door NaughtyNick

Anal Sex Day: een dag in het teken van anale seks! (18 april)

18 april 2021 door NaughtyNick

Dames en heren, het is weer 18 april. Dat betekent dat het vandaag Anal Sex Day is! Een dag die je hele week goed kan maken…. Ben je niet bekend met deze ‘feestdag’?  Geeft niet. We geven je een korte introductie!

Waar komt Anal Sex Day vandaan?

Voor we uitleggen wat Anal Sex Day is en waar het vandaan komt, moeten we eerst Jim Jefferies even voorstellen. Deze Australische stand-upcomedian staat bekend om zijn zwarte humor, seksgrappen en het aansnijden van controversionele onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie en seksualiteit.

Jefferies heeft een hekel aan Valentijnsdag, een dag die volgens hem expliciet op vrouwen is gericht. Hij stelt dat geen enkele man opgewonden wordt van het geven en/of ontvangen van bloemen en chocolaatjes. Om tegemoet te komen aan de mannen, moet er volgens Jefferies een dag komen waar alle mannen tenminste van kunnen genieten. Om die reden introduceert hij een nieuwe nationale feestdag, speciaal voor de mannen. En zo ontstond het idee voor Anal Sex Day, een dag die niks hoeft te kosten en elk jaar op 18 april ‘gevierd’ zou moeten worden. Goed idee toch?

Om deze dag te eren hebben we de handigste en leukste blog over anale seks voor je verzameld!

Anal Sex Day blogs:

Anaal voorspel – tips voor beginners

anaal voor beginnersWanneer iets nieuw en onbekend is, of wanneer je een negatieve eerste ervaring hebt met anale seks, kan het best beangstigend zijn om er (weer) mee te beginnen. Wil je het toch uitproberen? Dan hebben we 10 tips voor je waarmee je dit seksueel opwindende gebied in alle rust kunt verkennen! Lees hier alles over anaal voorspel.

Anale seksspeeltjes – een gids voor beginners

anale speeltjesAnale seks en het gebruik van anale seksspeeltjes is nog steeds een onderwerp dat wordt gezien als de ‘oeeee’ in het woord taboe. Zou je het met je partner willen proberen, maar weet je niet waar te beginnen? Lees hier een gids voor anale seksspeeltjes voor beginners.

Anaal orgasme – heftiger klaarkomen doe je zo!

anaal orgasmeJe anus bevat ontelbaar veel zenuwuiteinden die op veel verschillende manieren geprikkeld kunnen worden. En wij gaan je vertellen hoe je dat kunt doen. Maar eerst leggen we je uit hoe een anaal orgasme precies werkt in dít artikel.

Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

rimmenRimmen, ook wel baffen of kont likken genoemd, is het stimuleren van de anus met behulp van de tong. Rimmen valt daardoor zowel onder anale als orale seks. In deze blog behandelen we de voordelen van baffen en vertellen we je precies waar je op moet letten!

Het genot van prostaatmassage: de mannelijke g-spot

Een prostaatmassage kan een heerlijk hoogtepunt geven en verlichting geven bij prostaatklachten zoals chronische prostaatontsteking. Hoe je een prostaat massage ondergaat en welke speeltjes je hierbij kunt gebruiken lees je in deze blog!

Anus bleken: een gids voor beginners!

Steeds meer mensen laten tegenwoordig hun anus bleken bij één van de vele schoonheidssalons, of doen het gewoon vanuit huis met behulp van een pigment blekende crème. Wil je meer weten over de risico’s en de verschillende methodes waarmee je je anus kunt bleken? Lees dan snel verder!

Hoe ga jij deze feestdag vieren?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid