Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.909 keer bekeken

Verleg je grenzen in de Forest of Fantasy! ✨

27 september 2022,

geschreven door

Herfst is gearriveerd! Niet alleen ontstaan er prachtige taferelen in de natuur, de herfst maakt ook iets nieuws los in jou. Het avontuur roept. Hoog tijd dus om een stapje verder te gaan. Betreed de Forest of Fantasy en maak je wildste, meest sexy dromen werkelijkheid!

Wat is jouw seksuele fantasie?

Met Forest of Fantasy brengt Generation Easy ode aan de seksuele fantasie! Hoe doen we dat? Door volop te experimenteren en onze grenzen te verleggen. Doe ook mee en help om taboes te doorbreken, van seksuele voorkeuren tot kinks en fetisjes. Verbreed iedereens horizon door ook jouw (of jullie!) fantasie met de wereld te delen.

Maar welke fantasieën zijn er eigenlijk allemaal..? Voor het gemak breken we deze op in vijf categorieën: gedeelde, avontuurlijke, kinky, romantische en gedurfde fantasieën. Deze zul je de komende weken dan ook terugzien op de blog. Valt jouw fantasie hier ook binnen, of eigenlijk niet? Ook dan zijn we natuurlijk reuze benieuwd!

Speel met je zintuigen

De feestdagen zijn weer in aantocht! Ben jij dol op kerst en wil jij de dagen op een spannende manier aftellen, dan is de EasyToys Adventskalender 2022 wat voor jou! Dit is alweer de vijfde editie van onze erotische adventskalender, waarmee jij de dagen tot kerst vanaf 1 december aftelt, door elke dag een nieuw vakje te openen. Daarom staat deze in het teken van de vijf zintuigen!

5 senses

In elk vakje vind je een verrassing, van opwindende sextoys en accessoires, tot sexy lingerie en intieme verzorgingsproducten. Deze zijn geschikt voor iedereen, of je nu samen bent of een solo-avontuur aangaat. Zelden haal je zo’n mooie box vol diverse producten in huis voor zo’n lage prijs.

Wat is jouw stoute fantasie? Deel hem met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.577 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt ze waarschijnlijk wel eens voorbij zien komen: vibrerende eitjes. Maar wat zijn het nou precies en wat kun je er allemaal mee? In dit artikel vertellen we jou wat deze toy zo leuk en veelzijdig maakt. Wie kwam er eerder, de kip of het ei? Who…
7.577 keer bekeken
1.001 keer bekeken

Geschreven door

Wist jij dat wij bij EasyToys maar liefst drie merken vegan condooms verkopen? En ook op het gebied van dierenleed vrij en vegan glijmiddel ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel laten wij je graag kennis maken met onze vegan seks topper…
1.001 keer bekeken