door NaughtyNick

Volg de actie van dichtbij met deze opblaaspop!

25 mei 2018 door NaughtyNick

Opblaaspoppen. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Of je nu houdt van slank, donker, blond of doorzichtig. Wat, doorzichtig? O jazeker! We hebben weer een gedrocht van een seksspeeltje voor je op het internet gevonden. Lees snel verder!

Waarom doorzichtig?

Het grote voordeel van een doorzichtige opblaaspop, is dat jij je penis kunt zien terwijl je penetreert. Die mogelijkheid krijg je natuurlijk niet elke dag en eerlijk is eerlijk, dat kan best opwindend werken. De sexpop zou om die reden bijvoorbeeld ook met een partner gebruikt kunnen worden. Voor hem of haar kan het zien van jouw penis terwijl je penetreert natuurlijk ook extra stimulerend werken. Daarnaast kan je natuurlijk makkelijk zien of de pop een schoonmaakbeurt nodig heeft. Ook handig! 😉

doorzichtige sex doll sex doll transparent

De doorzichtige opblaaspop heeft geen getekend gezicht, haar, of andere eigenschappen die je een realistische ervaring zouden moeten geven. Maar laten we wel wezen, als je dat wil, kan je beter een Fleshlight kopen of een Tinder account aanmaken. Mocht je toch van plan zijn een transparante opblaaspop in huis te halen, dan kan je hem aanschaffen.

Heb jij weleens interactie gehad met een opblaaspop? Was het voor herhaling vatbaar? Deel het met ons in een reactie hieronder?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid