Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.144 keer bekeken

Meer zin in een wip, met de mini penis slip!

24 augustus 2018,

geschreven door

Onlangs hebben we in deze rubriek de Lelo Tux besproken, een stijlvolle tuxedo voor je piemel. Het formaat van je piemel maakt niks uit, het gaat erom hoe je hem aankleed! Een tuxedo is natuurlijk hartstikke mooi als  je op een deftig feestje aanwezig bent, of samen met je partner in een luxe hotel verblijft. Maar wat moet je aantrekken tijdens een minder deftige gelegenheid? Nou, wij hebben misschien iets voor je!

Chintama Penis Slip

De Chintama Penis Slipjes zien er op het eerste gezicht een stuk schattiger uit dan de Lelo Tux. Heb je een intimiderende penis en ben je bang dat je dames daar mee afschrikt? Dan is de Chintama  echt iets voor jou! De slip is gemaakt van ademend katoen, waardoor je niet met een zwetende schwanz komt te zitten tijdens warm weer. Daarentegen geniet je van een superschattige look, waar vele vrouwenharten van zullen smelten 😉 Is je interesse gewekt? Neem dan een kijkje op de website van Kanojo Toys, die overigens  nog veel meer gekke seksspeeltjes verkopen!

penis panties

chintama penis panties
Hoe zou jij je penis het liefst willen aankleden? Vertel het ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.713 keer bekeken

Geschreven door

Je kent ze ongetwijfeld; personen die na een lange relatie binnen een aantal maanden tot over hun oren verliefd worden op een ander. Ze zijn niet meer bij elkaar weg te slaan terwijl jij je met open mond afvraagt hoe dat zó snel kan. Want waarom wor…
2.713 keer bekeken