Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

62.048 keer bekeken

De beste tips voor meer sperma!

4 mei 2021,

geschreven door

Een overvloed aan sperma is een teken van veel testosteron en een gezond voortplantingssysteem. Daarom is het niet geheel onlogisch dat veel mannen graag meer sperma zouden willen produceren. Al is het alleen maar om hun ego te strelen. Maar hoe doe je dat, je sperma productie vergroten? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Hoeveelheid sperma

Een man maakt meer dan 50.000 zaadcellen per minuut aan, de hele dag door. Gemiddeld produceert een man tijdens een orgasme ongeveer een eetlepel aan vocht. Zo’n 5 milliliter, maar dit kan per orgasme verschillen. Het maakt bijvoorbeeld uit of je net al een orgasme hebt gehad en ook de testosteronhuishouding is bij elke man net weer even anders.

Aan een lage hoeveelheid sperma kunnen meerdere oorzaken ten grondslag liggen. Dit kan erfelijk zijn, maar ook veroorzaakt worden door alcohol of drugs gebruik. Wanneer je minder dan 0,1 ml produceert, wordt er van hypospermia gesproken. Dit komt echter niet veel voor.

Hoe vergroot je de productie?

Bekkenbodem trainen

Het trainen van je bekkenbodemspieren heeft voor mannen vele voordelen. Je kunt je bekkenbodem trainen door kegeloefeningen te doen. Je hoeft hiervoor niet naar de sportschool, de oefeningen kun je prima thuis doen. De oefeningen helpen je bij het langer in stand houden van je erectie, je kunt verder spuiten en last but not least: het zorgt er voor dat je meer sperma ejaculeert, door de kracht van je spieren! Het trainen van je bekkenbodemspieren is daarmee een uitstekende methode om je potentie te verhogen.

Meer testosteron

Uit een studie van 2013 bleek dat mannen die vaak in de sportschool te vinden zijn – en dan vooral met gewichten bezig zijn – een hogere spermaproductie hadden dan mannen die dit niet deden. Bij gewichtheffen is aangetoond dat dit het testosteronniveau verhoogt. Dit staat gelijk aan een hogere sperma productie.

“Meer testosteron is meer sperma.”

Stoppen met roken

Rook je? Stop dan onmiddellijk! Als het niet erg genoeg is dat je een slechte adem hebt en niks meer kunt proeven, heeft roken ook nog eens invloed op de hoeveelheid sperma. Je ejaculeert niet alleen minder sperma dan niet-rokende mannen (ongeveer 22%), maar je zaadcellen worden er ook kleiner en trager van. Hoe dat komt? Roken tast het evenwicht van eiwitten aan in je testes. Normaal gesproken houdt je lichaam dit in evenwicht, maar wanneer je rookt kan het je protamine 2 waardes aantasten. De effecten hiervan zijn merkbaar op het volume van sperma.

sexy man roken

Volume druppels

Je kunt natuurlijk meer gaan sporten, je bekkenbodemspieren trainen, stoppen met roken etc etc. Maar mocht je hier nou geen zin in hebben dan zouden deze potentie verhogende druppels je ook kunnen helpen! Neem twee maal daags 30 druppels om meer volume aan je sperma te geven. Voor de luie mannen onder ons!

Eiwitten

Geloof het of niet, maar er zijn verschillende diëten die je kunnen helpen je sperma productie te verbeteren. Waarschijnlijk weet je wel dat een dieet van weinig vet en veel eiwitten, groenten en volkoren goed is voor je gezondheid. Maar wist je ook dat het goed is voor je voor sperma? Het eten van vis zoals zalm en tonijn kan maar liefst 34% extra sperma opleveren!

Minder drinken

Alcohol heeft invloed op je leverfunctie, wat op zijn beurt weer een dramatische stijging van je oestrogeengehalte veroorzaakt. Waarschijnlijk heb je zelf al de conclusie getrokken dat dit niet goed is voor je spermaproductie. Het oestrogeen (níet hetzelfde als testosteron) gaat in het lichaam ophopen . Zelfs twee biertjes op een dag hebben langetermijngevolgen op je sperma productie. Misschien dus maar even dat biertje in de koelkast laten vandaag?

“Twee biertjes per dag drinken, is al slecht voor je spermaproductie!”

Meer seks & minder masturberen

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je sperma soms behoorlijk dik is, en andere keren bijna transparant en wat waterig? De verklaring hiervoor is eigenlijk best wel logisch. Hoe meer je ejaculeert hoe minder dicht je sperma zal zijn. Wanneer je elke dag seks hebt, of de hele week als een malle loopt te masturberen, zal de dichtheid van je sperma aanzienlijk lager zijn.

Bekijk ook:


Ben je aan de slag gegaan met bovenstaande tips? Merk je een verschil in volume? Wij zijn erg benieuwd, laat het ons weten in een reactie hieronder!

6 reacties

 1. Interessant artikel. Meer sperma en een zaadlozing die langer duurt door meer peristaltische bewegingen per lozing vind ik echt geweldig lekker. Bij mij helpt het ook als ik probeer de lozing uit te stellen. Lekker lang bezig zijn en liever 1 x super lekker klaarkomen dan wat vaker per avond maar wat minder. En genoeg drinken. Water, thee, vruchtensap.
  Veel plezier allemaal!
  Groetjes, Mark

 2. Goedenavond ik wou vragen over soms dat ik smorgens en avond niet me penis stijv kan krijgen ? We zijn altijd geil genoeg we kunnen klaarkomen en zij ook vaak genoeg maar soms krijg ik geen stijve komt door dat moe ben of vermoeid ben ? En ik kwam maanden terug makkelijk 2 klaar heel soms 3 keer klaar maar nou de 1 keer dat ik kom krijg ik me penis niet meer stijv eerste keer wel kom ik makkelijk klaar maar tweede krijg moeilijk
  Stijv en kom ik moeilijk klaar waar kan dat aan liggen want is lang geleden dat ik met haar 2 keer ben gekomen niet zij maar ik

 3. Het natuurlijke supplement Semenax helpt om je mannelijkheid helemaal op niveau te krijgen.
  Het stimuleert de zin naar seks,is goed voor de mannelijke gezondheid en je produceert aanmerkelijk meer sperma dan voorheen.

 4. Er staat dat je met het eten van vis tot 34% meer sperma kan krijgen, maar waar spreken we dan over? Hoeveel is dat? Een druppel? Een theelepel? Ik wil zelf meer sperma krijgen, maar als je het verschil in hoeveelheid nauwelijks ziet ga ik er ook geen moeite voor doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

273 keer bekeken

Geschreven door

De afwas is niet gedaan, er wordt iets van gezegd en de bom ontploft. Knallende ruzie. Niet-gemeende woorden worden uitgewisseld en er is een vrij grote kans dat je je na de tijd vreselijk voelt. Het maakt niet uit of het iets kleins of iets groots i…
273 keer bekeken