Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

67.759 keer bekeken

Wat je NIET moet doen tijdens het beffen!

21 december 2017,

geschreven door

Veel vrouwen zijn er dol op: gebeft worden. Een vrouw lekker beffen lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar! Er worden namelijk regelmatig foutjes gemaakt tijdens orale bevrediging. Grote kans dat ze van clitorisstimulatie houdt, maar dat betekent niet dat je simpelweg wat aan de clit moet gaan likken. Lees hier wat je dus NIET moet doen!

1. Beffen zonder haar anatomie te kennen

Veel vrouwen hebben clitorisstimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Weten wáár de clitoris zit, is dus wel erg handig! Kennis is nou eenmaal macht. Helaas lijkt dit niet zo voor de hand liggend. Onderzoek heeft aangetoond dat zeker 50% van de vrouwen heeft aangegeven dat ze niet tot een orgasme kwamen door orale bevrediging. Daarvan geeft 40% zelfs aan dat het niet eens in de buurt van een orgasme kwam, door te weinig clitorisstimulatie.

DO: Kijk eerst eens naar haar vagina voordat je begint met beffen (niet té lang natuurlijk 😉 ). Bekijk waar de schaamlippen zitten, waar de vagina-opening zit en waar de clitoris zich bevindt: het ‘knopje’ direct boven het gedeelte waar de binnenste schaamlippen elkaar ontmoeten.

2. De clitoris op een verkeerde manier stimuleren

De clit is een uiterst gevoelig plekje dat je zorgvuldig moet bevredigen. Een verkeerde techniek kan zelfs pijnlijk zijn voor haar. Zorg er dus voor dat je absoluut niet te hard likt of wrijft. Vrouwen waarderen het wanneer je helemaal in extase bent om haar te mogen beffen, maar doe het dus wel met beleid!

3. Niet communiceren

Communicatie is zo’n beetje de key voor alles binnen een (seksuele) relatie. Ook voor een goede bef-sessie. Het is belangrijk om je comfortabel genoeg te voelen om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt in bed. Dat geldt ook voor je partner. Vraag dus regelmatig, wanneer jij downunder bezig bent, of ze het lekker vindt wat je doet. Vrouwen kunnen dit absoluut waarderen! Je geeft op die manier aan dat je het belangrijk vindt dat zij geniet en dat ze zich goed voelt.

4. Het “voor wat, hoort wat”-principe

Sommigen gaan er standaard van uit dat wanneer ze haar bevredigen met een heerlijke orale sessie, ze hetzelfde zullen terugkrijgen. In het geval van een heteroseksueel koppel, zal lang niet iedere vrouw er van houden om de man te pijpen. Ga er dus niet standaard vanuit dat ze jou trakteert op een heerlijke blowjob, nadat jij haar oraal hebt bevredigd. Dat kan een mogelijke teleurstelling voorkomen.

5. Verwachten dat iedere vrouw hetzelfde lekker vindt

Iedere vrouw is weer anders. Dat geldt ook voor wat haar voorkeuren zijn in bed. Wat de ene vrouw dus lekker vindt, kan een andere vrouw totaal onprettig vinden. Luister dus naar wat ze graag wil. Stelt ze iets voor dat jij nog nooit hebt probeert? Give it a try! Als je constant de wensen van je partner niet tegemoetkomt, verliest ze al gauw de seksuele interesse.

Let op! Ga nooit over je eigen grenzen heen, maar zorg ervoor dat jij je comfortabel voelt bij hetgeen dat je doet. Ook als dat iets nieuws is.

6. Routinewerk

In herhaling vallen is op den duur voor niemand leuk. Begint orale seks voor jou saai te worden? Grote kans dat het voor haar óók saai is geworden. Laat dit jou echter niet ontmoedigen, maar probeer nieuwe dingen uit! Dat kan al door een andere handbeweging toe te passen, net even een andere lik techniek uit te proberen of door het bevredigde gebied uit te breiden met haar dijen. En wat dacht je van het toevoegen van een speeltje?

Denk jij dat jij een befkoning bent? En dames, herkennen jullie een paar van deze punten? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

7 reacties

  1. Mits goed gedaan is beffen erg prettig voor een vrouw en er zijn veel vrouwen die door penetratie geen orgasme kunnen krijgen. Beffen of het gebruik van seksspeeltjes zoals een vibrator kan dan de oplossing brengen. Fantaseren helpt natuurlijk ook erg mee onze hersenen zijn ons grootste stimulering`s orgaan. Vraag je partner hoe ze het lekker vindt en zeker ook hoe ze het niet lekker vindt!!! Als je als een wild konijn met je tong over haar clitoris blijft gaan en na 2 minuten moet stoppen omdat je tong als een dooie lap in je mond hangt of je haar daarmee mateloos irriteert. Dan kan ik me voorstellen dat er vrouwen zijn die liever anders gebeft worden. Dus praat met elkaar, voel je niet aangesproken maar leer van elkaar. Die mond en tong zijn dus niet alleen gemaakt voor orale sex maar ook om te communiceren. Alleen op die manier leer je elkaar beter kennen en samen meer te genieten van erotiek en seksualiteit.

  2. Je partner met een vibrator vaginaal nemen en ondertussen haar beffen. Gegarandeerd dat ze dit fenomenaal vindt. Alles met beleid natuurlijk.

  3. Normaal moet je ALLE speeltjes proberen maar dat kost heel wat euros daarom zou ik zeggen begin met de goedkoopste (10 stuks) dan kun je al heel wat plezier beleven alleen of samen.

  4. Zijn er nog meer speeltjes en handige dingen die je kunt gebruiken bij het beffen? Ik wil mijn vriendin graag een keer op wat speciaals trakteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.630 keer bekeken

Geschreven door

Wat hebben de sterren voor jou in de planning staan? Misschien wordt je in 2018 eindelijk van je single bestaan verlost. Of wellicht zetten jij en je partner wel een volgende stap in jullie relatie. Er gaat vast weer een hoop gebeuren het komende jaa…
2.630 keer bekeken