Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.556 keer bekeken

Toy van de maand: Magic Motion Flamingo Bullet

23 februari 2021,

geschreven door

Elke maand komt er wel een nieuwe toy bij ons binnen die dusdanig opvalt dat we hem graag met jullie willen delen. De Flamingo Bullet Vibrator van het merk Magic Motion is één van de eerste seksspeeltjes die je ook met een iPhone of iPad kunt verbinden. Met behulp van de app kan de Flamingo Vibrerende Bullet wereldwijd worden aangestuurd. Ideaal wanneer je partner een lange periode van huis is of wanneer je een lange afstandsrelatie hebt. 

 • Draagbare stimulator
 • Krachtige motor
 • Zijdezacht materiaal
 • Wereldwijd te bedienen met app
 • USB-oplaadbaar

Deze maand willen we je graag attent maken op de vibrerende bullet van het merk Magic Motion. Vrouwen die het spannend vinden om ook eens in het openbaar gestimuleerd te worden, hebben aan de vibrerende bullet een uitstekende sextoy. Het draagcomfort van de Flamingo is erg hoog, waardoor je hem uitstekend voor langere tijd kunt dragen. Met behulp van de app kan de toy daarnaast laten mee vibreren met muziek of laten reageren op iemand zijn stem. Draag het speeltje bijvoorbeeld tijdens een avondje stappen en hij zal vrolijk meedeinen met de muziek. Daarnaast is het mogelijk om met de app je eigen vibratiepatronen te creëren. Nog leuker wordt het wanneer je de controle uit handen geeft en je partner (of een scharrel!) een uitnodiging verstuurd om mee te spelen.

“Draag het speeltje bijvoorbeeld tijdens een avondje stappen en hij zal vrolijk meedeinen met de muziek.”

Win de Flamingo Vibrerende Bullet

Ben je enthousiast geworden over deze toy? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven deze maand* namelijk eentje weg! Je maakt kans op deze toy door te reageren** op dit artikel. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Houd dan onze rubriek in de gaten!

Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 02-03-2021 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Heb jij een langeafstandsrelatie of spreekt deze toy je om een andere reden aan? Doe dan mee met onze winactie!

123 reacties

 1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want Ik wil dat mijn vrouw al trillend gaat poetsen! Zal dat grappig zijn!

 2. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  Na bijna 20 jaar zijn wij helemaal into de speeltjes, de womanizer en zuignap dildo zijn érg fijne ervaringen, ik zou het nu wel eens leuk vinden mijn vrouw in het openbaar te teasen met een toy als deze! Een goede review zal uiteraard gedeeld worden 😉

 3. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vrouw wel eens in het openbaar klaar zien komen

 4. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil hem elke dag dagen klaarkomen en mijn leven plezanter maken. 😍

 5. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil hem elke dag dagen klaarkomen en mijn leven plezanter maken.

 6. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn partner is vaak op reis en hij kan op die manier toch met mij spelen.

 7. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Ze verdient het zo om de hele dag verwend te worden!

 8. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil heel graag toys gaan uitproberen met mijn nieuwe vriend en dit is een hele opwindende start!

 9. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dit moet ik echt een keer uitproberen als de clubs weer opengaan.

 10. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want het staat op het lijstje van mij en mijn vriend om de controle geheel over te laten aan hem, op afstand, in de buitenlucht. Dit is het perfecte speeltje om het punt van lijstje mee te vervullen. Helemaal aangezien het met een app te besturen is, hoeft niemand iets door te hebben en is het een perfecte spice-up in de relatie.

 11. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want zo kan mijn vlammetje lekker overdag op afstand met me spelen.

 12. Ik wil de Flamingo vibrerende bullet in mijn nachtkastje want het lijkt me enorm opwindend om hem in het openbaar te kunnen gebruiken zonder dat iemand het weet…….. Nou ja terwijl een iemand het weet en die al pratende mijn vibrator kan bedienen.

 13. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want het seksleven van mij en mijn vriendin staat momenteel wat stiller. Dit zou wel eens de spice-up kunnen zijn die we nodig hebben!

