Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.558 keer bekeken

4 mind tricks die je sex zoveel heter kunnen maken

8 maart 2018,

geschreven door

Zonder dat je het misschien doorhebt, speelt je gemoedstoestand een belangrijke rol bij het hebben van goede seks. Je geest moet vrij zijn om optimaal van de seks te kunnen genieten. Het tegenovergestelde kan ook. Wanneer je minder goed in je vel zit, is de kans groter dat de seks uiteindelijk ook tegen zal vallen. Invloed uitoefenen op je gemoedstoestand kan daarentegen best een dingetje zijn. Gelukkig voor jou hebben wij vier tips en adviezen waarmee jij je seksleven kunt beïnvloeden!

1. Pep talk

We hebben het allemaal weleens druk. Soms zit je met je gedachten nog bij die ene stressvolle situatie op het werk, of raak je mentaal uitgeput wanneer je denkt aan alle rommel in huis die je nog moet opruimen. Dit zijn allemaal gedachtes die jouw vrijpartij niet ten goede komen.

In plaats van te denken aan die lijst van honderd dingen die je nog moet doen, is het veel beter om seks gewoon bovenaan die lijst te plaatsen. Je hoeft het natuurlijk niet letterlijk op te schrijven, maar stop het tussen al je andere gedachtes. Je kunt in de stemming komen door jezelf eraan te herinneren dat je van seks houdt, je er goed uitziet en dat het misschien juist even een hele goede afleiding zou kunnen zijn. Soms heb je even een klein duwtje in de juiste richting nodig om je gedachten te kunnen verzetten.

2. Visualiseer

Denk aan de laatste keer dat je echt goede seks had met je partner. Denk aan dat orgasme! Door je toekomstige vrijpartij te visualiseren, zullen je hersenen alvast beginnen met het aanmaken van het gelukshormoon dopamine. Dit helpt je eventuele negatieve gedachtes te verzetten en brengt je makkelijker in de juiste stemming voor seks. Het kan zo simpel zijn!

seks koppel

3. Stemming makende muziek

Misschien zorgt die nieuwe Drake plaat ervoor dat jij gelijk zin krijgt om te masturberen, of wellicht herinnert dat ene nummer van Frank Sinatra je aan de vorige keer dat je seks met je liefje had. Het maakt niet uit wat voor muziek het is. De truc is om muziek te draaien waarbij je denkt aan een goede vrijpartij uit het verleden.

Je hebt het vast wel een keer een nummertje gemaakt onder het genot van wat opzwepende tunes. Nummers die je aan intieme momenten uit het verleden herinneren, kunnen je op die manier weer in de stemming brengen. Een soort van tijdreizen is het bijna! Verzamel jouw favoriete nummers en bundel ze in een playlist. De eerstvolgende keer dat je moeite hebt je gedachten te verzetten, zet je jouw afspeellijst op!

4. Creëer sfeer

Muziek is niet het enige middel om herinneringen mee op te roepen. Geur is minstens net zo sexy! Helemaal wanneer het je doet denken aan die stomende seks van toen. Iets wat lekker ruikt, zoals een geurkaars of wierrook, laat je ontspannen en brengt je in de stemming om te verleiden. Zo zijn er ook geurkaarsen die feromonen afgeven en tevens als een massageolie dienen. Daarnaast zorgt een kaars natuurlijk voor een ontspannende en romantische setting.

Heb jij nog andere tips waarmee je binnen de kortste keren in de juiste stemming beland? Deel ze met ons hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.577 keer bekeken

Geschreven door

Wil je afvallen, maar ben je niet zo’n sportfreak? Geen probleem! In bed kan je plezier hebben en tegelijkertijd calorieën verbranden. Dus trek een sprintje richting slaapkamer en geniet ervan. Calorieën verbranden met 5 verschillende sex standje…
21.577 keer bekeken