Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.879 keer bekeken

We vroegen mannen: kan je ‘zien’ of een vrouw goed in bed zal zijn?

8 maart 2022,

geschreven door

In theorie is seks simpel. Je raakt opgewonden, bedrijft de liefde met je (bed)partner en komt klaar. De praktijk is echter nét wat subtieler. Natuurlijk is een orgasme bereiken fijn, maar er is iets magisch – iets betoverends – aan vrijen met iemand die goed is in bed. Maar wat maakt een vrouw nou eigenlijk goed tussen de lakens? We vroegen het 4 mannen.

Geen aanval, geen goed en geen fout

Maar eerst: de mannen in dit interview praten natuurlijk alleen over situaties waarin beide partijen toestemming hebben gegeven.

Daarnaast zegt dit artikel niks over hoe vrouwen ‘moeten’ zijn. Want vrouwen moeten vooral zijn wie en hoe ze willen zijn. Maar of je nou een man of een vrouw bent, als jij met iemand date vraag jij je écht wel eens af hoe diegene in bed zou zijn. Of je ziet iemand lopen en bewegen en denkt: oh ja… die is vast héél goed in bed. Of andersom, je ziet iemand waarvan je je niet kan voorstellen dat jullie tussen de lakens een match zouden zijn. Dus dat fenomeen wilden we wat dieper onderzoeken. Dus vandaar dit artikel.

Dit zijn de persoonlijke meningen van vier heel verschillende mannen. Er is geen goed en geen fout, gewoon een kijkje in hun brein.

Oké heren. First things first. Denk je dat je kunt zien hoe goed een vrouw in bed is door alleen naar haar te kijken? Waarom wel/niet?


T: ”Je kan het in algemene zin wel zien. Indicatoren zijn bijvoorbeeld of ze goed kan dansen. Maar hierin zijn altijd uitzonderingen. Voor hetzelfde geld is ze bijvoorbeeld heel strak, dan is het ook niet zo heel chill meer, omdat ik groot geschapen ben. Je weet het dus van tevoren nooit zeker.”

F: ”Zelden. Voorheen dacht ik dat wel, maar in veel gevallen blijkt het tegenovergestelde. Ik heb gemerkt dat vrouwen die vrij verlegen en stil zijn, enorm kunnen uitpakken in bed. Terwijl vrouwen die graag in de picture staan regelmatig tegenvallen. Het is wel een feit dat beweging, lenigheid en motoriek een grote rol spelen bij goede seks. Soms kun je dat wel zien bij een vrouw. Dan is de kans groot dat het goed zit.”

N:Een blik is veelzeggend. Ik denk dat wanneer je oogcontact met een vrouw hebt, je wel kunt opmerken van welke soort seks ze houdt. Persoonlijk kan ik weinig opmaken door enkel naar een vrouw te kijken. Dat is misschien een gave waar ik niet over beschik. Laat staan het zien of de vrouw goede seksskills heeft.

O: ”Sommige vrouwen hebben een begeerlijke uitstraling wat een positief effect heeft op haar bedprestaties. Sensuele ogen bijvoorbeeld, of een sexy blik. Daarnaast is het gevoel voor de betreffende vrouw ook belangrijk voor het genot in bed.”

Voor je seks hebt met een vrouw, zijn er dingen die ze zegt of doet waaruit je kunt opmaken dat ze goed is in bed?

T: ”Nauwelijks, het is spannender om dat te ontdekken. Taal is vaak een gesimplificeerde weergave van iets wat je voelt of wil.”

F: ”Soms wel. Als ze bijvoorbeeld tijdens het voorspel met kleren aan al sierlijk en soepel beweegt, belooft dat veel goeds. Als ze dan ook nog eens geile opmerkingen maakt en goed zoent is de kans groot dat ze die lijn voortzet in bed.”

N:Het voorspel kan veel bepalend zijn; wanneer je al met elkaar staat te droogneuken op de dansvloer, belooft het een goed potje te worden. Ik weet niet of dit ligt aan de skills van de vrouw of aan de opwinding van het moment. In ieder geval kun je wel opmerken of de dame flexibel is en ze goed kan bewegen.”

O: ”Dirty talk, aanrakingen/lichamelijk contact, uitdagende lichaamshouding.”

Zijn er dingen die een vrouw kan doen waardoor je denkt dat ze niet goed is in bed?

F: ”Het is denk ik niet iets wat ze doet, maar meer een gevoel. Ik denk dat sommige vrouwen naar mij kijken en denken: nope. En dat is niet erg, dan voel je gewoon geen fysieke klik. Dat heb ik ook bij sommige vrouwen. Als je die klik niet voelt, dan komt ie ook nooit. ”

T: ”Voor mij… en dan wil ik niet lullig overkomen, zijn dat dansmoves. Als een vrouw niet soepel beweegt, dan is dat voor mij persoonlijk niet iets waardoor ik denk: yes, zij is vast een godin in bed. Maar dan moet ik er wel bij zeggen dat ik vaak genoeg seks heb gehad met vrouwen die heel erg goed in bed waren en… hoe zeg ik dat eerlijk? Geen winnaar zouden zijn van So You Think You Can Dance.”

O: ”Nou eigenlijk niet, want je kan op zo veel manieren goed of slecht zijn in bed. Geen soepele heupen? Dan is ze misschien wel heel ritmisch of heel goed met haar handen of mond.”

Is het feit of ze wel of niet goed kan zoenen een goede indicator van haar seksskills. Waarom of waarom niet?

