Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.553 keer bekeken

Gildo: Een bijzonder materiaal maakt bijzondere speeltjes!

22 november 2021,

geschreven door

De Gildo collectie bestaat uit verschillende speeltjes die allemaal één ding gemeen hebben: het materiaal. Deze sextoys zijn namelijk volledig gemaakt van glas. Dit zorgt voor een bijzondere look, een strak design en een speciale stimulatie.

Waarom glas?

Glas is bijzonder sterk en niet poreus. Doordat het transparant is en in allerlei vormen gebogen kan worden, zijn de mogelijkheden op het gebied van stimulatie eindeloos. Het glas voelt extra glad aan, is geschikt voor Temperature Play – de speeltjes kunnen opgewarmd of juist gekoeld worden – en is eenvoudig schoon te maken. Ook je favoriete glijmiddel komt volledig tot zijn recht. Het maakt bij glas niet uit of je gebruikt maakt van een siliconen of waterbasis glijmiddel.

Glas gevaarlijk?

Scherven brengen geluk, maar niet wanneer ze ongelukkig terecht komen. Het spreekt voor zich dat je niet zomaar iets van glas wilt inbrengen. Maar waarom is een glazen sextoy dan wel veilig? Ten eerste zijn glazen dildo’s niet gemaakt van hetzelfde glas als jouw wijnglazen. Het materiaal heet Boriumsilicaat. Dit glas is hittebestendig, massief en het heeft een veel langere levensduur dan ‘normaal’ glas. Het glas van een glazen dildo zou je dus echt niet zomaar kunnen breken. Glazen dildo’s kan je goed gebruiken voor temperature play zonder dat je bang hoeft te zijn dat het glas krimpt of uitzet bij verandering van temperatuur. Denk maar aan je glazen ovenschaal… die kan ook wel tegen een stootje!
glazen buttplug
De collectie

Gildo specialiseert zich in glazen dildo’s en buttplugs. De dildo hebben speciale vormen en zijn geschikt voor hem & haar. Ook zijn er dubbele varianten verkrijgbaar die partners samen kunnen gebruiken. Naast unieke vormen zorgen kleuren zoals blauw, geel en rood voor mooie effecten in het transparante glas.

Laat ons in een reactie weten: Zou jij een dildo van glas kopen? Of heb je er al eentje?

8 reacties

  1. Heb ik nog niet. Maar zou wel eens eentje kopen om dat uit te proberen. Wel mooi van vormen en kleuren. ❤️

    1. Hallo Bloosje,

      Glas is een van de veiligste materialen voor een seksspeeltje. Het glas waar gebruik van wordt gemaakt heet Boroscilicate. Dit type glas splintert niet en kan een behoorlijke druk aan zonder te breken of te scheuren. Alleen wanneer je hem van een behoorlijk hoogte laat vallen, kunnen er beschadigingen ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

272 keer bekeken

Geschreven door

Zeg maar dag tegen de koude, donkere dagen van de winter – de lente is hier! Benieuwd wat het voorjaar gaat brengen voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek het in de sekshoroscoop van maart 2024….
272 keer bekeken