit lijkt me voor hem een aangename verrassing.🤭

 79. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… hoe lekkerder is het om na een harde werkdag even te ontladen voor het slapen gaan. Beter in slaap vallen is er niet.

 80. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Wij (mijn vriendin en ik) sinds kort met toys zijn begonnen en nu alleen nog maar toys voor haar hebben. Leek het ons leuk om er ook 1 voor mij te winnen!

 81. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…een blowjob zonder iemand in de buurt die het doet voor je is onmogelijk!

 82. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… ik zou hem graag willen uit proberen samen met mijn vriend. Het is ook een leuke cadeau voor hem sinds hij 6 september jarig is! 🙂

 83. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Ikzelf heb een Satisfyer Traveler en vind het heerlijk! Het is lastig om het gevoel uit te leggen bij mijn vriend en misschien geeft de satisfyer masturbator ongeveer hetzelfde gevoel als de satisfyers voor vrouwen 😊😊😊

 84. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… mijn man maak je niet gelukkiger dan met een goede blowjob… mijn kaken daarin tegen zijn wat minder gelukkig.. Deze Satisfyer kan heel mooi mijn plaats innemen! 😍

  1. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want
   Als men vriendin weg is en ik zin heb kan ik het zelf ook eens met een speelgoedje proberen
   Of samen met men vriendin elkaar bevredigen met speelgoedjes

 85. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil ook wel eend ervaren wat mn vrouw meemaakt met haar satisfyer. Zij is een fan van de satisfyer.

 86. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Ik mis het gevoel van een BJ al sinds de Corona is begonnen

 87. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil hem aan mijn vriend geven. Ik zal zelf graag een toy willen, maar mijn vriend vind het concurentie. Als ik deze aan hem geef misschien mag ik erzelf dan ook wel één haha.

 88. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want… Dan kan mijn ex mij ook eens verrassen met leuke filmpjes.. Hij baalt dat ik van alles leuks heb om te filmen en samen mee te spelen, hij mij saaie filmpjes moet toe sturen..

 89. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriendin houdt niet van orale seks. Aangezien deze masturbator het gevoel van een levensechte blowjob geeft, lijkt me dit een win-win voor beiden!

 90. Ik wil de Satisfyer Masturbator in mijn nachtkastje, want…sinds de zwangerschap geeft mijn vrouw geen blowjob meer.
  Als ik een moment voor mezelf heb dan zou dit speeltje mij weer eens laten beleven wat een blowjob is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

629 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je graag kennis laten maken met de Satisfyer Vibes Magic Bunny. Deze tarzan vibrator heeft het vermogen om de clitoris en G-spot gelijktijdig te stimuleren en besc…
629 keer bekeken