 14. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Het zou een toevoeging zijn aan onze zoektocht naar spannende speeltjes. Waarbij het dragen van speeltjes in het openbaar hoog op de verlanglijst staat.

 15. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want wanneer ik met mijn fwb collega werk ik haar kan teasen als ze aan een tafel staat mensen te helpen. Ben wel echt benieuwd naar haar gezichtsuitdrukkingen dan🤣

 16. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  Hij staat al een jaar op mijn wensenlijstje! Mijn fucketlist mag zeker aangevuld worden met dit speeltje die door anderen op afstand bediend kan worden…

 17. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan kan ik in de avonduren en in bed, toch genieten met mijn partner van huis, of op eenzame avonden mezelf lekker verwennen met dit super speeltje.

 18. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… als je hem gebruikt kan je even alles vergeten waar je je zorgen over maakt

 19. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan kan ik ons sexleven naar een nog hoger niveau tillen (lees trillen).

 20. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan ik ons sexleven naar een nog hoger nivel tillen (lees trillen).

 21. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  ik en mijn vriend houden van spannende dingen en dit staat al heel lang boven aan onze bucketlist!! We zouden niet kunnen wachten om dit te gaan gebruiken zodra alles weer opengaat. Maar tegen die tijd zullen we er ook wel van gaan genieten binnenshuis haha.

 22. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn vriendin en ik zijn vaak niet bij elkaar. Helemaal door deze crisis is het lastig voor ons. Met deze app kunnen we toch intiem zijn met elkaar zonder bij elkaar te zijn. Het is de de perfecte oplossing voor ons

 23. Ik wil deze flamingo vibrerende bullet, zodat ik het geflirt en getease tussen een collega en mij op de werkvloer een stapje verder kan nemen!😉

 24. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…dat lijk me een sidderende ervaring ❤❤.

 25. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…wij willen wel wat extra spanning tussen de lakens en niet alleen in het nachtkastje.

 26. Ik wil mijn vrouw laten klaarkomen wanneer ik wil, vooral als ze zoom meetings heeft met haar collega’s… 😊

 27. Wij als koppel zijn zot van speeltjes uitproberen om te zien welke het meeste effect hebben we zitten dan bijde in de zetel of in de auto of als we ergens zijn en proberen elkaar dan telkens geil te maken door elk een speeltje op afstand bij mij als man aan te doen en bij mijn vrouw in te leggen in string of inbrengen en op een onverwacht moment laten afgaan zelfs in de winkel je krimpt even ineen en probeer dat maar verborgen te houden spannen d graag willen wij deze ook eens uitproberen en laten een review achter ervoor dan

 28. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…daar hoort hij eigenlijk niet thuis. Ik wil hem graag op een heel fijn warm plekje bij mezelf. Als single lijkt het me een geil tijdverdrijf totdat ik die ene speciale man gevonden heb om de controle uit handen te geven en mij op afstand te laten beroeren. Mmmmm.

 29. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want het lijkt me fantastisch om in het openbaar te experimenteren.

 30. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje omdat dit een mooie aanvuling op mijn verzameling is en nog op zoek was naar een spannende op afstand bestuurbare sextoy zodat mijn man mij ook buiten huis in extase kan brengen…

 31. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…in deze coronatijd kan ik wel wat opwinding in het leven gebruiken!

 32. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Dan kan ik mijn vriendin heerlijk verwennen ook als ik voor mijn werk even niet thuis ben. En als we weer met de familie gaan eten

 33. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…

  hij is heerlijk op elke plaats te gebruiken, vooral met die app op afstand je partner bekijken en zien dat ze er van geniet.
  alles wat trilt kan je alleen maar meer tot je hoogtepunt brengen.

  en hij is VERY HOT !!!

