Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.171 keer bekeken

Verwarmende seksspeeltjes die je heet maken!

23 december 2015,

geschreven door

Als je dacht dat je alles wel gezien hebt op het gebied van seksspeeltjes dan heb je het mis. De markt op het gebied van sekstoys blijft zich altijd ontwikkelen en er zijn altijd bedrijven die met innovatieve ideeën komen. Eén van die ontwikkelingen zijn seksspeeltjes die je op kunt opwarmen naar lichaamstemperatuur. We vertellen je er in deze blog graag meer over!

Waarom zou je een warm seksspeeltje willen?

Er zitten natuurlijk ontzettend veel voordelen aan een warm seksspeeltje. Eén van de voordelen is dat het je intieme delen extra prikkelt. Naast de ‘gewone’ functies die een vibrator of ander seksspeeltje je biedt, zorgt een warm seksspeeltje er ook nog eens voor dat je sneller een hoogtepunt bereikt. De warmte verbetert namelijk de bloedtoevoer naar je intieme delen en prikkelt daardoor je huid nog eens extra. Zo wordt je goed voorbereid op het plezier dat komen gaat.

Welke verwarmende seksspeeltjes zijn er?

Voor zowel vrouwen als mannen zijn er verwarmende seksspeeltjes verkrijgbaar. De verwarmende speeltjes zijn op dit moment onder te verdelen in een tweetal soorten: masturbators en vibrators. We hebben beide hieronder voor je uiteengezet.

Masturbators

masturbatorMasturbators zijn door middel van warm water eenvoudig op lichaamstemperatuur te brengen. In principe zijn de meeste masturbators geschikt om op te warmen. Zorg dat je van te voren de behuizing verwijderd en leg de sleeve vervolgens in een bakje met warm tot heet water. Binnen 10 minuten is je masturbator op temperatuur. Let op: masturbators met een vibrerende bullet kunnen niet tegen water!

Vind je dit nog steeds teveel moeite? Met de Fleshlight Warmer is jouw masturbator in 5 minuten opgewarmd tot 40 graden Celsius. De warmer warmt op door middel van een USB kabel en is naast de eigen speeltjes van Fleshlight ook voor andere masturbators gebruikt worden.

Vibrators

heat vibratorDe vibrators van Heat, of je nu gaat voor een rabbit-vibrator of voor de G-spot vibrator, worden automatisch warm als je ze aan zet. Deze vibrators worden warm met één druk op de knop! Door middel van een verwarmend element in de schacht, warmt de vibrator geleidelijk op. De speeltjes warmen op tot ongeveer 38 graden Celsius. Voor de meeste vrouwen is dit een aangename temperatuur. Doordat de Heat vibrator dezelfde temperatuur heeft als de standaard temperatuur van een echte penis, voelt het gebruik een stuk realistischer aan.

Ben jij al klaar om een van de innovatieve, verwarmende seksspeeltjes te proberen? Of heb je ze al in huis liggen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.582 keer bekeken

Geschreven door

Het is vandaag No Bra Day! Dus dat leek ons een ideale dag om even stil te staan bij de voor- en nadelen van het dragen van een bh. Natuurlijk mag het elke dag No Bra Day zijn als jij dat prettig vindt, maar vandaag kan iedereen even…
3.582 keer bekeken