Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Standje van de week: Aangepaste Doggy

22 maart 2020,

geschreven door

Op zoek naar inspiratie in de slaapkamer? Wij lichten iedere zondag een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner eens even flink kunnen experimenteren. Deze week is het seksstandje Aangepaste Doggy aan de beurt. Dit standje is bedoeld voor mindervaliden en is afgeleid van het populaire Doggy Style standje. 

Seksstandje: Aangepaste Doggy

aangepaste doggy

Hoe

Het aangepaste doggy style standje is bedoeld voor mensen die mindervalide zijn en gebruik maken van een rolstoel. Het is verder geen ingewikkeld standje. Wanneer je mindervalide bent en moeite hebt om te stoten is dit standje perfect! Je partner beweegt op en neer op jouw schoot en leunt hierbij een beetje naar voren. Zij (of  hij) kan hierbij een bed of tafel gebruiken als steunpunt.

Wist je dat… er best veel standjes mogelijk zijn voor mensen met een beperking?

Sextoys combineren met standje Aangepaste Doggy

Aangepast Doggy leent zich uitstekend voor het gebruik van een mini vibrator. De persoon in de rolstoel kan hiermee de lekkerste plekjes van zijn partner prikkelen, maar de ontvangende partner kan ook met haar hotspots aan de slag. Een vibrerende cockring kan ook erg aangenaam zijn bij de Aangepaste Doggy. De vibraties zijn voor beide partners voelbaar en bij het neerkomen wordt ook haar clitoris gestimuleerd. 


Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Super om meer zichtbaarheid te zien voor minder valide, wij hebben ook sex en genieten er net zo van. Leuk dat jullie het zo prominent in de nieuwsbrief te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is zondag dus dat betekent weer een nieuw standje van de week! Vandaag hebben wij weer een uitdagend standje in de aanbieding. Bij het seks standje ‘De Spin’ kun je ervoor kiezen om oogcontact met je partner te maken of je te focussen op alle act…
8.466 keer bekeken