door SassySue

Deze standjes moet je doen als je zwanger wilt worden… 👪

8 juni 2021 door SassySue

Om zwanger te worden is er natuurlijk meer nodig dan alleen het perfecte seks standje uitvoeren. Maar het is zeker geen fabel dat een bepaald standje kan helpen bij het zwanger raken. Wij lichten 5 standjes uit die de kans op een eventuele zwangerschap kunnen vergroten. Gewoon onder het motto: “Alle beetjes helpen.”

Gunstige sex standjes

Bij het zwanger worden is het vooral belangrijk dat de persoon met mannelijke geslachtskenmerken het werk doet. Dit betekent een standje waarbij die bovenop ligt, zoals de klassieke missionarispositie of op z’n hondjes. De zwaartekracht kan je dan namelijk helpen om de zaadcellen beter naar de baarmoeder te leiden en dus meer kans te geven de eicel te bevruchten. Standjes waarbij de persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken bovenop zit worden afgeraden, omdat de zaadcellen dan sneller uit de vagina lopen. Een standje waarbij de persoon met mannelijke geslachtskenmerken diep kan penetreren is wel weer goed, zoals lepeltje-lepeltjeHoe dieper hij penetreert, hoe dichter bij de baarmoeder hij al zit.

zwangerschapswens

#1 Lepeltje-Lepeltje

lepeltje lepeltje Zoals hierboven al genoemd, is lepeltje-lepeltje een prima standje om de kans op een zwangerschap groter te maken. De persoon met mannelijke geslachtskenmerken heeft alle bewegingsvrijheid om diep te penetreren en omdat de persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken op de zij ligt, is er weinig kans dat de ejaculatie de vagina ‘uitloopt’. Daarnaast is dit standje ook nog eens heel romantisch!

“Dit romantische standje is een prima standje om de kans op zwangerschap te vergroten.”

#2 Flat doggy

flat doggyAls je van lepeltje-lepeltje genoeg hebt, kan je een kwartslag draaien voor de Flat Doggy. Dit standje is wat minder romantisch, maar wel fantastisch als de persoon bovenop van een uitzicht op de billen houdt. De persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken gaat op de buik liggen, het gezicht wijst naar beneden. De persoon met mannelijke geslachtskenmerken ‘kruipt’ er achter en kan zichzelf met beide armen ondersteunen.

Tip! Ze kan haar heupen iets liften, dat zorgt voor extra stimulatie voor zowel hem als haar.

#3 Drilboor

drilboor seks standje
Oke, eerlijk is eerlijk… De Drilboor is absoluut niet het makkelijkste standje om uit te voeren. Dit standje vergt zowel lenigheid als uithoudingsvermogen van beide partijen. Maar dit standje is wel een heerlijke voor de afwisseling en ook nog eens een goed standje om de kansen op zwangerschap te vergroten. Hoe dichter het zaad bij de baarmoeder, hoe beter. Dit vergt dus verder geen uitleg denken wij 😉

#4 Missionaris


Moeten jullie even bijkomen van de Drilboor? Dan is de good old Missionaris een goed standje. Deze klassieker biedt alle ruimte voor diepe penetratie en is daarnaast ook een standje waarbij de persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken lekker kan ontspannen. Ook dat is heel belangrijk om de kans op een zwangerschap te vergroten!

“Deze klassieker biedt alle ruimte voor diepe penetratie.”

#5 Spread Eagle


Missionaris next level! Bij de Spread Eagle ligt de persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken op haar rug, met haar handen gekruist op haar buik en haar benen gestrekt omhoog en zo wijd mogelijk gespreid. Omdat de benen zo ver zijn gespreid, biedt dit standje een intense, diepe penetratie. Als de persoon met vrouwelijke geslachtskenmerken lenig is, kan je proberen om de benen nog meer richting de nek te spreiden; dit zorgt voor nog diepere penetratie.

Welk standje ga jij vanavond als eerst proberen? Laat het weten in de comments!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid