NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

811 keer bekeken

Natuurlijk genieten met Gløv: hét merk voor de conscious consumer

22 juli 2022,

geschreven door

The green love revolution is here! Geef jij net zoveel om de natuur als jezelf? Ontdek de groene vibrators van Gløv: een eco-friendly merk van sextoys, gemaakt van gerecycled materiaal. De eco vibrators van Gløv laten zowel jou als de natuur bevredigd achter.

Gløv: de ultieme sexual wellness ervaring

Gløv is gemaakt met oog voor jouw welzijn én dat van de wereld. Met Gløv gaat het om meer dan jezelf plezieren, het biedt die oase van kalmte en ontspanning waar je zo aan toe bent, na een lange dag werken en navigeren tussen afspraken en verplichtingen. Bovendien maak jij met Gløv een waar verschil en wordt jouw verbondenheid met de wereld nog sterker.

Atla, Saga en Hana

Atla, Saga en Hana zijn de drie verschillende vibrators van Gløv, gemaakt van gerecycled ABS en lichaamsveilig siliconen. Alle drie de modellen beschikken over 10 vibratiestanden en zijn waterproof. Met het stijlvolle en tijdloze design in de natuurlijke kleur groen, passen deze toys bij iedereen die op zoek is naar wat extra stimulatie, op milieuvriendelijke wijze.

De verschillende eco vibrators

  • Atla heeft een platte tip zodat jij je clitoris perfect kan stimuleren
  • Saga is een typische bullet vibrator waarmee jij al je erogene zones gericht kan verwennen
  • Hana is met haar gebogen top perfect voor G-spot stimulatie

“Gun jezelf een oase van kalmte na een lange dag productief zijn.”

gløv

Geloof in zelfliefde en de wereld

Gløv betekent “geloven” in het Noors. Scandinavische landen staat bekend om hun duurzame initiatieven en de eco vibrators van Gløv passen perfect in dat plaatje. Dit merk daagt jou uit te geloven in jezelf en in een groenere toekomst voor onze prachtige wereld.

Waar het om draait is sexual wellness met een positieve impact en een heerlijk gevoel! Dus wil jij jouw weg banen naar een duurzamere en fijnere wereld, dan biedt Gløv de oplossing.

“Geef zelfliefde, geef om de natuur en geniet zónder schuldgevoel van de mooie producten van Gløv.”

Naar welke milieuvriendelijke vibrator ben jij het meest nieuwsgierig?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.123 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj plushofilie uit. Benieuwd wat dat inho…
1.123 keer bekeken