 34. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dit speeltje opent weer andere erotische gedachten.
  lijkt mij zeer geil om dit te gebruiken waar je maar wilt, voor een lekker bruisend sex leven voor je partner.
  wij houden van trillen ……

 35. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik zie mijn vriend niet elke dag en dit kan weer voor wat meer spanning zorgen

 36. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil mijn seksleven/relatie spannender maken door deze te gebruiken als ik met mijn vriend uit ga en hem de controle er over te laten hebben.

 37. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik denk dat me dat veel goeds zou doen tijdens deze lange lockdown. De controle weggeven over de bullet en er zelf niks voor hoeven te doen lijkt me wel wat!

 38. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan vlieg ik als een bullet naar de sterren van genot.

 39. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…zo heb ik super genot bij elk pasje!!!

 40. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…dan kan ik hem uit zijn benarde positie bevrijden.En vliegt hij zo mijn kutje in,wanneer mijn benen spreiden!

 41. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn vriendin wilt in het openbaar geteased kunnen worden.

 42. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik hou er van om mijn vriendin onwijs te plagen. Ik kan hier op een geldig manier regie hebben over haar genot

 43. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn vriend is regelmatig van huis voor zijn werk, zo kunnen we het spannend houden als we het zonder elkaar moeten doen.

 44. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn partner en ik wonen nog niet samen en dan kunnen we op deze manier toch bezig zijn met elkaar voordat we elkaar kunnen zien 😉

 45. Ik wil deze flamingo 🦩 niet in mijn nachtkastje maar in me!
  En dan laat ik m dansen op de beats van miami vice “ crockets theme” hmmm feel the miami heat!

 46. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje want…
  Flamingo’s overbruggen alle afstanden om in warme gebieden te komen.

  Mijn geluksvogel woont 30 km verderop. Mooi als hij me zo vleugels kan geven. 🔥

 47. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil een nieuwe spannende sensationele ervaring beleven door deze mooie flamingo in te steken en de afstandsbediening eens weg te geven aan mijn vriend als we samen naar zijn ouders gaan. Ik geloof erin dat dit speeltje hèt topmoment van mijn jaar word en zou daarom graag dit speeltje winnen.

 48. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…zo kan hij mij verwennen wanneer hij wil!

 49. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan krijg ik misschien toch nog een bruisend sexleven

 50. Ik wil deze toy winnen omdat ik en mijn vriend op zoek zijn naar spanning. Ik ben nog nooit klaar gekomen en wil dit samen met hem beleven en ontdekken

 51. Tijd voor iets nieuws, voor iets spannends. Daar ben ik altijd voor in! Vooral het idee om de controle aan een ander te geven, lijkt me geweldig spannend. Duimen maar..

 52. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  ik wil graag afwisseling in mijn leven. ik doe met mijn vriend altijd hetzelfde….

 53. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik zou deze graag willen uitproberen nu mijn vriend voor het werk vaak weg is! En op afstand samen ontdekken en genieten is natuurlijk nog leuker!

 54. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…in de ochtend ben ik niet wakker te krijgen.. maar ik weet zeker dat dit mij vast en zeker wel wakker kan maken !!

 55. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje want…..ik zie mijn vriend nu niet met deze coronatijd en dan heb ik hem bij me als we gaan videobellen en er een lekker spannend avontuurtje van ga maken ondanks we niet samen zijn.

 56. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want door de Corona ellende staat mijn lijf al 7 maanden in de wachtstand

 57. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want….wacht eens even wat heb ik daar nu aan. Ik wil dat mijn vrouw het draagt en ik haar op afstand middels de app laat blozen van genot

 58. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want zodat we lekker kunnen genieten ook als we niet bij elkaar zijn

 59. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…ik zou deze experience geen nacht willen missen.

 60. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik ben benieuwd naar deze nieuwe ervaring.

 61. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dan maak je mij man super blij! Leuk speeltje met een super eind! 🤫🤫🤫

 62. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  Zodat ik hem snel uit het nachtkastje kan halen en dan overdag m’n vrouw op afstand kan verwennen

 63. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Dat is een leuke accessoires voor mijn nieuwe iPhone. Waar mijn vrouw ook wat aan heeft😜

 64. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Zo heb ik een mooie accessoires voor mijn nieuwe iPhone waar mijn vrouw ook wat aan heeft😜

 65. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik ben nog nooit klaargekomen en nu op een ontdekkingstocht met speeltjes!

