Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.299 keer bekeken

Expert Review: Toytester beoordeelt de Lovense Max 2

14 november 2023,

geschreven door

Bij EasyToys staan we voor transparantie en eerlijkheid. Onze nieuwste review zet de schijnwerpers op de Lovense Max 2 Masturbator, een revolutionair product dat realisme naar een nieuw niveau tilt. Dankzij de geavanceerde vacuümtechniek en compatibiliteit met de Lovense app, biedt deze masturbator een levensechte sensatie. Zowel voor solosessies als voor koppels op afstand is dit de ideale toevoeging aan de collectie. Lees verder en ontdek alle ins en outs van deze bijzondere toy.

  • Levensecht design
  • Vacuüm techniek
  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterproof
  • Zachte siliconen kap
  • Oplaadbaar met USB

Ervaar realisme als nooit tevoren met de Lovense Max 2 Masturbator. Zijn vacuümtechnologie nabootst de intieme samentrekkingen voor die levensechte sensatie. Met 3 vibratiestanden en bestuurbaar via de Lovense app, is hij ideaal voor koppels op afstand. En met verbeterde batterijduur en synchronisatie-opties met andere Lovense toys, wordt elke sessie een sensationeel avontuur.

Wat is een toytester?

Bij EasyToys hebben we een uitgebreid panel aan toytesters die onze nieuwste seksspeeltjes uitvoerig testen. Ze voorzien ons van waardevolle feedback, zodat toekomstige klanten een geïnformeerde keuze kunnen maken.

Lovense Max 2: Beoordeling door JVDB

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersgemak
  • Design/uiterlijk
  • Voelt prettig aan
4.5

Productbeoordeling: Lovense - Max 2 door JVDB

Lovense, een merk dat al veel vrouwen heeft laten genieten. Alleen dat er voor mannen ook producten waren was bij mij niet bekend. Totdat ik de vraag kreeg of ik de Lovense Max 2 wou testen. Dat laat ik mij geen 2 keer vragen, want aan de beschrijving te zien heeft deze genoeg functies om tot een hoogtepunt te komen.

Easytoys stuur de Max 2 in een blanco doos, waarbij er niets te zien is wie de afzender is. De Max 2 komt in een kartonnen doos die geseald is met een plastic folie. Op de doos staat wat informatie en welke functies er zijn. Heel speciaal is de verpakking niet, maar het is wel zoals je mag verwachten, stevig en goed.

Zodra je de doos open maakt kom je direct de Max 2 tegen. Het is een redelijk groot apparaat, terwijl er in de binnenkant geen zee aan ruimte is. Dat komt door de vacuümpomp die er in zit, welke voor de samenspanningen zorgt van het apparaat. Ook zit er een oplaadkabeltje bij om de Max 2 mee op te laden, hierbij moet je wel zelf zorgen voor een USB adapter. De Max 2 is 25 cm hoog met kap er op. Zonder kap is dat 24 cm. De buitendiameter is zo’n 8,2 cm en de binnendiameter 5,8 cm (zonder sleeve). De sleeve zelf is 17 cm lang en dat is ook de diepte die je naar binnen kant, maar dat is meer dan zat om volop te genieten. Op de buitenkant zitten er 2 knopjes, 1 voor de vibraties in te stellen en 1 voor de samenspanning in te stellen. Aan de onderkant zit een schuifje, hiermee kun je het vacuüm instellen naar wens, een oplaadpunt, een luchtdoorlaat voor de vacuümpomp en een snelle ontluchting voor als de druk te hoog is. De sleeve zelf is van een zacht materiaal dat goed onderhouden moet worden, het beste met poeder.

De Max 2 is heel makkelijk in gebruik. Met behulp van glijmiddel op waterbasis breng je je penis in en kunt dan genieten van de heerlijke structuur aan de binnenkant. Deze is niet symmetrisch waardoor je genoeg stimulatie kunt krijgen op alle plekken. Als gewone masturbator is de Max 2 dan ook heel goed. Maar het echte genieten begint bij de functies die het apparaat heeft. Als eerste de vibraties, deze zijn zelf in te stellen door op het knopje voor vibraties te klikken. Het begint zacht, daarna middelmatig en daarna hard, dit zijn constante vibraties. De vibraties zijn krachtig en lieten mij persoonlijk best wel even schrikken. Na de constante vibraties kom je in de patronen. Deze zijn voor mij niet weggelegd omdat ik persoonlijk van constante vibraties houd, maar de patronen zijn wel heel fijn! Dan de samenspanning van de binnenkant. Deze zouden zacht, middel en hard moeten zijn, te bereiken door het andere knopje te gebruiken. Echter is dat niet te voelen op het moment dat ik er al in zit, hier had ik dan ook meer van verwacht. Maar zodra je de druk ophoogt voordat je de Max 2 gebruikt, dan is deze bij het naar binnen gaan goed strak, en dat is iets waar ik heel blij mee ben. De eerste keer gebruiken hield ik niet lang vol, en dan met name door de vibraties. Die zijn zo krachtig en komen echt op elke plaats waardoor het heel lastig is om jezelf in bedwang te houden. Een hoogtepunt is dan ook zo bereikt als je dat wil. Na gebruik is het belangrijk om de Max 2 goed schoon te maken. Dat doe ik met behulp van toycleaner. De sleeve was ik binnen en buiten goed, waarna ik de buitenkant met de renewing powder van Fleshlight inpoeder. Hierdoor gaat de sleeve niet plakken en blijft hij langer goed.

Het mooie van Lovense producten is dat je deze kan koppelen met de app. Die heb ik dan ook direct geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Hiermee kan je op afstand de sterkte van de vibraties, de sterkte van het samenspannen of een combinatie daarvan instellen. Ook kun je zelf patronen instellen die jezelf fijn vind, een groot pluspunt dus. Ook zit er een functie bij waarmee je iemand op afstand de Max 2 kan laten bedienen, ook al zit die persoon aan de andere kant van de wereld. Een mooie functie voor lange afstandsrelaties, echter heb ik die functie niet kunnen testen.

De Lovense Max 2 is een product dat ik niet meer zou willen missen. Er zitten genoeg functies op, je kunt het alleen of samen gebruiken en het is ook nog eens van goede kwaliteit. Daarom kan ik de Max 2 dan ook echt aanraden voor de prijs waarvoor hij verkocht wordt. Met de Max 2 heb ik weer een nieuwe topper in de collectie!


Ben jij het roerend eens met deze review of heb je een totaal andere ervaring met de Lovense Max? Deel jouw gedachten en laat een reactie achter hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.688 keer bekeken

Geschreven door

Open en eerlijke communicatie is sowieso belangrijk in een relatie, maar vooral als het op hiv aankomt. Jij hebt hiv en je partner niet. Of net andersom. Een hiv-infectie kan behoorlijke druk leggen op je relatie. Maar hoe ga je eigenlijk om met dit …
1.688 keer bekeken