Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.892 keer bekeken

De leukste verwarmende sextoys voor hem en haar!

8 december 2020,

geschreven door

Heb jij al ervaring met een verwarmend seksspeeltje? De speeltjes zijn veel meer dan een warme kruik in de koude wintermaanden en bieden een aantal voordelen ten opzichte van je standaard vibrator. Er zijn dan ook steeds meer sextoys die gebruik maken van deze spannende nieuwe functie. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder de heetste sextoys voor hem en haar uiteengezet!

De voordelen van een verwarmend seksspeeltje

Een verwarmende vibrator warmt op tot ongeveer 40ºC, iets boven lichaamstemperatuur. Dit is een aangename temperatuur en voelt zeker niet te heet aan. De verwarmende functie zorgt ervoor dat de geslachtsdelen warmer worden, waardoor de bloedsomloop in dat gebied gestimuleerd wordt. De huid wordt hierdoor gevoeliger en elke aanraking komt intenser bij je binnen. De warmte laat de spieren ook makkelijker ontspannen en maakt zo het inbrengen en de penetratie aangenamer. Daarnaast zorgt de verwarmende functie voor een realistischere ervaring, wat het nog makkelijker maakt om op te gaan in the heat of the moment.

“De verwarmende functie zorgt ervoor dat de geslachtsdelen warmer worden, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt.”

SenseVibe G-Spot Vibrator

De SenseVibe is een flexibele vibrator gemaakt van siliconen. De ergonomische yoga hals zorgt voor een gerichte stimulatie van de G-spot en de clitoris. De beide uiteinden van het speeltje zijn voorzien van een krachtige motor, waardoor beide plekjes optimaal gestimuleerd worden. Daarnaast heb je de keuze uit maar liefst 8 verschillende vibratiestanden en 18 snelheden. Wat de sensatie compleet maakt is dat deze G-spot vibrator kan opwarmen tot 43 graden. Het speeltje is verkrijgbaar in de stijvolle kleuren warm rood en turquoise.

Teazers Orale Masturbator

De Teazers Orale Masturbator bootst met zijn verwarmende functie orale seks tot in de perfectie na. De masturbator is voorzien van 9 vibratiestanden, bestaande 6 verschillende patronen en 3 snelheden. Breng van tevoren een klein beetje glijmiddel aan in de binnenkant van het speeltje voor een optimale stimulatie. De masturbator ligt erg prettig in de hand en de knoppen laten zich eenvoudig bedienen terwijl je met het speeltje bezig bent. Een absolute aanrader voor de mannen!

Adonis Verwarmende Rabbit Vibrator

De Adonis Rabbit Vibrator van SVAKOM laat jou nooit in de kou staan! In de Griekse mythologie is Adonis de geliefde van Aphrodite, godin van de liefde en seksualiteit. Wil je het favoriete lekkertje zijn van een echte seksgod, dan moet je wel van hele goede huize komen! Het speeltje is voorzien van twee krachtige motoren voor optimale stimulatie van de G-spot en clitoris. Daarnaast kan de vibrator opwarmen tot 38 graden voor een realistischer en aangenamer gevoel tijdens het penetreren. Adonis beschikt daarnaast over een intelligente modus, waarbij de vibraties geleidelijk opbouwen zonder dat je zelf op allemaal knopjes hoeft te drukken.

Her Siliconen Fun Tongue

De Her Siliconen Fun Tongue is uitgerust met een genopt tongetje wat razendsnel heen en weer kan bewegen. Omdat dit tongetje ook nog eens kan opwarmen, is het gevoel heel erg te vergelijken met dat van orale seks. Met een klein beetje glijmiddel en de ogen dicht, is het net alsof de man uit jouw fantasieën daar beneden tussen je benen ligt. Het speeltje wordt daarnaast geleverd met een handig opzetkapje om jouw favoriete plekje nog gerichter te kunnen stimuleren.

Heat Of The Moment Buttplug

De Heat Of The Moment Buttplug kan als vibrator of als buttplug worden gebruikt. Het speeltje is gemaakt van zijdezacht siliconen en voelt prettig aan op de huid. De verwarmde functie zorgt ervoor dat de spieren makkelijker ontspannen, wat het inbrengen van het speeltje erg comfortabel maakt. Ook draagt de warmte bij aan een realistischer gevoel. De vibrator beschikt over 10 vibratiestanden en heeft een licht gebogen top en vlakke voet.

Tip! Een anaal glijmiddel op waterbasis hoef je minder vaak aan te vullen en zorgt voor een langdurige gladheid bij anaal gebruik van je seksspeeltje.

Flamingo Metalen G-Spot Vibrator

De Flamingo G-spot Vibrator van Pretty Love verdient alleen om zijn looks eigenlijk al in plekje in je nachtkastje. Dankzij de ergonomische vorm en de gebogen top weet de vibrator de G-spot moeiteloos te vinden. De metalen coating zorgt, in combinatie met de 7 krachtige vibratiestanden, voor een stevige stimulatie. De verwarmende functie is makkelijk in- of uitschakelen met de aparte drukknop aan de voorzijde. De vibrator laad je eenvoudig weer op met met behulp de meegeleverde USB-kabel.

Control Rim Joy Rimming Vibrator

De Control Rimming Vibrator lijkt qua looks wel wat op de Fun Tongue, die we eerder in deze blog hebben besproken. Het tongetje van de Rimming Vibrator is echter bedoeld om anaal te gebruiken. De anus en het gebied daaromheen worden omringt door heerlijke en warme vibraties. Het speeltje kan daardoor ook uitstekend voorafgaand aan anale seks worden gebruikt, om zo het plekje letterlijk en figuurlijk alvast een beetje op te warmen. Het flexibele en warme tongetje voelt enorm realistisch aan en zorgt voor een zeer aangename stimulatie!

“Het speeltje uitstekend voorafgaand aan anale seks worden gebruikt, om zo het plekje letterlijk en figuurlijk alvast een beetje op te warmen”

Emma Verwarmende Wand Vibrator

Warmte en massages gaan enorm goed samen. Een wand vibrator die kan opwarmen is daardoor op voorhand eigenlijk al een succes. De flexibele kop beweegt heerlijk over de contouren van het lichaam heen, terwijl de warme sensatie de spieren nog makkelijker laten ontspannen. De vibrator komt samen met een flexibel opzetstuk om jou van nog meer spannende opties te voorzien. De flexibele uiteinden lenen zich uitstekend voor stimulatie van de clitoris, de schaamlippen en het scrotum.

Komt er binnenkort ook een verwarmende sextoy in jouw nachtkastje te liggen of heb je al ervaring met deze speeltjes? Deel het met ons in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.786 keer bekeken

Geschreven door

Of je nu verdrietig, boos of over it bent, een breakup maakt nou eenmaal een hoop emoties los. Om door deze moeilijke periode heen te komen, kun je steun zoeken bij je vrienden of familie. Maar zelfs zij kunnen jouw gebroken hart niet helen, dat kun …
1.786 keer bekeken