Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

416 keer bekeken

Toy Tuesday: Palm Power Pocket Mini Vibrator

5 mei 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag hebben we een hele schattige wand vibrator waar we jullie kennis mee willen laten maken! De Palm Power Pocket Mini is misschien niet heel groot, maar produceert behoorlijk krachtige vibraties. Ideaal voor stevige stimulatie of voor het losschudden van vastzittende spieren!

  • Extra krachtig
  • Klein en discreet
  • Fluisterstil
  • Inclusief toybag
  • Oplaadbaar

De krachtige vibraties van de Palm Power Pocket Mini hoor je overigens helemaal niet. Het speeltje is namelijk fluisterstil. Dankzij het meegeleverde opbergetui heeft daarnaast niemand in de gaten wat jij in je tas hebt zitten. Zo’n discrete wand vibrator kom je niet elke dag tegen!

De vibrator beschikt over een flexibele kop waarmee je elk plekje van het lichaam van de gewenste stimulatie kunt voorzien. Met behulp van de grote knop op het handvat ga je eenvoudig door de verschillende vibratiestanden heen.

Heb jij ook een wand vibrator in je nachtkastje liggen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.338 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we de Tenga Flip Zero met jullie delen. De Tenga Flip Zero is een unieke masturbator, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Gen…
5.338 keer bekeken