Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

17.976 keer bekeken

De vetste internationale sexfeesten die je niet wil missen!

21 juni 2022,

geschreven door

Zoek jij nog een vakantiebestemming voor dit jaar? Wil je een keer iets onvergetelijks meemaken? Of zoek je een plek om jouw seksuele voorkeuren op een leuke manier te uiten? Overweeg dan eens om een sexfeest te bezoeken! Wij hebben een overzicht voor je met de vetste en populairste internationale sexfeesten, zodat jij je wildste dromen uit kunt laten komen 😉

Folsom Street Fair – San Francisco & Berlijn

Folsom Street Fair is een gigantisch leer- en fetisj-evenement in San Francisco. Het begon in 1984 en wordt sindsdien elk jaar gehouden. Het festival vindt plaats rondom Folsom Street en elk jaar komen er honderdduizenden mensen op af.

Er is geen dresscode, maar de meeste mensen dragen leer, latex of andere fetisj outfits. Ook is het toegestaan om volledig naakt te zijn. Vaak versieren mensen hun lichaam dan met accessoires of bodypaint. Je hoeft overigens niet ver te reizen voor dit evenement, want sinds 2004 is er ook een de Europese versie (Folsom Europe), die elk jaar wordt gehouden in Berlijn.

Waar? San Francisco & Berlijn
Wanneer? September
Meer info? Officiële website van Folsom Street Fair

Folsom Street Fair

Pon Festival – Java, Indonesië

Van de deelnemers van het Pon festival in Indonesië wordt verwacht dat zij de Gunung Kemukus heuvel beklimmen. Wanneer de bezoekers de top van dit heiligdom hebben bereikt, is het de bedoeling dat ze bidden bij het graf van Pangeran Samodro, een zoon van een Javaanse koning waar het festival naar vernoemt is, en baden in een heilige bron. Daarna moeten ze op zoek naar iemand die ze nog niet eerder hebben ontmoet om seks mee te hebben en de nacht bovenop de berg mee door te brengen.

Het gaat echter niet om één ontmoeting: om het ritueel succesvol af te ronden, moeten de deelnemers gedurende het jaar zeven keer seks hebben met dezelfde persoon. Een afgeronde ceremonie zou dan geluk moeten brengen in hun verdere leven.

Waar? Java, Indonesië
Wanneer? Het hele jaar door

Technoclub Berghain – Berlijn

berghain

Een van de meest beruchte en wildste nachtclubs in Duitsland, is de Berghain. De club staat bekend om zijn keiharde techno-fetisj-feesten, waar de bezoekers schaars gekleed de nacht van hun leven hebben en er vrij losjes met seks en de nodige partydrugs wordt omgegaan. Ook vind je op elke verdieping van de club een darkroom. Elke avond weer staan mensen uren in de rij om binnen te komen. Daarbij is het deurbeleid extreem streng, dus je moet ook nog eens geluk hebben. Een bezoekje aan Berghain zal je echter niet snel vergeten!

Waar? Berlijn
Wanneer? Elke dag (dinsdag gesloten)
Meer informatie?
Officiële website van Berghain

Milkshake Festival – Amsterdam

Het alom bekende Milkshake Festival mag niet in dit lijstje ontbreken! Milkshake is een kleurrijk dancefestival dat elk jaar plaatsvindt in Amsterdam. Maar bovenal is het een ‘safe space’ waar liefde, tolerantie en respect hoog in het vaandel staan. Het motto is dan ook: niets moet en alles mag. Verwacht de meeste kleurrijke, creatieve, sexy én kinky outfits, en een grote verscheidenheid aan muziek, workshops, kunst, cultuur en entertainment. Iedereen is welkom en hokjes bestaan niet!

