Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.581 keer bekeken

5 do’s en don’ts voor alle liefhebbers van borsten!

15 april 2019,

geschreven door

Borstenliefhebbers opgelet! Hoewel de borsten een veelbesproken onderwerp is, valt er nog altijd genoeg over te leren! Helemaal als je bedenkt dat deze prominente vrouwelijke vormen schijnbaar erg belangrijk is voor seksueel plezier. Ook voor de dames! Lees in dit blogartikel 5 do’s en don’t’s als je met haar boobies aan de slag wil gaan.

1. Laat haar bh aan

Hoe graag je ook haar wil ontdoen van al haar kleding, laat toch nog even die sexy bh aan. Veel vrouwen spenderen uren én euro’s aan het vinden van de juiste bh, waarin zij zich op en top vrouwelijk en sexy voelt. Het laten aanhouden van dit stukje lingerie kan net even dat extra vleugje sensualiteit geven aan jullie seksueel plezier!

2. Complimenteer haar met haar borsten

Een naakte vrouw is kwetsbaar op alle fronten. Haar borsten is vaak hét aspect van haar lichaam waar zij zich vrouwelijk en zeker over wil voelen. Laat het haar dus weten hoe dol jij van haar voorgevel wordt. Een zelfverzekerde vrouw zorgt voor vuurwerk in de slaapkamer.

Tip! Prijs haar niet om de grootte van haar borsten, maar om het feit dat jij ze ‘lekker’, ‘opwindend’ of ‘perfect’ vindt!

3. Wees voorzichtig met het aanraken van de boobies

Als boobie-lover zul je ongetwijfeld niet van haar borsten af kunnen blijven. Blijf toch voorzichtig omgaan met deze gevoelige erogene zone. De fijnste stimulatie komt van tedere aanrakingen, in plaats van hardhandig voelen en grijpen. Wist je bijvoorbeeld dat van subtiele tepelstimulatie een vrouw al kan klaarkomen?

4. Zuigen is vaak een no go

Veel mannen denken dat zuigen aan de tepels een absolute turn on is. Hoewel het inderdaad geliefd kan zijn bij menig dame, moet je er ook rekening mee houden dat er genoeg vrouwen zijn die je geen plezier doet met wat zuigwerk. Zo wordt er al gauw de link gelegd met ‘borstvoeding geven’ of een rollenspel als ‘moedertje spelen’.

Tip! In tegenstelling tot zuigen, is likken aan de tepels wél een turn on!

5. Speel er niet teveel mee

Doen alsof borsten grappig zijn, is niet bepaald sexy. Menig man fantaseert wel eens over motorboating, maar echt opwindend is dat niet voor haar. Een dame kiest er toch liever voor dat je subtiel haar borsten en tepels aanraakt, in plaats van dat je er een heus speeltje van maakt.

Mannen, ben jij een echte borstenliefhebber? En dames, houden jullie van stimulatie van de borsten?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.699 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij een echte kink? Dan mag een mondspreider eigenlijk niet in jouw nachtkastje ontbreken! Met de Pie Hole Gag kan jij je helemaal afsluiten voor het vervelende gemekker van je submissive. De gag kan namelijk met behulp van een dop worden afgeslo…
1.699 keer bekeken