door NaughtyNick

Expert Review: Toytester beoordeelt FPPR. Masturbator

17 november 2023 door NaughtyNick

Bij EasyToys waarderen we eerlijkheid boven alles. Daarom zijn we enthousiast om de meest oprechte mening over de FPPR. masturbator met jullie te delen. Deze masturbator belooft een levensechte ervaring met zijn gedetailleerde design en stimulerende binnenstructuur. Maar maakt het ook zijn beloftes waar? Lees verder om te ontdekken wat onze experts én gebruikers ervan vinden!

  • Zacht en flexibel
  • Vaginaopening
  • Met noppen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Discrete behuizing

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Laat je dan verleiden door de FPPR. masturbator! 😍 Met zijn levensechte design voelt elke aanraking ongelofelijk realistisch. De binnenkant, vol met verleidelijke noppen en ribbels, zorgt voor een intense stimulatie bij elke beweging. En het beste? Na het feestje is hij in een handomdraai weer schoon. Zijn stijlvol en discreet design maakt hem de perfecte reisgenoot of een subtiele toevoeging aan je nachtkastje.

Wat is een toytester?

Bij EasyToys hebben we een uitgebreid panel aan toytesters die onze nieuwste seksspeeltjes uitvoerig testen. Ze voorzien ons van waardevolle feedback, zodat toekomstige klanten een geïnformeerde keuze kunnen maken.

FPPR. Masturbator: Beoordeling door toytester Kees

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersgemak
  • Design/uiterlijk
  • Voelt prettig aan
4.5

Productbeoordeling: FPPR. Masturbator door Kees

Onlangs mocht ik van EasyToys hun FPPR masturbator uitproberen. Ik was benieuwd of dit mannenspeeltje het kon opnemen tegen de beruchte Fleshlight, die ik overigens ook al een keer heb mogen proberen.

FPPR

Eerste indruk

Het eerste wat me opviel was dat deze toy een stuk kleiner is dan ik gewend ben. De masturbators van Fleshlight zitten verstopt in een opzich bestwel ‘ lompe’ zaklamp. De masturbator die ik hier voor me had liggen was een stuk kleiner. Nadat ik de plastic wikkel van de masturbator had verwijderd, viel me op dat de masturbator heel fijn in de hand ligt, door de groeven die in de behuizing gemaakt zijn. Nu het plastic was verwijderd, kon ook de dop eraf. Ik had het kusntvagina model en deze voelde erg zacht aan. Wederom vergelijkbaar met het materiaal dat Fleshlight voor hun speeltjes gebruikt. Nou, nu maar eens uitproberen dan!

In de praktijk

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de kwaliteit van dit speeltje! De handgreep achtige behuizing ligt goed in de hand en met het gaatje achterop de masturbator kan je een zuigend effect opwekken. De binnenkant bestaat uit een hoop nopjes. En die zijn goed voelbaar. Het speeltje is groot genoeg om redelijk diep te kunnen penetreren, maar zal voor de gemiddelde jongeheer net iets te klein zijn om de gehele lengte van de penis te bedekken. Het compacte formaat en de grip zorgt er wel voor dat het beter is vast te houden dan de masturbators die ik gewend was.

Wat ook handig was, is dat er binnenin de mastubator een soort sponsig blokje was aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er geen glijmiddel naar buiten kan komen wanneer je het speeltje gebruikt. Ik heb na het gebruik ook geen druppel glijmiddel verder gevonden, dus het werkt prima samen in combinatie met het luchtgat aan de achterkant.

Schoonmaken

Na het gebruik, haal je de sleeve makkelijk uit de behuizing en spoel je de boel goed schoon onder kraan. Een kind kan de was doen! Ook geschikt voor de lui mannen onder ons 😉

De speeltjes zijn ook niet al te duur geprijsd zag ik op de website, waardoor ik ze zeker kan aanraden wanneer je benieuwd bent naar een masturbator. De kwaliteit doet zeker niet onder wat duurdere mannenspeeltjes in ieder geval!


Ben jij het roerend eens met deze review of heb je een totaal andere ervaring met de FPPR Masturbator? Deel jouw gedachten en laat een reactie achter hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid