Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.028 keer bekeken

Volg de actie van dichtbij met deze opblaaspop!

25 mei 2018,

geschreven door

Opblaaspoppen. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Of je nu houdt van slank, donker, blond of doorzichtig. Wat, doorzichtig? O jazeker! We hebben weer een gedrocht van een seksspeeltje voor je op het internet gevonden. Lees snel verder!

Waarom doorzichtig?

Het grote voordeel van een doorzichtige opblaaspop, is dat jij je penis kunt zien terwijl je penetreert. Die mogelijkheid krijg je natuurlijk niet elke dag en eerlijk is eerlijk, dat kan best opwindend werken. De sexpop zou om die reden bijvoorbeeld ook met een partner gebruikt kunnen worden. Voor hem of haar kan het zien van jouw penis terwijl je penetreert natuurlijk ook extra stimulerend werken. Daarnaast kan je natuurlijk makkelijk zien of de pop een schoonmaakbeurt nodig heeft. Ook handig!

doorzichtige sex doll sex doll transparent

De doorzichtige opblaaspop heeft geen getekend gezicht, haar, of andere eigenschappen die je een realistische ervaring zouden moeten geven. Maar laten we wel wezen, als je dat wil, kan je beter een Fleshlight kopen of een Tinder account aanmaken. Mocht je toch van plan zijn een transparante opblaaspop in huis te halen, dan kan je hem aanschaffen.

Heb jij weleens interactie gehad met een opblaaspop? Was het voor herhaling vatbaar? Deel het met ons in een reactie hieronder?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.355 keer bekeken

Geschreven door

What is love? Misschien wel de meest gestelde vraag die we onszelf stellen. Als we Haddaway en vele andere artiesten moeten geloven, dan is liefde alles. Toch is het niet altijd even fantastisch als in de films. Want wat nou als je verslaafd bent aan…
1.355 keer bekeken
6.437 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s zijn superleuke seksspeeltjes, maar het gebruik kan soms best vermoeiend zijn. Na een goede sessie kan je bijvoorbeeld wat last van je armen beginnen te krijgen. Gelukkig zijn er een aantal fabrikanten die hier rekening mee houden en het jo…
6.437 keer bekeken