Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

6.470 keer bekeken

15 sexy dingen die eigenlijk helemaal niet sexy zijn

24 juli 2017,

geschreven door

Sommige sexmoves lijken in theorie super sexy, maar in werkelijkheid komen ze bij lange na niet dicht in de buurt van wat je ervan verwacht had. Welke van de onderstaande 15 situaties heb jij zelf aan den lijve ondervonden?

1. Strandseks

Hij vleit je neer op het strand waarna jullie bij zonsondergang heerlijk de liefde bedrijven. Helaas lijkt het altijd romantischer dan het daadwerkelijk is. Na afloop heb je zand op plekken waarvan je nooit had gedacht dat daar zand zou kunnen zitten.

2. Slagroom of ander eten op je naakte lichaam

Het leek zo romantisch: slagroom of sushi op je private parts, waarna hij of zij vanaf je tepels zich een weg naar beneden eet… Maar dan kom je erachter dat je van top tot teen plakt en ruikt naar vis of een banketbakkerij. De douche is daarna het enige waar je aan denkt.

3. Seksen met een volle maag

Seks is het beste toetje dat er is. Toch? Think again, want als jullie een 5-gangen menu achter de knopen hebben, is seks helemaal zo ideaal niet. Stel je voor; al dat gestuiter met een pens als een nijlpaard…

4. In babytaal praten tegen je partner

Voor jou klinkt het misschien echt heel sexy in de oren, maar geloof ons als we zeggen dat zijn jongeheer ervan gaat hangen en waarschijnlijk ook even niet meer overeind komt. Andersom geldt het trouwens ook. Haar ‘juices’ gaan niet bepaald ‘flowen’ als er tegen haar gepraat wordt in babytaal. Zo niet stoer!

5. Seks op een vliegtuig-wc

Het lijkt een droom er een keer seks op te hebben, maar ze zijn smerig, je kunt er je kont niet keren en er hangt vaak een bedwelmende geur van urine of stront: een vliegtuig toilet. In het slechtste geval staat er buiten iemand op de deur te bonken.

6. Ochtendseks

We doen het allemaal wel eens; ochtendseks. Maar als je eenmaal in the heat of the moment zit, snap je weer waarom ochtendseks eigenlijk helemaal niet zo sexy is. Je weet niet wiens adem erger stinkt: die van jou of die van je partner. Bovendien schreeuwt je lichaam om koffie.

7. Vrijen in een hot tub

Lekker bubbelen en seks hebben. Ideaal toch? Helaas is bubbelbad seks te vergelijken met shower sex; het spoelt al je natuurlijk vocht weg, waardoor je kunt rekenen op een stroef ritje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rondzwemmende bacteriën die goed gedijen in zo’n hot tub.

8. Seks in het bos

Je kunt er maar beter niet aan beginnen. Bos seks lijkt vreselijk romantisch, maar zodra je de takjes in je achterste voelt weet je wel beter. Om van de rondkruipende insecten en modder nog maar niet te spreken.

9. De kleren van je lijf scheuren

De geilheid tussen jullie haalt zijn piek en met één ruk scheurt hij je onderbroek van je kont. Ongelooflijk sexy natuurlijk. Maar wanneer jullie uit gevreeën zijn en jij je favo onderbroek in flarden op de grond ziet liggen, moet je toch even een traantje wegpinken.

10. Zoenen in de regen

De meesten kennen wel de wereldberoemde zoenscène uit The Notebook: romantisch kussen in de regen. De werkelijkheid? Niet zo romantisch! Geloof ons als we zeggen dat je algauw verkleumt in je natte pak.

11. Een sex tape maken

Spannend zo’n sex tape. Maar je kunt beter niet stilstaan bij wat er gebeurt als jullie pikante filmpje uitlekt. En dat gaat tegenwoordig heel makkelijk met één druk op de knop! Mocht dat ooit gebeuren, kun je het beste gaan emigreren.

12. Vieze seks praat

Met sex talk begeef jij je hoe dan ook op glad ijs. Het kan maar zo zijn dat jij het ene moment de boel ophitst met je woorden, terwijl je het volgende moment naakt en alleen achterblijft, jezelf afvragend wat je in godsnaam verkeerd hebt gezegd.

13. Eetbaar ondergoed

Snoep ondergoed zorgt ervoor dat de private parts van je geliefde er letterlijk uitzien om op te eten. Maar dit ondergoed is nou niet per se heel goed voor je lijn en de kans is groot dat jij per ongeluk je tanden in iets anders zet dan de snoepstring. Auw!

14. Vijftig Tinten Grijs

Menig man of vrouw wordt helemaal wild van Vijftig Tinten Grijs. Begrijpelijk. Totdat het jou zelf overkomt… Want zeg nou zelf; een controlerende, vernederende en meppende miljonair hebben wij liever niet achter ons aan.

15. Standje 69

Standje 69 is absoluut een gevalletje win-win. Tenminste als je extreem multifunctioneel bent. Probeer jij maar eens te genieten van wat er down under gebeurt, terwijl je tegelijkertijd je partner probeert te pleasen met je skills. Iets of iemand gaat verliezen.

Ben jij het eens met de bovenstaande ‘not so sexy moves’? Vertel ons waarom sexy situaties voor jou juist wel of niet een succes waren! 😛 Schrijf jouw verhaal in het reactieveld hieronder.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.202 keer bekeken

Geschreven door

Seks is heerlijk, seks is romantisch, sensueel, beestachtig en soms… behoorlijk ongemakkelijk of hilarisch. Maar dat hoort erbij. En weet je? Jij bent niet de enige met zo’n ervaring. Lees hier de meest gênante, pijnlijke of hilarische seksmoment …
3.202 keer bekeken