Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.655 keer bekeken

Lactofilie: seksueel opgewonden door borsten van pas bevallen moeders

23 oktober 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is de fetisj lactofilie aan de beurt. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

lactofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden worden van borsten van vrouwen die borstvoeding geven.

Mensen met de fetisj lactofilie raken opgewonden van borsten van pas bevallen moeders. Soms wordt de seksuele opwinding versterkt doordat de vrouw ook zwanger is, hoewel veel mannen met deze fetisj de voorkeur geven aan zogende vrouwen na de zwangerschap. Een lactofiel kan bijvoorbeeld plezier ontlenen aan het kijken naar vrouwen die borstvoeding geven. De meeste lactofielen zullen echter zelf hun lippen aan een borst van een pas bevallen vrouw willen zetten of willen seks met iemand die borstvoeding geeft. Wanneer iemand het opwindend vindt om borstvoeding te ontvangen, kan dit overigens ook voortkomen vanuit een andere seksuele fetisj, zoals infantilisme.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

  1. Ik word de laatste tijd heel erg opgewonden van dikke, grote rode pikken. Was al opzoek naar knalrode condooms. Heb die helaas nog niet gevonden. Heb gedacht aan bodypainten maar dat word zo’n kliederboel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

51.213 keer bekeken

Geschreven door

Samen masturberen kan in het begin misschien een beetje onwennig zijn en vreemd aanvoelen, maar het is echt iets wat je prima samen kunt doen! Door samen te masturberen voelen jullie je nog comfortabeler bij elkaar, wat weer positieve gevolgen kan he…
51.213 keer bekeken