Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

21.740 keer bekeken

Het prostaatorgasme – alles dat je moet weten

17 april 2019,

geschreven door

Mannen hebben doorgaans minder moeite met klaarkomen dan vrouwen. Maar naast dat mannen makkelijker klaar kunnen komen, kunnen zij ook nog eens dubbel zo hard klaarkomen. Misschien heb je er al weleens van gehoord: het prostaat orgasme. In deze blog lees je er alles over!

De mannelijke G-spot

prostaat
foto via Wikimedia Commons

De prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd. Deze spot bevindt zich op 5 cm afstand van de anusopening. De functie van de prostaat is het vocht produceren waarmee de zaadcellen van de man naar buiten komt tijdens een zaadlozing. Dit prostaatvocht is melkachtig wit en zorgt ervoor dat zaadcellen langer in leven blijven.

De prostaat is naast een functioneel orgaan, ook een erg gevoelig orgaan. In de buurt van de prostaat zitten namelijk ontzettend veel zenuwuiteinden. Het stimuleren ervan kan zorgen voor verhoogde opwinding, een stijvere erectie en een intenser orgasme. Ook kan het stimuleren van de prostaat ervoor zorgen dat de man kan klaarkomen zonder dat daar een erectie voor nodig is.

Het prostaat-orgasme

Wanneer een man klaarkomt trekt de prostaat samen en wordt het zaad door de plasbuis naar buiten geperst. Wanneer je gelijktijdig met het klaarkomen de prostaat stimuleert zou het orgasme van de man vele male intenser en heftiger worden. Door het stimuleren van de prostaat zou een man zelfs meerdere keren achter elkaar kunnen klaarkomen.

Voordelen

Het stimuleren van de prostaat kan voordelig zijn voor de gezondheid. De prostaat kan op deze manier gezuiverd worden van overtollig vocht. Bacteriën en schadelijke stoffen worden op deze manier naar buiten gevoerd. Prostaatproblemen, zoals bijvoorbeeld een prostaatontsteking of een vergrote prostaat, kunnen veroorzaakt worden door een aan opeenstapeling van schadelijke stoffen. Daarom kan het helpen om de prostaat regelmatig zijn werk te laten doen middels een ejaculatie of deze regelmatig te masseren. In beide gevallen kan het prostaatvocht de prostaat verlaten zodat de klier weer gereinigd is.

Ook kan een prostaat-massage harde en langere erecties opleveren. Een massage van de prostaat, de binnenzijde van de billen en het perineum bevorderd de bloedcirculatie in de desbetreffende lichaamsdelen, wat goed is voor de doorbloeding van de penis en balzak.

Wist je dat… de prostaat na de puberteit ongeveer zo groot is als een walnoot, maar deze groeit naarmate je ouder wordt.

Het stimuleren van de prostaat

Wanneer je de prostaat wil stimuleren raden wij het aan om veel glijmiddel te gebruiken. Het masseren en stimuleren van de prostaat gaat namelijk via de anus, een plek die van nature geen vocht aanmaakt. De prostaat kun je bereiken door met je vingers een krullende beweging te maken ( de welbekende ‘kom hier’ beweging) richting de onderbuik. Je zal dan een klier voelen ter grootte van een walnoot, dat is de prostaat.

De prostaat kan je masseren, stimuleren of ‘melken’. Dit doe je door erover te wrijven, je hele vinger over de prostaat te laten glijden of er druk op uit te oefenen. De meeste mannen kunnen zelf slechts de onderkant van hun prostaat aanraken, wanneer je geen partner tot je beschikking hebt kan een prostaat dildo of een en prostaat vibrator uitkomst bieden.

Deze speeltjes beschikken meestal over een licht gebogen vorm om precies de juiste plek te stimuleren. Ze zijn zo gemaakt dat ze makkelijk in te brengen zijn, maar ook hierbij raden wij aan om voldoende glijmiddel te gebruiken.

Heb jij wel eens een prostaat-orgasme mogen ervaren? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

11 reacties

 1. Een echte aanrader om dit eens te proberen. Ik doe dit nu regelmatig. Ik heb het geluk, dat ik dan droog klaarkom en alles droog houdt. Ik kan zo onbeperkt klaarkomen. Zelfs als ik mij op de prostaat concentreer, han ik handsfree klaarkomen. Ik heb meerdere prostaat vibrators, maar electro stimulatie is voor mij de topper. Bij het stimuleren van de prostaat, wel gelijk ook de penis licht stimuleren, voor een extra hard en lang orgasme. Soms gaat het zo hard , dat het haast niet uit te houden is en meer dan een minuut aanhoudt.

 2. Ik was er erg huiverig voor.
  Een vinger in je angst nee dank je.
  Mezelf toch over dat idee heen gezet en de vrouw haar gang laten gaan.
  Ik ben nog nooit zo lekker en hevig klaagekomen.
  En nee dit is geen leugen.
  Nadeel was een natte plek in het dekbed ..
  Ik kan het iedereen aanraden om tenminste het een keer te proberen.
  Gewoon op je knieën, ontspannen en je partner (of iemand anders die je vertrouwen kan) rustig zijn of haar gang laten gaan.
  Een geweldig orgasme is gegarandeerd.
  Ps: het heeft wel een paar keer geduurd voor mijn vrouw de juiste plek gevonden had maar achteraf was het de moeite waard.
  Kun je niet ontspannen of lukt het niet gelijk, gewoon stoppen en een andere keer nog eens proberen.
  Geen haast.
  Als je het gevoel hebt dat je bij het klaarkomen moet plassen gewoon laten gaan en niet verkrampen.
  Ik kan je verzekeren dat het geen plas is.
  Sleutelwoord is echt ontspannen

  Veel plezier

 3. heerlijk in combinatie met zelfbondage.
  jezelf vastbinden met prostaatvibrator in je.
  hmmm meerdere orgasmes

 4. Ik lees elke week de blog en ik reageer eigenlijk nooit. Maar dit is zo’n taboo dat ik wel moet reageren.

  Ik geniet al vele jaren van dit soort orgasmus. En elke man die zichzelf dit plezier misgunt door te zeggen dat het een uitgang is enz. Die heeft geen idee wat hij mist

  Wordt toch is wakker. En geniet. Het brengt je werkelijk tot ongekende hoogtes

  Hoop

 5. Ik lees elke week de blog en ik reageer eigenlijk nooit. Maar dit is zo’n taboo dat ik wel moet reageren.

  Ik geniet al vele jaren van dit soort orgasmus. En elke man die zichzelf dit plezier misgunt door te zeggen dat het een uitgang is enz. Die heeft geen idee wat hij mist

  Wordt toch is wakker. En geniet. Het brengt je werkelijk tot ongekende hoogtes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.155 keer bekeken

Geschreven door

Zoveel mensen, zoveel wensen. Seksualiteit maakt voor veruit de meeste mensen een fundamenteel onderdeel uit van onze identiteit. En hoe we onze seksualiteit beleven is voor iedereen uniek. Toch heerst een maatschappelijke norm over hoe we ons seksue…
2.155 keer bekeken