door MarvelousMir

How to… een ballstretcher, ballcrusher of ballsplitter gebruiken

10 januari 2023 door MarvelousMir

Ballstretchers, ballcrushers en ballsplitters zijn misschien niet de meest voor de hand liggende keuzes als je op zoek bent naar een seksspeeltje voor mannen. Toch kunnen deze toys veel toevoegen aan jouw seksuele avonturen! Vooral voor mensen die houden van BDSM, sub-Dom relaties en sado-masochisme zijn ballstretchers, ballcrushers en ballsplitters hele opwindende opties. Wat zijn dit precies voor seksspeeltjes, wat kun je ermee en wat zijn de verschillen? Lees er alles over in dit blog!

Ballstretcher

Wat is een ballstretcher?

Een ball stretcher is een toy voor mannen die wordt gebruikt voor het oprekken van de balzak. Het wordt gedragen om de basis van de balzak, onder de penis, en door de breedte/lengte of het gewicht van de ballstretcher wordt de balzak uitgerekt. Met regelmatig gebruik kan de balzak zelfs permanent uitgerekt worden. Ballstretchers worden vaak gebruikt als onderdeel van een BDSM-spel, bijvoorbeeld in sub-Dom relaties, maar dat hoeft uiteraard niet. Ballstretchers zorgen namelijk niet alleen voor het uitrekken van de balzak, maar zorgen er tijdens het dragen ook voor dat de ballen nog gevoeliger worden voor stimulatie.

Hoe gebruik je een ballstretcher?

Breng glijmiddel aan op de ballen en/of de binnenkant van de ballstretcher en schuif de stretcher voorzichtig over de ballen totdat hij rond de basis van de ballen zit. Als jouw stretcher gemaakt is van rekbaar materiaal, rek hem dan uit tussen je vingers, plaats hem om je balzak en laat hem weer los als hij op zijn plek zit. Alle ballstretchers zijn eenvoudig schoon te maken met toycleaner. Spray toycleaner op het speeltje en wrijf het dan goed droog met een schone doek.

Waar moet je op letten?

Ga altijd voorzichtig te werk en duw je balzak niet te hard door de opening. De kwetsbare huid kan dan heel makkelijk beschadigen of zelfs scheuren. Zorg ervoor dat je altijd de juiste maat hebt, helemaal als je ballstretcher van materiaal is gemaakt dat niet rekt, zoals metaal of leer. Maar ook als hij wel rekbaar is, is het belangrijk dat je je balzak goed in de gaten houdt. Als je huid bijvoorbeeld gaat verkleuren, moet je het speeltje meteen verwijderen. Als je veel pijn voelt, draag hem dan niet langer dan een paar minuten achter elkaar om schade te voorkomen.

Ballcrusher

Wat is een ballcrusher?

Een ballcrusher is een seksspeeltje dat binnen een BDSM-spel wordt gebruikt. Het is de ultieme manier om controle uit te oefenen op een man, omdat je hem dan letterlijk ‘bij de ballen’ hebt. Ballcrushers worden vooral gebruikt in BDSM-sessies waar sado-masochisme een rol speelt. Hiermee kun je namelijk goed spelen met pijnprikkels en vernedering. Ook is een ball crusher een goede tool voor een Dom om zijn/haar sub te straffen bij ongehoorzaamheid.

Hoe gebruik je een ballcrusher?

Er zijn verschillende soorten ballcrushers, maar bij de meeste modellen wordt de balzak ergens tussen geklemd of in een cilinder vastgezet. Pak hiervoor met één hand de balzak vast en begeleid hem door de opening van de crusher, eventueel met een beetje glijmiddel. Gebruik daarna de schroef om het speeltje vast te zetten. Deze schroef kun je ook gebruiken om de ball crusher steeds wat strakker aan te draaien, waarbij er steeds meer druk op de ballen komt te staan. Soms zijn er ook extra opties, zoals enkelboeien die aan de toy bevestigd zijn of de mogelijkheid om elektrische stootjes door de crusher te laten gaan. Maak de ballcrusher na gebruik altijd goed schoon met toycleaner en een droge doek.

Waar moet je op letten?

Bij het gebruik van een ballcrusher is het heel belangrijk om veilig te werk te gaan en de balzak constant in de gaten te houden. Een beetje pijn is bij deze sextoy normaal, aangezien hij daar voor gemaakt is. Pas hier echter wel mee op, want het is niet de bedoeling dat je intense pijn ervaart. Spreek daarom altijd van tevoren een stopwoord af. Als dit woord wordt gezegd, moet de ballcrusher meteen worden losgemaakt. Draag een ballcrusher sowieso niet langer dan een half uur om schade aan de ballen te voorkomen.

Ballsplitter

Wat is een ballsplitter?

Een ballsplitter is een speeltje van leer, siliconen of metaal dat bestaat uit een cockring en twee aparte ringen voor de ballen. Hierdoor worden de ballen uit elkaar gedrukt. Ook wordt zowel de penis als de balzak naar voren gedrukt. Met een ballsplitter zijn jouw geslachtsdelen dus prominenter aanwezig. Een ballsplitter zorgt er tegelijkertijd voor dat erecties langer aanhouden, dankzij de cockring, en dat de ballen gevoeliger worden en stimulatie daardoor intenser aanvoelt.

Hoe gebruik je een ballsplitter?

Schuif of plaats de grootse ring rond de basis van de penis. Hier kun je ook glijmiddel bij gebruiken om het makkelijker te maken. Afhankelijk van het model kan het ook zijn dat je zowel de penis als de balzak door de ring moet doen. Breng daarna voorzichtig de ballen door de twee andere openingen. Verstel de bandjes indien mogelijk om ze goed op maat te maken. Maak de ballsplitter na gebruik schoon met toycleaner en wrijf hem droog met een schone doek.

Waar moet je op letten?

Zorg ervoor dat de ballsplitter niet te klein is. Uiteraard moet het speeltje strak om het lichaam zitten, maar de penis en de ballen moeten niet worden afgekneld. Hevige pijn en verkleuringen van de huid zijn een teken dat de toy te strak zit. Verwijder de ballsplitter dan meteen. Als beginner is het handig om een ballsplitter te kiezen die gemaakt is van rekbaar materiaal, zoals siliconen, of eentje die verstelbaar is. Draag een ballsplitter nooit langer dan 20 minuten.


Durf jij het aan om een ballstretcher, ballcrusher of ballsplitter te proberen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid