Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

8.838 keer bekeken

5 gekke seks feitjes die dus géén fabels zijn

1 februari 2021,

geschreven door

Als je denkt dat je alles al wist op het gebied van seks, dan heb je het mis. Soms gaan er zoveel verhalen de ronde dat je niet meer weet wat je moet geloven. Wij zochten voor je uit welke fabeltjes over seks nu eigenlijk wel echt waar zijn en waar je misschien wel voor moet oppassen tijdens de seks. Lees onze top vijf met de meest voorkomende mythes!

5 fabeltjes over seks die echt waar zijn

1. Je jongeheer kan breken

Een penis heeft geen botten, dus écht breken kan hij niet. Maar iets soortgelijks kan wel gebeuren. Een verkeerde beweging tijdens de seks of tijdens het masturberen kan resulteren in het scheuren van de zwellichamen. Je hoort dan letterlijk de penis ‘knakken’ – Auw. De penis gaat krom staan en je kan je vast wel voorstellen dat dit heel veel pijn doet. Zorg ervoor dat je direct koelt en ga zo snel mogelijk naar de eerste hulp!

Wist je dat… de penis gemakkelijk kan breken bij het standje ‘de cowgirl’ (vrouw bovenop)?

2. Zuigzoenen zijn heel gevaarlijk

Ze lijken ontzettend onschuldig, maar niets is minder waar! Zuigzoenen kunnen een ware plaag zijn voor het lichaam. Als je te enthousiast bent en een zuigzoen net op een verkeerde plek zet, bestaat er een kans dat de zenuw van je partner kan gaan kneuzen. Hierdoor kunnen er zelfs uitvalverschijnselen ontstaan in bepaalde delen van het lichaam. Hiervoor moet je dan wel weer heel hard zuigen, dat scheelt.

3. Het is levensgevaarlijk om in een vagina te blazen

Er zullen vast niet veel mensen zijn die dit al eens geprobeerd hebben, maar misschien vindt jouw lover dit een leuk onderdeel van de orale seks. In ieder geval: niet doen! Door in een vagina te blazen kan een gevaarlijke luchtbel ontstaan die via je organen wordt opgenomen in je bloedstroom. Hierdoor kunnen ernstige gevolgen optreden, zoals een hart- of herseninfarct. Ben je ongesteld of zwanger? Dan is het risico nog groter!

4. Sperma komt daadwerkelijk met een enorme snelheid uit de penis

Het ziet er misschien niet zo uit, maar wist je dat de gemiddelde snelheid wel 44.73 km per uur is? Dat is een stuk harder dan jij kunt fietsen! Nou hoef je niet bang te zijn dat je partner jou een blauw oog spuit hoor. En het verschilt heel erg per persoon hoe veel én ver iemand kan spuiten. Het gemiddelde bereik ligt tussen de 30 en 60 centimeter.

5. Jij en je lover kunnen vast komen te zitten tijdens de seks

Dit kan gebeuren in het water omdat de vagina de penis als het ware vacuüm zuigt, maar ook op het droge zijn jullie niet veilig! Als een vrouw klaarkomt, trekken de spieren rondom de vagina samen. Doordat sommige spieren niet meteen ontspannen na de seks, kan het voorkomen dat het voor hem moeilijker is om uit je te komen. Soms is het dus zelfs onmogelijk, waardoor je letterlijk aan elkaar vast blijf zitten. Gelukkig is er een oplossing! Probeer als vrouw te ontspannen na het orgasme. Je spieren zullen zich dan ook snel ontspannen.

Wist jij dat deze fabeltjes over seks echt waar zijn? Of heb je zelf wel eens zoiets meegemaakt? Laat het weten in een reactie!

2 reacties

  1. Nummer 3 over lucht in de vagina blazen lijkt mij een beetje vreemd. Aangezien het tijdens sex vaak zat lucht in je vagina gepompt krijgt. Waarna je soms een awkward vaginale scheet laat. Maar dat zou dan net zo gevaarlijker of zelfs veel gevaarlijker moeten zijn.

    1. Toch kan in de vagina blazen zeker gevaarlijk zijn. De hoeveelheid lucht die tijdens bepaalde seksstandjes naar binnen kan komen, is relatief weinig ten opzichte van een volle adem lucht. Ook de snelheid waarmee deze lucht dan naar binnen komt, is verschillend. Als er lucht in de vagina wordt geblazen, kan er een gevaarlijke ‘luchtembolie’ ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.876 keer bekeken

Geschreven door

Meestal is seks heel erg fijn, soms is het geweldig, maar af en toe is het gewoon heel erg slecht. Daar kunnen we best eerlijk over zijn. Maar haal troost uit het feit dat jij niet de enige bent die wel eens slechte seks heeft. Wij delen 25…
14.876 keer bekeken
8.910 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen heeft wel eens een moment dat je het liefst door de grond zou willen zakken. Veel dingen in het onderstaande lijstje zullen je dan misschien ook niet onbekend voorkomen! Hoewel we er niet graag over praten, gebeuren deze seks blunders bij ie…
8.910 keer bekeken