Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

25.407 keer bekeken

Alle erotische beurzen en feesten van 2019 op een rij!

6 januari 2019,

geschreven door

Gedurende het hele jaar kan je genieten van verschillende erotische beurzen, feesten en andere prikkelende evenementen. En waar we het vorig jaar zonder de alombekende KamaSutrA beurs moesten doen, verwelkomen we deze populaire beurs weer in 2019! Check in dit artikel de meest sexy beurzen en feesten van komend jaar om niet te missen!

Benieuwd naar alle erotische beurzen en feesten van 2020? Check het overzicht hier!

Inhoud van dit artikel

Erotische beurzen van 2019

Terug van weggeweest: KamaSutrA

In 2017 vond de laatste editie van de meest bekende erotische beurs van Nederland. Gelukkig keert KamaSutrA weer terug in 2019. De populaire attracties zoals het Doolhof, het SM theater en het Swingers Café zullen hun comeback opwachten, afgewisseld met een load aan nieuwe, prikkelende attracties. En natuurlijk aan strippers, gogo dansers, live optredens en verschillende standhouders geen gebrek. Yes, dé KamaSutrA beurs is terug van weggeweest!

KamaSutrA vond plaats op 29-31 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. De eerstvolgende editie zal in 2021 plaatsvinden. 

Bobbi Eden’s Loversland

Sinds 2017 is Loversland een ware hit. Op deze driedaagse erotiekbeurs vind je niet alleen verschillende stands met een uitgebreid assortiment aan erotische artikelen, maar kan je ook diverse spannende workshops volgen, zoals ‘BDSM voor beginners’ en ‘Tantra’. Ook kan je genieten van verschillende live optredens en shows. Mannen, vrouwen, koppels, beginners of ervarenen: voor een ieder is wat wils. Dat maakt Loverlands ook perfect geschikt voor iedereen die eens wil kennis maken met een erotische beurs.

Loversland vond plaats op 27-29 maart 2020 in de IJsselhallen te Zwolle

Erotica Body & Beauty Beurs in België

Erotica Body & Beauty is dé erotiekbeurs van België, dat in vier verschillende steden plaatsvindt. De beurs is ondeugend en ontspannend en zorgt voor een hoop prikkelend entertainment. Zo zul je er verschillende live acts, spannende attracties en internationale pornosterren tegenkomen. Breng een bezoekje aan de Swingersclub of shop je favoriete producten bij de verschillende standhouders.

  • 14-16 februari 2020 in Antwerp Expo. Thema: Disco 
  • 6-8 maart 2020 in Flanders Expo Gent. Thema: Western
  • Nekkerhal Mechelen, datum nog onbekend.
  • Ethias Arena Hasselt, datum nog onbekend
erotische feesten

VENUS Berlin in Duitsland

Ook bij onze oosterburen weten ze hoe ze een erotische beurs op de kaart moeten zetten. VENUS Berlin staat al 22 jaar als een huis, met meer dan 250 verschillende stands uit 40 verschillende landen. Hier tref je de nieuwste trends op het gebied van lingerie, seksspeeltjes, fetisj kleding en erotische films. Daarnaast kan je genieten van verschillende erotische acts op de diverse podia. Speciaal voor de kinksters onder ons is er een Kinky Area, waar aan lak, latex en leer geen gebrek is. VENUS Berlin vindt plaats op 22-25 oktober 2020 in Messe Berlin

Andere erotische beurzen in Duitsland

  • BoFeWo – Oftwel: BondageFetishWorld, de erotiekbeurs dat volledig gericht is op de Bondage en SM-wereld. 
  • Folsom EuropeHet grootste gay fetisj event van Europa, bestaande uit een ‘street fair’ en verschillende feestjes door heel Berlijn. 

EroSexpo in Frankrijk

Een van de grootste erotiekbeurzen van Frankrijk is EroSexpo. Op deze erotische beurs, dat plaatsvindt in verschillende steden in Frankrijk, tref je diverse spectaculaire live shows en exposanten met al hun spannende artikelen. Daarnaast kan je meedoen aan sexy wedstrijden (zoals een strip tease wedstrijd), of breng een bezoekje aan de Hotspace of de women’s area. De eerstvolgende editie vindt plaats op 8 en 9 februari in Caen.  

