Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.655 keer bekeken

De nieuwste toys van november

29 november 2023,

geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of lingeriesetje er wel tussen!

TIP! Check onze nieuw in de shop pagina voor een volledig overzicht van alle nieuwe toys.

De nieuwste toys van afgelopen maand

BLOWCAST

BLOWCAST is een nieuw merk dat zich richt op het plezier van de man. In de collectie vind je verschillende automatische masturbators met unieke designs die zorgen voor optimaal genot. Dankzij de afneembare telefoonhouder kun je masturberen terwijl je geniet van je favoriete video’s. En dat allemaal zonder je handen te gebruiken!

De masturbators zijn oplaadbaar, hebben maar liefst 8 standen en bieden elk een unieke stimulatie. Doordat de sleeves verwijderbaar zijn, kun je jouw Blowcast na gebruik heel makkelijk schoonmaken.

Bekijk hier de hele collectie!

Magic Motion

De toys van Magic Motion zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog van hoge kwaliteit én bieden een grote hoeveelheid aan mogelijkheden.

Elke toy is te verbinden met de Whats Sense app van Magic Motion. Hiermee kun je je toy synchroniseren met je favoriete muziek, waardoor hij in het ritme van de muziek vibreert, en je kan zelf je eigen vibratiepatronen tekenen en opslaan. Je kunt zelfs je partner een uitnodiging sturen om te verbinden met jouw toy, zodat je partner jouw toy kan besturen.

Bekijk hier de hele collectie.

Kerstaccessoires

Kom in de kerststemming met de leukste toys, lingerie en accessoires! Of je nu gaat voor sexy, grappig of feestelijk, er is voor ieder wat wils. Nu is de tijd om uit te pakken, dus trakteer jezelf op een leuke toy, shop een grappige accessoire voor een vriend(in) of ga voor een opwindend lingeriesetje voor je partner.

Kies bijvoorbeeld voor de kerst-editie van de Satisfyer Penguin (cute!), verras je partner (en jezelf) met de Naughty & Nice adventskalender of hang een luchtdrukvibator kerstbal in je boom. Natuurlijk kun je ook van jezelf een cadeautje maken met een kerstig lingeriesetje of een grappige kerstonderbroek.

Shop hier alle kerstitems.

ELEEELS

Ben jij wel toe aan een stukje ontspanning? Dan zit je met het nieuwe merk ELEEELS wel goed! In deze collectie vind je prachtige massageproducten, zoals deze hot stones set. ELEEELS ligt in een wat hoger prijssegment, maar de producten zijn dan ook uniek en van zeer hoge kwaliteit.

Nieuwe Unihorns

Ben jij fan van de eenhoorn vibrators van Unihorn? Dan zijn er nu twee nieuwe toys die je aan je collectie kunt toevoegen! De Wild Spirit Unihorn is volledig zwart en heeft een lang tongetje waar hij jouw meest intieme plekje heerlijk mee kan verwennen. Ook is er nu de Karma Unihorn, uitgevoerd in lila en voorzien van een rond, masserend mondje.

OTOUCH masturbator sleeves

Heren opgelet! Met deze heerlijke masturbator sleeves kun jij genieten van intense stimulaties wanneer je maar wil. Ze zijn super zacht en elastisch, en uiteraard voorzien van een stimulerende textuur aan de binnenkant. Gebruik je favoriete glijmiddel voor een nog betere ervaring.

Je kunt de masturbator sleeves eenvoudig reinigen onder de kraan met een milde zeep of toycleaner. Elke sleeve wordt geleverd in een handige koker die het materiaal beschermd tegen krassen en stof. Ook kun je hem hiermee makkelijk opbergen of meenemen.

Satisfyer & Womanizer

Zowel Satisfyer als Womanizer hebben nieuwe toys die je niet mag missen! De Triple Lover van Satisfyer is een toy met een uniek design en is eigenlijk een rabbit vibrator en wand vibrator in één. Hierdoor stimuleert hij niet alleen je G-spot en clitoris, maar ook elke andere erogene zone die je wilt stimuleren. De vibrator is voorzien van 3 motoren en 24 vibratiestanden in totaal.

Womanizer heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Womanizer Liberty: de Womanizer Liberty 2. Deze elegante toy heeft 6 luchtdrukstanden en is uiteraard waterproof en oplaadbaar. Ook wordt hij geleverd met een beschermende case die je met een magneetje op de vibrator kan klikken. Hiermee berg je hem veilig en discreet op en neem je hem makkelijk mee in je tas. De toy is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Hunkemöller lingerie

Een mooi lingeriesetje is altijd fijn om te dragen, te krijgen en te hebben. Of je nu op zoek bent naar een sexy lingersetje voor in de slaapkamer, een mooie BH voor jezelf of comfortabele loungewear, je vindt het in de collectie van Hunkemöller!

Pin-up kalenders

Heb je een nieuwe kalender nodig voor 2024? Voeg wat spice toe aan het nieuwe jaar met deze erotische kalenders! Leuk om cadeau te geven voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon zomaar voor de grap. Of je hangt hem lekker zelf op in je (thuis)kantoor 😉 Er zijn verschillende versies beschikbaar, waaronder hot girls, big boobs, real cocks en hot ass.

Wil je alle kalenders zien? Bekijk ze hier.

Combideals

  • Seksspeeltjes set
  • Voordelig pakket
  • Verschillende combinaties
  • Voor hem, haar en koppels
  • Bestselling toys
  • Alles wat je nodig hebt in 1 pakket
  • Leuk cadeau
  • Vind hier alle combideals

Welke nieuwe toy zou jij wel in je nachtkastje willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

305 keer bekeken

Geschreven door

Het bekende én geliefde seksspeeltje voor vrouwen zit nu in een nieuw jasje. En niet zomaar eentje: een roze limited edition EasyToys jasje! Met een beetje van ons en een beetje van Satisfyer beleef je steeds weer opnieuw intense hoogtepunten. Lees hier alles over deze nieuwe must-have toy!…
305 keer bekeken