 66. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…dat is gegarandeerd spannende avonden en nachten hebben.

 67. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje omdat ik dan af en toe door de buurman verwend kan worden

 68. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn partner intens verrassen op afstand. We houden van experimenten en dit mooie speeltje ontbreekt nog in onze nachtkastje.

 69. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje want…ik ben nog nooit gestimuleerd op afstand. Het zou wel leuk zijn, want mijn favoriete man woont niet bepaald om de hoek.

 70. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…ik wil ook wel eens met een app worden bediend!

 71. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…
  Nee!
  Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in HAAR nachtkastje, want…ik heb aan mijn telefoon genoeg om altijd, overal en wanneer dan ook mijn vriendin heeeeerlijk te kunnen verwennen en haar mij niet te laten vergeten, ook al zijn we niet samen.

 72. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil hem meenemen voor onderweg…. ooeeeeh spannend

 73. Mijn vriend woont in Noord-Ierland en we hebben elkaar afgelopen jaar maar 1 keer een paar dagen kunnen zien. Dit zou zooooo sexy zijn!

 74. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ben benieuwd of deze het wél uithoudt tot het t einde…

 75. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dat lijkt me wel genieten (en hij ziet er ook nog hartstikke leuk uit)

 76. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil, wanneer het weer mag, mijn vrouw in de ogen kijken hoe ze geniet als we een avondje uit zijn.

 77. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… Als mijn vriendin langs komt wil ik haar graag verrassen met deze spannende sensatie

 78. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn vriend droomt van een bestuurbaar speeltje om te gebruiken in het openbaar.😈

 79. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan ben ik gemotiveerd om de hele nacht met mijn vrouw te praten. 😁

 80. 🤩Ooehhh oehhh 🤩Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…wil graag meer genieten van het sexy)leven.lijkt mij een goede ervaring.zou dan mijn eerste seksspeeltjes zijn die je ook met een iPhone of iPad kunt verbinden🤩 zeer welkom.

 81. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want Dan kan mijn vrouwtje helemaal los als ik avond of nachtdiensten weg ben

 82. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik zie mijn vriend alleen in het weekend en mis door de weeks wel het plezier van het weekend 🙈

 83. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik heb een lange afstands relatie en nu zie ik mijn vriendin niet zoveel, toch leuk om haar zo uit te dagen 😉

 84. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet NIET in mijn nachtkastje, want… als hij in mijn nachtkastje ligt, heb ik er natuurlijk geen lol van. Ligt hij daar alleen maar een beetje mooi te zijn.
  Op de beat van de muziek lijkt mij geniaal 😅, lekker ff allerlei genres uitproberen 😁

 85. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik denk dat het de perfecte aanvulling is voor mijn vriend en mijzelf in onze relatie. Voor zijn werk is hij regelmatig een aantal weken achter elkaar weg dus dan kan hij mooi op afstand meedoen ;). En is hij wel thuis is het denk ik hartstikke leuk om deze toy te gebruiken en zo weer wat extra spanning in de relatie te brengen. Zo hou je elkaar scherp 🙂

 86. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…mijn man werkt vaak in het buitenland, maar met de flamingo kunnen we de video chat s’avonds met elkaar net iets spannenders maken, 😉

 87. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik/wij zijn wel in voor wat nieuws uit te testen en als manlief is wel vd snufjes dus als die op afstand aan te sturen is dat vind hij wel wat! 😅

  1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want het lijkt mij erg spannend om te gebruiken tijdens een avond stappen wanneer dit weer mag. Mijn vriendin zou dit ook erg leuk vinden als zij de controle krijgt..

   1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…

    Dan is mijn vriendin waarschijnlijk zo in de 7e hemel aanbeland..
    Even op zoek naar wat stevige muziek met een lekkere beat..
    En dan weet je vast niet wat je ziet!

