Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

816 keer bekeken

Psychrofilie: seksueel opgewonden raken van kou

3 juli 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Psychrofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

psychrofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksuele opwinding ervaren door kou.

Een psychrofiel is iemand die opgewonden wordt van koude objecten of het heerlijk vindt om te masturberen of seks te hebben onder zeer lage temperaturen. Het kan ook voorkomen dat de psychrofiel het prettig vindt om te kijken hoe anderen het koud hebben. We kunnen ons voorstellen dat een vrijpartij in een koude omgeving, jullie extra aanzet om elkaar zo goed mogelijk op te warmen. Ook spelletjes zoals temperature play, waarbij de huid wordt geprikkeld door hete of koude objecten, kunnen we inkomen. Een snotneus, klapperende tanden en een heel klein piemeltje lijken dan weer wat minder aantrekkelijk. Ieder zijn ding, zullen we maar zeggen!

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

10.387 keer bekeken

Geschreven door

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat door het verplichte binnen zitten dit jaar jouw bucketlist zich nogal heeft uitgebreid. Maar hoe zit dat met jouw sexy bucketlist? Misschien heb je er al één die je wilt aanvullen of wil je er graag een make…
10.387 keer bekeken