door CheekyCharly

7 manieren om je partner te vertellen dat je niet bent klaargekomen

11 augustus 2019 door CheekyCharly

Anno 2019 bestaat er in veel relaties nog steeds een orgasmekloof. Dit houdt in dat bij heteroseksuele seks mannen bijna altijd klaar en vrouwen veel minder vaak. In deze blog onthullen wij 7 subtiele manieren om je partner te vertellen dat jij nog niet bent klaargekomen nadat hij zijn hoogtepunt heeft bereikt. Hoogste tijd om de kloof te dichten dames! 

1. “Ik wil meer van jou”

Dit is een positieve benadering waarbij je subtiel om meer aandacht vraagt. Je partner zal zich op deze manier niet snel aangevallen voelen. Je geeft hem namelijk niet het gevoel dat hij tekort komt, want je klaag niet. Je doet enkel een verzoek, waarbij je hem een kans geeft om jou alsnog tot een hoogtepunt te laten komen.

2. “Kun je me…”

Als je precies weet waar je behoefte aan hebt, kun je specifieker worden en om een bepaalde seksuele handeling vragen. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: “Kun je me hier aanraken? ” of “Kun je me likken zoals je eerder deed?

Wist je dat… een voorspel van minstens 10 à 20 minuten de kans op een orgasme bij vrouwen aanzienlijk vergroot?

3. “Raak me hier aan”

Je kan er voor kiezen om nog specifieker te worden. Pak je partners hand en leid hem naar het lichaamsdeel waarvan jij graag wilt dat het gestimuleerd wordt. Je kan hem nog een beetje extra op weg helpen door de juiste beweging na te bootsen. Zo weet hij precies wat hij moet doen om jou een orgasme te bezorgen.

4. “Ik ben nog niet klaar”

Het is altijd goed om duidelijk te zijn. De meeste mannen waarderen heldere communicatie en vinden het fijn wanneer hun partner eerlijk is. Als je weet dat je partner zich snel onzeker of gekwetst voelt, kun je proberen het iets subtieler te brengen: “Het voelt zo goed om seks met jou te hebben, maar ik ben nog niet klaar“.

niet klaargekomen

5. “Je weet hoe je het kan afmaken”

Wanneer je weet dat je partner onzeker is over zijn skills in bed, kun je hem het beste een beetje aanmoedigen.Je weet hoe je het kan afmaken, net zoals de vorige keer“. Daarbij kun je natuurlijk iets specifieker zijn door aan te geven met welke seksuele handeling hij het beste kan gaan uitvoeren.

6. “Ik kan nog wel even doorgaan”

Hierbij gaat het niet enkel om het verkrijgen van een orgasme. Je houdt de deur open voor meer plezier máár dat hoeft niet perse te leiden tot een orgasme. Toch moet je niet vergeten dat jij het ook verdient om een hoogtepunt te bereiken, niet alleen je partner 😉

Wist je dat… vrouwen die geregeld masturberen gemakkelijker een orgasme krijgen?

7. “Nu is het mijn beurt”

Wanneer jij net je partner hebt bevredigd en graag wil dat hij nu jou tot een hoogtepunt brengt, kun je dat ook op een speelse manier duidelijk maken. Wees hierbij wel duidelijk en zelfverzekerd.

Op wat voor subtiele manier kun je je partner nog meer laten weten dat jij nog geen orgasme hebt gehad? Wij horen graag of jij nog tips hebt!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid