door NaughtyNick

Toy Tuesday: Nexus Quattro Anaal Ketting

29 december 2020 door NaughtyNick

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze keer willen we je kennis laten maken met de Nexus Quattro Anaal Ketting. Ben jij niet vies van een beetje anale stimulatie op zijn tijd? Dan moet je dit vibrerende anaal speeltje echt een keer geprobeerd hebben! 

  • Vibrerende anaal ketting
  • Zacht siliconen
  • 3 krachtige motoren
  • 7 vibratiestanden
  • Inclusief afstandsbediening
  • Waterproof

De Nexus Quattro is voorzien van maar liefst 3 motoren, waardoor de vibraties door het gehele speeltje heen goed voelbaar zijn. De anaal ketting geeft een heerlijk vol gevoel en de vibraties maken de ervaring onwijs intens. Met de afstandsbediening schakel je daarnaast eenvoudig tussen de 7 verschillende vibratiestanden.

De kralen hebben elk een diameter van 4 cm en voelen zeer aangenaam aan dankzij het zachte siliconen materiaal. Ook beginners op het gebied van anale stimulatie moeten met de Nexus prima uit de voeten kunnen. Gebruik een anaal glijmiddel op waterbasis in combinatie met deze toy voor het optimale gevoel!

Ben jij fan van anale seksspeeltjes?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Toy Tuesday: Nexus Quattro Anaal Ketting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid