Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.689 keer bekeken

Revolutionaire seks met deze toys én standjes

3 mei 2022,

geschreven door

De seksuele revolutie; wij gaan er vanuit dat de meesten van jullie hier wel bekend mee zijn. Het was een maatschappelijke verandering die in de jaren 60 plaatsvond. Sinds die jaren is er van alles veranderd rondom seks en seksualiteit en wij laten je graag de meest hippe toys en standjes zien in dit artikel.

Revolutionaire Toys

Condooms met smaakje

Seks is meer dan alleen voor voortplanting. Gelukkig is dat sinds de seksuele revolutie wel duidelijk, anders schreef ik dit artikel nu niet voor EasyToys én waren we allemaal waarschijnlijk vette zuurpruimen. Seks is namelijk goed voor lichaam en geest en niet alleen voor een babyboom. Daarom zijn er verschillende voorbehoedsmiddelen op de markt, waaronder condooms met een smaakje. Betekent niet alleen dat de kans op een zwangerschap of soa zéér laag is; de penis van je partner kan ook nog eens naar zoete aardbei smaken. Win-win, toch?

Strap-on

Zoals we al benoemden, ging seks niet alleen meer over voortplanting. Mede daarom kwamen seks en het huwelijk verder van elkaar af te staan. Je hoeft niet met iemand getrouwd te zijn om seks met iemand te hebben. Seks is niet alleen iets met een penis en een vagina en heeft niets met bevruchting te maken; het is meer dan penis-in-vagina. Daarom is daar de voorbinddildo voor eenieder die niet in het bezit is van een penis, maar wel graag iemand zou willen penetreren. Denk aan pegging of seks tussen twee vrouwen.

Pride Dildo

Kijk, een dildo is dan misschien niet super revolutionair (alhoewel, het duidt wel op seksueel genot beleven met jezelf), maar deze dildo’s van Avant verdienen toch echt wel een plek in deze lijst. Avant maakt prachtige dildo’s in de kleuren van de regenboog. De kleuren van de regenboog worden natuurlijk ook gekoppeld aan de LGBTQ+ community en meer uitleg is dan ook niet nodig denken wij…

Luchtdrukvibrator

Ook de welbekende luchtdrukvibrators van bijvoorbeeld Satisfyer en Womanizer mogen absoluut niet ontbreken! Elke toy past in principe wel in deze lijst, want alle toys herinneren ons aan het feit dat seks ook puur en alleen voor genot kan zijn (tenzij iemand ooit is bezwangerd van een seksspeeltje, laat het ons dan vooral even weten). De luchtdrukvibrator is razend populair en dat heeft een goede reden: geen mens kan het gevoel van luchtdruk nabootsen en dat maakt deze speeltjes zo onmisbaar in ieders nachtkastje. Wist jij trouwens dat je deze toys ook als man kan gebruiken? Plaats hem onderaan je eikel en geniet.

“Geen mens kan het gevoel van luchtdruk nabootsen en dat maakt deze speeltjes zo onmisbaar in ieders nachtkastje.”

Revolutionaire Standjes

Het Oventje

Zullen we het nog een keer zeggen? Seks is niet alleen voor voortplanting en als je eenmaal zwanger bent, kan je dus nog steeds prima genieten van een lekkere vrijpartij. Wanneer het door bijvoorbeeld pijn niet prettig is om veel op je rug te liggen, is dit seksstandje een goede variatie op het missionaris standje. Je hebt het romantische oogcontact van de missionaris, maar ligt stukken comfortabeler omdat je op je zij ligt. Je kan eventueel nog wat kussens onder je bil en onderrug schuiven voor nog meer comfort. Je partner gaat bij het Oventje ook op zijn zij liggen met zijn of haar gezicht naar jou toe. Als je al een flinke buik hebt, kunnen jullie beiden iets naar achteren leunen.
oventje

Oogcontact

Oh, hoe opwindend is het om elkaar aan te kijken terwijl jij jezelf bevredigt? Een van de meest kwetsbare dingen die je samen kunt doen, is elkaar recht aankijken terwijl je aan het masturberen bent. Stimuleer jezelf zoals je in je eentje zou doen en houd je vooral niet in.
oogcontact

De Cowboy

Cowboy? Wat? Ja, waarschijnlijk heb je wel eens eerder van de vrouwelijke variant gehoord. Bij de Cowboy is er niet veel anders, behalve dat de rollen dan zijn omgedraaid. Dit standje is speciaal voor personen die wel eens willen experimenteren met pegging. Het standje is ideaal voor vrouwen die niet helemaal gewend zijn om de controle over te nemen. De cowboy kan zelf zijn pistool in de hand nemen of zijn partner kan hem hierbij een handje helpen. Om de vrouw een ander uitzicht te geven kan het Cowboy standje ook omgedraaid worden!
pegging cowboy

Doggystyle met buttplug

Ja, Doggystyle ken je waarschijnlijk wel. Bij deze variant voegen we alleen iets extra’s toe. Je kunt geen blog schrijven over seksstandjes, of doggystyle staat erin. Ook voor seks met een buttplug is doggystyle weer een uitstekend standje. Doordat alles strakker aanvoelt met een buttplug wordt het in één keer ook makkelijker om de G-spot te stimuleren.
doggystyle

Dubbele penetratie

Het standje Dubbele Penetratie is een leuk standje voor eenieder die nieuwsgierig is naar een seksueel avontuur met zijn drieën. Ga alle drie op jullie knieën zitten en zorg dat de vrouw de voorste positie inneemt. De middelste partner kan haar vaginaal of anaal bevredigen, terwijl de middelste persoon wordt gepenetreerd door de achterste partner. De achterste partner kan overigens ook een vrouw zijn. Zij kan gebruik maken van een strap-on dildo om de middelste partner anaal te penetreren.
dubbele penetratie
Wat vind jij nou een écht revolutionaire toy of standje? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.973 keer bekeken

Geschreven door

Van slechts een onderdeel van je seksleven tot levensstijl – BDSM is voor veel mensen een onderdeel van hun leven. Elke dag worden er fantasieën ontdekt, machtsspelletjes in het leven geroepen en seksuele wensen en grenzen (met consent) verlegd. A…
7.973 keer bekeken