Erots 2019 in Riga, Letland

Het grootste erotische festival van de Baltische Staten is zonder meer Erots! Wat kan je hier allemaal treffen? Vooral een breed scala aan verschillende spannende live acts, zoals optredens van lesbiennes en SM shows. Als bezoeker kan je zelfs meedoen met erotische competities en natuurlijk kan je jouw spannende souvenirs scoren bij de vele stands. Erots 2020 vindt plaats op 21 en 22 februari 2020 in de Kipsala Exhibition Center te Riga.  

Op reis naar Tsjechië of Slowakije? Dan is een bezoekje brengen aan Erofest een absolute aanrader. Naast de volle aandacht voor alles dat met erotiek te maken heeft, besteedt het event ook aandacht aan de nieuwste modetrends en plastische chirurgie. Erofest 2019 Tsjechië vindt plaats op 4 en 5 december 2020 in Praag.

Erotische feesten 

Wasteland

Al ruim 20 jaar een waar begrip in Nederland: Wasteland. Op de spannende feesten van Wasteland waan je je in een fijne sfeer met de lekkerste beats en sexy dansers. Op dit fetisj feest geldt een strikte dresscode, waarbij je in je spijkerbroek zeker niet binnen komt. Ben je van plan om een feest van Wasteland bij te wonen? Verwacht dan een spannende avond waar de meest ondeugende dingen gebeuren. Het eerstvolgende feest van Wasteland vindt plaats op 30 november in Zaandam

Crazyland

Naast Wasteland is ook Crazyland een begrip dat al 15 jaar erotische en fetisj feesten organiseert. Op deze feestjes kan je onder andere genieten van de meest bizarre en sexy optredens. Ieder feest heeft een eigen thema met een bijpassende dresscode waar je je aan dient te houden. De sfeer op de feesten van Crazyland is relaxt en gemoedelijk, waar jij je dus even helemaal kan laten gaan en jezelf kan zijn.

Crazyland organiseert meerdere feesten per jaar. Het eerstvolgende feest vindt plaats op 1 januari 2020 in Zaandam: Booming Sexy New Years Vibe 

Toxic

Op zoek naar een plek waar jij volledig jezelf kan zijn en je totaal naar jouw fetisj kan uitleven? Dan is Toxicplace to be. Toxic omarmt iedere unieke fantasie, gewoonte, voorliefde en fetisj. De mensen die op Toxic afkomen zijn fervente feestgangers. Je zal er dan ook geen shows tegenkomen: Toxic ís de show! Ook Toxic organiseert meerdere feesten per jaar. Het eerstvolgende feest is op 31 december in Tilburg: TOXIC New Years Eve Party.

Boudoire Bizarre

Boudoire Bizarre is dé underground van de fetisj-wereld. Bizarre fetisj-, bondage en BDSM-acts. Je vindt het hier allemaal. Ga uit je dak op de verschillende dansvloeren, ontspan in de lounge areas of laat je verrassen door de vele optredens. Voel je als een ware fetisj V.I.P.! Club Bizarre vindt plaats in club PANAMA in Amsterdam. De datum voor het eerstvolgende event is op 14 december. 

Wil jij geen enkel erotisch feestje missen? Check dan ook deze feesten!

  • Kinky Paradise7 december – Club PartyPlayers te Lelystad – Dresscode: kinky & x-mas
  • Kinky on the Beach14 december – The Box te Amsterdam – Dresscode: lak, leer, rubber, latex

Welke erotische beurs of feestje ga jij sowieso bezoeken?

2 reacties

  1. Wij (vrouw 35 en man 39) zijn al tijden op zoek naar een plek waar we een lesbische show zoals op de Kamasutrabeurs kunnen aanschouwen. Heeft iemand een idee waar dit mogelijk is?

    Is er een vergelijkbare show op Loversland bijvoorbeeld?

    1. Hi StelZH,
      Of dit mogelijk is hangt van het feest of de beurs af. Ik denk dat je het beste alle informatie kunt inwinnen op hun website. Je zou tevens ook contact kunnen zoeken met bijvoorbeeld KamaSutra of Loversland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.136 keer bekeken

Geschreven door

Veel koppels kunnen er last van hebben: sleur in de slaapkamer, te weinig variatie onder de lakens of te weinig bevrediging tijdens de seks. Per koppel – en zelfs per persoon – blijft het ook een zoektocht naar hoe je het zo lekker mogelijk kan maken…
9.136 keer bekeken