T: ”Soms. Bijvoorbeeld als ze geniet van wilder zoenen, weet je waarschijnlijk dat ze dat niet alleen bij zoenen waardeert.”

F: ”Nee. Ik heb wel vrouwen gehad die niet goed konden zoenen, maar wel enorm goed waren in bed.”

N:Ik denk dat dit een belangrijk aspect is om te kunnen inschatten of ze goed haar lichaam weet te gebruiken. Daarnaast bepaalt dit stukje voorspel ook de rest van de sessie. Is het goed wat ze doet? Dan zal je automatisch die opwinding meenemen naar de volgende stap.”

O: ”In mijn optiek is zoenen een goede indicator voor goede seks. Want zoenen is onderdeel van het voorspel en bepaalt de sfeer. En tijdens het zoenen merk je of jullie die lichamelijke connectie hebben. Is die er niet tijdens het zoenen? Dan is die er ook niet tijdens de seks.”

Heb je een goed seksverhaal over een vrouw die je in bed verraste?

T: ”Ik had een date met een knappe, maar vrij ingetogen vrouw. We hadden een goede klik en de gesprekken verliepen vloeiend. Ze had een zacht karakter en dacht veel over dingen na. Toen de avond viel voelde ik een bepaalde seksuele spanning tussen ons. Waardoor het kwam weet ik niet, want we hadden elkaar nog amper fysiek aangeraakt. Eenmaal zonder kleren veranderde haar karakter 360 graden. Plots werd ze uitgesproken, dominant en schaamde ze zich nergens voor. De seks was fantastisch. Bovendien werd ik minstens 3 keer per nacht wakker gemaakt omdat ze weer wilde. Na de seks was ze altijd weer rustig en ingetogen.”

F: ”Waar ik direct aan moest denken is aan een avond toen ik een jaar of 21 was. Ik woonde in het centrum en binnen no-time kon ik van in de club weer thuis zijn. Ik nam een bloedmooie dame mee naar huis, zonder dat ik het idee had dat we seks gingen hebben of dat ze zich aangetrokken tot me voelde. We hadden gewoon een gezellige avond. Nadat ze naar het toilet was geweest begon ze me te bespringen.

Ik zag een hele andere dame dan ik daarvoor zag. Voor ik het wist hadden we seks en juist omdat het in mijn ogen zó spontaan was, vond ik het niet fijn gezien we er ons niet goed op konden voorbereiden. Ik was voornamelijk verrast omdat ze er zó goed uitzag en ik de seks totaal niet zag aankomen. Misschien beschik ik niet over de gave om te zien wat vrouwen echt willen, alhoewel ik op andere momenten het aardig onder controle heb.

N: ”Ik ontmoette in de kroeg een vrouw die niet op haar mond was gevallen. Ze stelde voor om naar mijn huis te gaan. Eenmaal thuis aangekomen was ze ontzettend onderdanig en mocht ik alles doen wat ik wou (dit zei ze ook, even voor de duidelijkheid hè?). Dit was dus het tegenovergestelde van hoe ze zich presenteerde in de kroeg.”

Wat maakt een vrouw goed in bed?

T: ”Soepelheid! Soepele heupbewegingen. Als ze rijdt moet ze niet alleen maar op en neer of van voor naar achter bewegen, maar er moet enige ronding in de beweging zitten. Daarnaast vind ik het opwindender als ze ervan houdt erg gedomineerd te worden. Vooral als ze dit goed laat merken. Het liefste door non-verbale uitingen.”

F: ”Motoriek is wat mij betreft de belangrijkste factor. Losse heupen, lenig en een goed gevoel voor ritme zorgen vaak voor goede seks. Daarnaast vind ik het fijn als een vrouw aangeeft wat ze fijn vindt. Iets waar vrouwen weinig aan kunnen doen, maar wat wel invloed op seks heeft is het ‘incasseringsvermogen’. Sommige vrouwen vinden bepaalde posities pijnlijk waardoor we ze niet kunnen doen. Dat is jammer.”

N:Een vrouw is goed in bed wanneer ze goed non-verbaal weet te communiceren en meebeweegt met de man. Hou het niet bij één standje of een doel. Zoek alle hoeken op van de kamer(s) en probeer van alles uit. Het gaat erom dat je plezier hebt met elkaar!”

O: ”Op 1 staat voor mij affectie naar elkaar toe. Op 2 staat het uitspreken van elkaars voorkeuren in bed. Nummer 3 het maken van sensuele geluiden, dus kreunen enzo. Op 4 niet concentreren op alleen persoonlijk genot, maar ook op het genot van de partner. En op 5 het maken van elegante bewegingen; flows of the ocean.”

Wat vind jij van de antwoorden van deze mannen? Laat het weten in de reacties!

2 reacties

  1. Wat een bullshit dit!!!
    Gaat weer es echt over mannen die puur op t uiterlijk afgaan!!!!
    Wat een afgrijselijk dom interview dit…..

  2. Interessant artikel. Altijd al nieuwsgierig geweest naar inside info van ‘de andere kant’. Eindelijk dan.
    Dank mannen! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.963 keer bekeken

Geschreven door

Valentijn komt er weer aan en dat betekent: tijd voor spannende cadeaus! Je kunt kiezen voor een cadeau speciaal voor je partner, maar het is natuurlijk veel leuker om een cadeau te geven waar jullie beiden van kunnen genieten. Wil jij weten wat de l…
12.963 keer bekeken