Waar? Amsterdam
Wanneer? Juli
Meer info? Officiële website van Milkshake

Milkshake festival

The Intimate Revolution – Berlijn & Wenen

The Intimate Revolution is een Europees intimiteitsfestival waar de nadruk ligt op wederzijdse toestemming (consent), seksuele gezondheid en het koesteren van seksualiteit als een positieve kracht. De missie van dit evenement is om eenzaamheid en slechte seks de wereld uit te helpen door connectie en intimiteit te stimuleren. Het festival wordt een paar keer per jaar gehouden in Berlijn en Wenen en duurt vijf dagen. Je kunt workshops volgen, bijvoorbeeld over tantraseks, bondage of intieme massages, lezingen bijwonen over seks en intimiteit, ochtendyoga doen, knuffelsessies bijwonen of naar een concert of feest gaan. Een open mind is hier vereist 😉

Waar? Berlijn & Wenen
Wanneer? Mei, juni en juli
Meer info? Officiële website van The Intimate Revolution

Wasteland – Amsterdam, Zaandam & Berlijn

Als je iets een sexfeest kan noemen, dan is het Wasteland wel. Hier kan écht alles! Dit fetish fantasy evenement verwelkomt alle kinks, fetisjes en seksualiteiten, en laat je kennis maken met seksuele fantasieën die misschien je stoutste dromen overtreffen. Er is een strenge dresscode en als je daar niet aan voldoet, wordt je geweigerd bij de ingang. Met een spijkerbroek en t-shirt kom je er zeker niet in! Het is de bedoeling dat je een fantasy/fetisj outfit aantrekt en je daarin je creativiteit zoveel mogelijk de vrije loop laat. Ben je van plan om een feest van Wasteland bij te wonen? Verwacht dan een spannende avond waar de meest opwindende dingen gebeuren.

Waar? Amsterdam, Zaandam & Berlijn
Wanneer? November
Meer informatie?
Officiële website van Wasteland

Marith Iedema ging voor EasyToys TV op bezoek bij Wasteland! Bekijk haar reportage hieronder:

Seattle Erotic Art Festival – Seattle, Verenigde Staten

Als (erotische) kunst jouw ding is, dan is het Seattle Erotic Art Festival (SEAF) zeker iets voor jou. In deze grote expositie wordt niet alleen erotische schilderkunst en fotografie tentoongesteld, maar ook beeldhouwkunst, video’s, interactieve installaties en handwerkkunst. Ook zijn er poëzielezingen, mimespelers en acrobaten en ’s avonds kun je naar sexy feestjes gaan waar Dj’s, bartenders en live acts te zien zijn. Alles wat er te zien en te beleven is, heeft op één of andere manier te maken met erotiek en seksualiteit. Het festival wordt elk jaar gehouden en bestaat al 20 jaar.

Waar? Seattle
Wanneer? April/mei
Meer info? Officiële website van Seattle Erotic Art Festival

Burning Man – Nevada, Verenigde Staten

burning men

Ben je echt op zoek naar een onvergetelijke ervaring en spreken waarden zoals radicale zelfexpressie, inclusiviteit en zelfvoorziening je wel aan? Zet het Burning Man festival dan maar meteen op je bucketlist! Dit jaarlijkse festival vindt plaatst in de Nevada woestijn en doet qua opzet en setting een beetje denken aan een Mad-Max film. Midden in de woestijn wordt een heel dorp gebouwd, Black Rock City genaamd, waar zo’n 80.000 inwoners voor een week intrekken. Er is niks te koop op het terrein en in plaats daarvan is er een gift-systeem. Je neemt zelf mee wat je nodig hebt voor de hele week, plus wat extra’s om met anderen te kunnen delen.

Er is muziek, kunst en een hoop ruimdenkende mensen die vrij met seks omgaan. Op het terrein lopen dan ook vele mensen naakt rond. Er is zelfs een heuse orgie-dome waar je met verschillende groepjes in het donker kunt genieten van de sensuele muziek en elkaar. De meeste bezoekers van het festival komen elk jaar weer terug, wat wel iets zegt over de ervaring die je krijgt voorgeschoteld.

Waar? Black Rock Desert, Nevada, Verenigde Staten
Wanneer? Elk jaar in augustus/september
Meer info? Officiële website van Burning Man

Ben jij wel eens op een van deze feesten geweest? Welk feest spreekt jou het meest aan?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.388 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Podofilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! podofilie: zelfst.naamw. (m.) S…
1.388 keer bekeken