 88. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… die komt straks zeker goes van pas als ik in Nieuw Zeeland zit.

 89. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want mijn vrouw wil graag de controle uit handen geven. Als we dan lekker op pad zijn kan ze al een beetje opwarmen. Ook als we straks weer kunnen reizen zullen we soms wat vaker op afstand van elkaar kunnen genieten. We kunnen niet wachten om dit aan ons liefdesspel toe te voegen.

  1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…

   Ik wil mijn vriendin verassen. We zijn met ze 2e nog een beetje onervaren en proberen ons best te doen om de wereld van sex te ontdekken

   Wij zitten beiden niet bomb vol van hormonen. We willen ontdekken wat we leuk vinden. Helaas zijn we beiden studenten en vinden we het moeilijk om een sex speeltje te kopen omdat het voor ons vrij duur is

   Winacties heb ik nooit geluk mee gehad maar wie niet probeert weet het niet 🙂

   Ik hoop dat ik mischien kans maak
   Met vriendelijke groet,

   Bryan Korving

 90. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… Als ik binnenkort op uitzending ga moet ik mijn vriendin toch laten genieten.

 91. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil graag mijn man wat meer leiding laten nemen in ons seksleven. Met deze Bullet kan hij helemaal de tpuwtjes in handen hebben en bepalen via de app waar en wanneer de bullet actief is, zonder een dominant gevoel te hebben (waar hij moeite mee heeft en ik juist wel eens zou willen)

  1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dan kan ik hem weer uit mij nachtkastje halen en me eigen even heerlijk laten verwennen even alle Corona gedoe vergeten en heerlijk genieten! I love it

 92. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…daarmee staan ik elke dag met 1 been ,met een orgasme!

 93. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want we zijn nu bijna 3 haar getrouwd 6 jaar samen en hou wel van experimenteren, genieten en variëren. Love it

 94. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…het lijkt me heerlijk om samen met de flamingo op een ROZE wolk te zitten!♡#helemaalindewolken

 95. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dan kan die zo snel mogelijk uit mijn nachtkastje

 96. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want daar leg ik alles wat mij tot een heerlijk hoogtepunt gebracht heeft.

 97. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want……. nachtkastje ? Nachtkastje ? Die hoort alles behalve in nachtkastje te liggen. Die hoort op een hele ander plek te zijn en te doen waar ie goed in is. Mij verwennen en blij te maken. Het seksleven van mij en mijn vriend een boost te geven en uit de sleur te halen die er door Corona ingeslopen is. Even tijd voor ons zelf als alle kinderen weer eindelijk naar school mogen.

 98. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want…Ik wil dat mijn man weet wat hij mist als hij weer eens op zalenreis is 😉

 99. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want dan neem ik hem mee het stadion in en kan ik toch ‘samen’ voetbal kijken 😉

 100. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik vond het heerlijk om met mijn vriendin, voor Corona tijd, uit te gaan en elkaar uit te dagen. Zo waren we soms tijdens een date night achterin in de bioscoop te vinden.

  Het idee dat ik met de bullet haar kan teasen tijdens het dinner geeft de juiste rillingen af

  1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik wil met mijn vrouw nog wel eens een spannende date beleven. Ook ontbreekt een speeltje bedienbaar via app, gek genoeg in onze uitgebreide collectie.

 101. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… ik wil mijn vriend uit Congo een originele manier bieden om mij ‘onder de duim’ te houden.

  1. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want… dit is nog hetgeen er miste bij een FaceTime gesprek met mijn partner. Met de flamingo en de iPhone naar een iOrgasm😋

 102. Ik wil de Flamingo Vibrerende Bullet in mijn nachtkastje, want ik hou ervan op gestimuleerd te worden van op afstand. Het vibrerend eitje is fantastisch maar kan niet op hele verre afstand. Zou fantastische nieuwe ervaring zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.421 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de Manta Masturbator. De Manta Masturbator is een seksspeeltje voor mannen met een open design en kan daardoor ook gebruikt worden bij e…
1.421 keer bekeken