door NaughtyNick

Standje van de week: Aangepaste Doggy

22 maart 2020 door NaughtyNick

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week is het seksstandje Aangepaste Doggy aan de beurt. Dit standje is bedoeld voor mindervaliden en is afgeleid van het populaire Doggy Style standje. 

Seksstandje: Aangepaste Doggy

aangepaste doggy

Hoe

Het aangepaste doggy style standje is bedoeld voor mensen die mindervalide zijn en gebruik maken van een rolstoel. Het is verder geen ingewikkeld standje. Wanneer je mindervalide bent en moeite hebt om te stoten is dit standje perfect! Je partner beweegt op en neer op jouw schoot en leunt hierbij een beetje naar voren. Zij (of  hij) kan hierbij een bed of tafel gebruiken als steunpunt.

Wist je dat… er best veel standjes mogelijk zijn voor mensen met een beperking?

Sextoys combineren met standje Aangepaste Doggy

Aangepast Doggy leent zich uitstekend voor het gebruik van een mini vibrator. De persoon in de rolstoel kan hiermee de lekkerste plekjes van zijn partner prikkelen, maar de ontvangende partner kan ook met haar hotspots aan de slag. Een vibrerende cockring kan ook erg aangenaam zijn bij de Aangepaste Doggy. De vibraties zijn voor beide partners voelbaar en bij het neerkomen wordt ook haar clitoris gestimuleerd. 


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Standje van de week: Aangepaste Doggy

  • Super om meer zichtbaarheid te zien voor minder valide, wij hebben ook sex en genieten er net zo van. Leuk dat jullie het zo prominent in de nieuwsbrief te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid