Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.928 keer bekeken

De 10 beste vibrerende buttplugs

31 december 2020,

geschreven door

Anaal liefhebbers opgelet! We benoemen de 10 beste vibrerende buttplugs. Klein en simpel, groot en luxe, of met allerlei technische foefjes, in dit artikel delen we toys die jouw anale stimulatie naar een hoger niveau tillen! Allerlei vormen en maten buttplugs komen aan bod, dus je vindt ongetwijfeld iets wat bij jou past.

De 10 beste vibrerende buttplugs

Sextoys met vibratiestanden vallen bij de meeste mensen goed in de smaak. Vooral de exemplaren met afstandsbediening zijn zeer gewild. Ook voor anale stimulatie zijn de meest luxe vibrerende producten op de markt gekomen. Zo bestaat er een opblaasbare buttplug met prostaatstimulatie! Dat en nog veel meer vibrerende buttplugs kom je tegen in het volgende rijtje.

10. EasyToys – Vibrerende buttplug

Allereerst: een oerdegelijke toy die zijn werk meer dan goed uitvoert. Deze klassieke vibrerende buttplug met 10 vibratiesnelheden is eenvoudig te bedienen en perfect voor beginners. Via een knopje aan de onderkant bedien je de plug gemakkelijk. Ook niet onbelangrijk: de toy is gemakkelijk schoon te maken en de invoerdiepte van 10 centimeter is geschikt voor beginners en gevorderden.

Tip! Nog nooit een buttplug gebruikt? Start met een klein formaat.

9. Kleine vibrerende buttplug met afstandsbediening

Deze kleine buttplug is gemaakt van zacht siliconen en zorgt voor genot op de juiste plek. Het klassieke design is niet per se spectaculair, maar zeer functioneel! De afstandsbediening maakt het helemaal af. Op die manier kan je de touwtjes uit handen geven en je partner één van de 7 vibratiestanden laten bepalen. Daarnaast is een afstandsbediening handig als je met jezelf speelt.

De invoerdiepte van 9 centimeter is aan de kleine kant. Hierdoor is deze toy een ideale vibrerende buttplug voor beginners. Wil je een grotere vibrerende buttplug met afstandsbediening? Lees dan snel verder!

8. Zwarte anale plug met kralen

Deze buigzame buttplug uit de EasyToys Anal Collection is gemaakt van stevig, maar flexibel siliconen dat lekker zacht aanvoelt. Wil jij vaginale seks nog stouter en spannender maken? Combineer het dan met dit anaalspeeltje!

De invoerdiepte van deze buttplug met kralen is maar liefst 12 centimeter. Laat je vooral niet afschrikken; met de verschillende kralen kun je de diepte gemakkelijk zelf bepalen. Tijdens het orgasme trek je de plug er in één beweging uit, aan de handige vingerlus.

7. Sensations buttplug

Onder het mom van “het oog wil ook wat”, staat deze prachtige Petite Sensations Plug in deze lijst! Deze kleine vibrerende buttplug met een invoerdiepte van 8 centimeter is ideaal voor beginners én gevorderden. Door het compacte formaat en waterdichtheid is deze sextoy ideaal voor het gebruik in bad of onder de douche.

“De Sensation buttplug is compact en waterdicht.”

Deze luxe buttplug is van het Britse merk Rocks Off. Ontdek vooral hun andere toys als je deze Sensation Buttplug met 7 vibratiestanden vet vindt!

6. Anaalplug Fanny Hill’s

Ben je toe aan wat extra anale uitdaging? Probeer dan deze ingenieuze anaalplug met vibratie- en opblaasstand. Met een handpompje blaas jij de buttplug op nadat je de toy hebt ingebracht. Op die manier kan jij ‘m zo groot laten worden als je zelf wil. Een uitdagende toy met verschillende vibratiestanden.

De invoerdiepte is 9 centimeter en de dikte is dus afhankelijk van de mate waarin jij de plug oppompt. Met het ontluchtingsventiel verklein jij de buttplug in no time. Handig voor als je de plug iets te wild hebt opgeblazen! 😉

5. Vibrerende buttplug met LED-licht

Wie een excentrieke buttplug wil, is hier aan het juiste adres. Deze vibrerende buttplug kent 5 verschillende lichtkleuren en 3 patronen. Zo wordt je anale avontuurtje een waar feest! De 7 vibratiestanden zorgen voor de nodige stimulatie. Het enige minpuntje is dat deze toy geen afstandsbediening heeft.

De invoerdiepte van 7,6 centimeter maakt deze buttplug voor iedereen geschikt. Tot slot nog een groot pluspunt: opladen doe je via een USB-kabeltje.

4. Stotende prostaat buttplug

Deze stotende prostaat buttplug lijkt bij de eerste aanblik niet zo spectaculair, maar dat is hij wel! Door middel van Kinetic Technology voel je een krachtige, stotende beweging. Dit komt doordat er een stotende metalen bal in de buttplug verwerkt is. Klinkt vrij heftig, maar het is vooral erg opwindend!

Voor de rest kent deze toy 7 verschillende functies waaronder 3 snelheden en 4 patronen. Met de draadloze afstandsbediening heb je alles zelf onder controle. Door de waterbestendigheid is deze toy ook ideaal voor in bad of onder de douche.

3. Hueman – Asteroid Rimmende Anaal Plug

De titel verklapt al dat deze buttplug veel in zijn mars heeft! Deze toy is speciaal gemaakt voor liefhebbers van rimmen en staat garant voor jarenlang anaal seksplezier. De roterende kralen in de stam bootsen de heerlijke stimulatie van gerimd worden na.

De Asteroid biedt 4 snelheden en 6 patronen, die je met de draadloze afstandsbediening zó instelt. Verder is de toy oplaadbaar en eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water.

2. Vibe Experienced vibrerende buttplug

Bij een luxe vibrerende buttplug verwacht je diep doordringende vibraties. Dat is bij de Vibe Experienced buttplug het geval. Van subtiel tot stevig; alle 10 vibratiefuncties voelen geweldig aan. Een intensere anale stimulatie is er bijna niet. Het fijne van het merk A-play is dat deze exemplaren in verschillende formaten en kleuren te bestellen zijn.

De toy met een invoerdiepte van ruim 12 centimeter wordt geleverd met een toybag en afstandsbediening. Binnen anderhalf uur is de plug volledig opgeladen door middel van een USB-kabel.

1. We-Vibe Vector vibrerende prostaat buttplug

En last but not least is de Vector vibrerende buttplug met prostaat- en perineumstimulator. De diepe trillingen gaan verder dan bij andere prostaatstimulators. Het chique en comfortabele ontwerp is een lust voor zowel het oog als het lichaam. Met de afstandsbediening of app bestuur jij de toy naar wens.

Reviews tonen aan dat de Vector van het fantastische merk We-Vibe meer dan een toy is. Het is een must-have voor iedereen die een nieuwe dimensie in de anale sekswereld voor zichzelf wil ontdekken!

Welke buttplug uit dit rijtje spreekt jou het meest aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.507 keer bekeken

Geschreven door

In september krijgen de meesten van ons te maken met een reality check: terug van vakantie, terug naar werk of school. Dan kan het nog best lastig zijn om weer in een fijn ritme te zitten, waarin jij dat relaxte gevoel van de vakantie kan vasthouden….
9.507 keer bekeken