Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.078 keer bekeken

7 gouden medaille seksstandjes om vanavond uit te proberen

12 augustus 2016,

geschreven door

Gezien de acrobatische bewegingen, het gekreun bij inspanning en de opwinding bij een hoogtepunt zijn sportwedstrijden eigenlijk net als seks. Met deze 7 seksstandjes ben je binnen no-time wereldkampioen seksen.

De Ontuchtige MotorrijdsterTwee woorden: stoere motoren. Laat je partner op zijn rug op het bed liggen (ijskoude lakens om af te koelen zijn optioneel) en ga op hem zitten met je rug naar zijn gezicht toe. Zeg dan tegen hem dat hij rechtop gaat zitten, vind een comfortabele positie en laat hem met zijn handen over je borsten en clitoris gaan. Het is geen race, dus varieer tussen snel en diep en oppervlakkig en langzaam totdat je een orgasme in zijn volle glorie beleeft. Leuk ritje he?
1. Ontuchtige motorrijdster

De Hemelse Spiraal – De heilige graal van het dansen? De snelle draai! Een draai waarbij de mannelijke danser de benen van zijn vrouwelijke partner vasthoudt en haar snel ronddraait. Ga op het bed liggen met je gezicht naar beneden, terwijl je partner achter je staat. Laat hem dan van achter penetreren terwijl hij je benen vasthoudt. Zo heeft hij perfecte toegang tot je G-spot en kun jij met je hand je clitoris stimuleren. 

2. Hemelse Spiraal

De Polsstokhoogspringer – Tijdens het polstokhoogpringen moet je die lastige stokken omzeilen, maar hier wordt contact met palen van harte aanbevolen. Hou je benen tegen elkaar aan (net als een skiër) en til ze de lucht in. Laat je partner voor je knielen en leg je benen over een van zijn schouders, terwijl hij naar voren leunt om je G-spot te raken. Net als met polsstokhoogspringen, stijgt de spanning met dit standje ook naar ongekende hoogten.

3. Polstokhoogspringer

Het O-lympisch Dorp – Ga op je rug liggen en til je heupen zo ver mogelijk omhoog. Laat je partner op zijn knieën tussen jouw benen zitten. Aangezien je hoofd op deze manier lager ligt dan je hart, stroomt al het bloed naar je hoofd voor een intens orgasme. En je partner krijgt als extraatje een intense heup workout. Nu zijn jullie officieel geslachtsgemeenschapskampioenen.

4. O-lympisch dorp

Siberische Huskystijl – De Russische variatie op Doggie style. Spring in de Balto positie (een beroemde Siberische husky) en laat je man de moeilijkheidsgraad verhogen. Vraag hem om je clitoris te strelen terwijl hij zijn heupen ronddraait. Veel beter voor jouw prijswinnende orgasme dan de standaard in-en-uit beweging.

5. Siberische Husky

Seksgodin hordelopen –  1. Neem een sprong. 2. Land op zijn penis. 3. Win een gouden medaille! Laat hem je tegen een muur duwen en jouw billen vastpakken. Spring in zijn armen alsof je van een berg zoeft, vouw je benen om zijn heupen en hou je vast aan zijn schouders

6. Seksgodin hordelopen

De Sensuele Paardrijdster – Terwijl je partner op zijn rug op het bed ligt ga jij bovenop hem zitten met je voeten op de grond. Draai je torso en heupen een beetje naar de zijkant, zodat je je clitoris tegen zijn dijbeen kan wrijven en hij binnenin jou beweegt. Zo beleef je de opwinding van het paardrijden zonder het dreigende gevaar dat je van een groot beest af kunt vallen. Ideaal!

7. Sensuele paardrijdster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Dit keer is de Naakte Waarheid wat anders dan je van ons gewend hebt. Deze keer zijn het geen grappige verhalen, maar open en eerlijke verhalen van 3 vrouwen die vertellen over de keer dat zij hun orgasme faketen. …
67 keer bekeken