Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.513 keer bekeken

7 luxe vibrators die NIET op een penis lijken

29 augustus 2022,

geschreven door

Vibrators zijn niet alleen een verrijking voor je avonturen in de slaapkamer, maar ook als onderdeel van je interieur. Hoewel een penisvormig speeltje heerlijke ervaringen kan geven, is het niet heel discreet als je deze op je nachtkastje zet. Vind jij het zonde om jouw favoriete vibrator in een vergeten hoekje achterin de kast te verstoppen? Dan zijn dit de vibrators die jouw interieur een spicy, maar toch discrete upgrade geven.

7 discrete vibrators die jouw interieur compleet maken

Deze vibrators zijn jouw kleine geheimpje én een visuele reminder om ze erbij te pakken tijdens een stomende sessie met een partner of een ontspannende solo-sessie.

1. Good vibes met de Tedy Clitoris Stimulator

Zoek je nog een upgrade voor in je badkamer? Dit schattige konijntje mengt zich onopvallend tussen jouw douche essentials. De Tedy clitorisvibrator heeft twee lange oren om de juiste plekken te bereiken en is waterdicht. Ze is dus geschikt om onder de douche of in te bad te gebruiken. Ben jij klaar voor spetterende orgasmes?

2. De Gløv Saga voor een groenere thuis

Natuurliefhebbers, opgelet! Deze eco-friendly vibrator past zo in jouw groene oase. De Gløv Saga Eco Bullet vibrator is namelijk gemaakt van gerecycled ABS en lichaamsveilig siliconen. Zo kun je niet alleen genieten van heerlijke vibraties, maar ben je ook nog eens milieubewust!

3. De Tulip Clitoris Vibrator

Zet de bloemetjes buiten met de elegante Tulip clitoris vibrator! Met haar unieke swipe-technologie heb jij jouw genot helemaal zelf in de hand én je krijgt bij deze vibrator ook nog leuke extra’s, namelijk een oogmasker en een toy bag. Dit speeltje hoef je dus niet te verbloemen als je deze in de neutrale toy bag op je nachtkastje laat liggen.

4. De Fun Factory BE.ONE wind je om de vinger

Wil jij je voorspel naar een hoger niveau tillen? De Fun Factory BE.ONE is een kleine vingervibrator die je tussen twee vingers klemt, en waarmee je vervolgens geen erogene zone meer door de vingers kunt zien. Deze vibrator is zo klein, dat je deze overal onopvallend binnen handbereik hebt.

5. Rooskleurige toevoeging: de Rosy Gold Nouveau

De Rosy Gold Nouveau is een mini vibrator en heeft absoluut een luxe wow-factor. Ze is compact en het ideale speeltje om onopvallend in het laatje van je nachtkastje te leggen. Daarnaast kun je deze vibrator gemakkelijk overal mee naar toe nemen zonder dat die te veel ruimte inneemt in je tas.

6. De classy Womanizer Premium Black & Gold

Heb jij thuis een kantoorplek? De Womanizer Premium Black & Gold kun je gerust op je bureau neerleggen, want ze kan prima door als muis (en ligt al klaar voor een korte pauze). Deze luchtdrukvibrator heeft maar liefst 12 intensiteitsstanden en is voorzien van Smart Silence. De toy gaat alleen aan als ze dicht bij je lichaam komt. De ideale partner in crime als je ‘m snel weg moet leggen!

7. Onopvallend geheimpje met het vibratie ei

Heb jij een sierradenrekje? Dit vibratie eitje hang je ongezien tussen je favoriete sieraden! Met de bijbehorende afstandsbediening, die beschikt over drie verschillende vibratiestanden en zeven patronen, kun je ongekende verwenmomenten en erotische avonturen creëren. En als jij je klaarmaakt voor de dag kun je misschien zelfs een betere verstopplek vinden.

Als je het nog wat spannend vindt om je vibrator zichtbaar ergens in huis neer te zetten, overweeg dan een mooie, luxe doos of kist om ze in te bewaren. Stuit iemand toch op jouw collectie? Dan zien ze alleen wat je wilt dat ze zien en hoef jij je daar geen zorgen over te maken! ❤

Heb jij een speeltje die perfect in jouw interieur past?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.426 keer bekeken

Geschreven door

EasyToys is buzzing, want beste vriendinnen Abbey Hoes en Tess Duinker hebben zich aangesloten bij Generation Easy! Twee toffe meiden die precies passen bij de boodschap die wij met Generation Easy willen uitstralen. Wij hebben Abbey en Tess geinterv…
1.426 keer bekeken