Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.885 keer bekeken

In Gesprek Met: Een sekstelefoniste

11 april 2021,

geschreven door

Ook voor Joy (25) kwam de coronacrisis als een grote klap. Ze verloor haar baan en had ineens zeeën aan tijd over. De tijd verdoen met afspreken met vrienden zat er niet in door de maatregelen omtrent Covid-19 en haar nieuwe financiële plaatje liet het online shoppen ook niet toe. Online gamen is echter wel gratis en daar ontmoette ze een man die haar leven voorgoed veranderde… Ze kwam erachter dat ze geknipt was voor een carrière als sekstelefoniste.

Omdat iets anders is, betekent het niet dat het niet normaal is

Leuk dat je de tweede editie leest van ‘In Gesprek Met’. Voor deze rubriek spreken we mensen met een bijzonder, uniek of gewoon leuk (seks)verhaal. Wij zijn ontzettend trots op deze rubriek en alle mensen die hun verhaal willen delen en open en eerlijk willen spreken over hun voorkeuren en wensen. Met ‘In Gesprek Met’ willen we samen een belangrijke boodschap overbrengen: Alleen omdat iets anders is, betekent het niet dat het niet normaal is.

seks telefoniste

Werken als sekstelefoniste… wat houdt dat precies in?

Ik bel met verschillende mannen die bepaalde behoeftes hebben. Dit kan verschillen van Daddy-kink tot BDSM, maar sommige mannen vinden het genoeg om alleen te luisteren naar mijn gekreun. Daarbij kan ik zelf bepalen tot hoe ver ik wil gaan en waar mijn grenzen liggen. Het is alleen telefonisch, dus hoef ik niet bang te zijn dat mijn lichaam ineens op het internet verschijnt.

Hoe ben jij begonnen als sekstelefoniste?

Het begon voor mij eind maart, toen de Corona lockdown begon. Ik ontmoette een man op het internet waarbij de gesprekken steeds iets intiemer werden. Naar mate we meer bleven praten opperde ik het idee van telefoonseks. Hij vond dit spannend, want had dit nog nooit op deze manier gedaan. In het begin was het nog een beetje ongemakkelijk, we wisten beide niet goed wat we nou precies moesten zeggen. Na het regelmatig gedaan te hebben met deze man, werd het voor mij bekend terrein en besloot ik meer klanten op te zoeken. Eerst deed ik dit nog via Tinder etc, maar later ook op de hiervoor bedoelde websites. Bij dat laatste moest ik wel even een drempel over, op Tinder kon ik de mensen zelf uitzoeken. Via de websites kiezen de mannen zelf wie ze bellen.

“Na het regelmatig gedaan te hebben met deze man, werd het voor mij bekend terrein en besloot ik meer klanten op te zoeken.”

Hoe ging de eerste keer telefoonseks voor geld?

Mijn eerste keer voor geld was via Tinder. Ik werd getriggerd door de bio, waar hij iets had staan in de vorm van “sugarbabes, swipe naar rechts”. Ik ging een gesprek met hem aan en vroeg hoe hij tegenover telefoonseks stond. Hier was hij erg enthousiast over en bood gelijk een bedrag aan om mee te beginnen. We wisselden nummers uit en spraken een tijd af. Momenteel heb ik een “werk” telefoon maar op dat moment deed ik het nog met mijn persoonlijke mobiel. Voorafgaand aan het gesprek kreeg ik eerst de helft van het afgesproken bedrag overgemaakt via een Tikkie, om er zeker van te zijn dat het van beide kanten serieus was. Ik belde hem op het afgesproken tijdstip en begon tegen hem te praten. Hij liet merken dat hij erg into de Daddy kink was dus liet ik het dominante meer aan hem over. Nadat hij twee keer was klaargekomen, hingen we op en kreeg ik de rest van het bedrag plus een fooi. Uiteindelijk is deze man mijn vaste klant geworden en hebben we nog steeds wekelijks contact.

“Hij liet merken dat hij erg into de Daddy kink was dus liet ik het dominante meer aan hem over.”

Hoeveel uur in de week klus jij bij als sekstelefoniste?

Inmiddels heb ik een leuke nieuwe baan gevonden. Overdag werk ik als Call Center Agent (ironisch niet?), maar in de avontuurtjes bel ik gewoon door. Ik denk dat ik wekelijks ± 21 uur maak. Af en toe neem ik een avondje vrij, maar dit gebeurt alleen als ik andere afspraken heb.

Wil jij jouw verhaal ook delen?

Vul dan hier je gegevens in en wie weet interviewen wij jou voor de volgende editie!

Heb jij wel eens telefoonseks? Laat het weten in de comments!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.907 keer bekeken

Geschreven door

Jij bent een cadeautje om uitgepakt te worden en wat is een betere plek om kleding van het lijf te scheuren dan onder de kerstboom? Met romantische lampjes, glinsterende ornamenten en warme lichamen is kerstavond zo voorbij ;) Dus plaats jezelf onder…
8.907 keer bekeken