Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

435 keer bekeken

Lipofilie: opwinding door dikke lichamen

1 januari 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj lipofilie uit. Als je wil weten wat dit inhoudt, moet je snel verder lezen.

lipofilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door dikke lichaamsdelen.

Hoe dikker, hoe beter. Iemand met de fetisj lipofilie wordt enorm opgewonden van dikke lichaamsdelen en overgewicht. De lipofiel kan zich bijvoorbeeld aangetrokken voelen tot de omvang, rondheid of zachtheid van een zwaarlijvig persoon. De lichaamsdelen waar het vet zich het meest ophoopt, zijn vaak favoriet. Het kan ook voorkomen dat de fetisjist fantaseert over een toename in gewicht van zijn partner. Een partner die zijn of haar partner graag ziet aankomen, wordt ook wel een Feeder genoemd. De Feeder stimuleert zijn partner dan om aan te komen.

Dat de voorliefde voor dikke lichamen niet helemaal vreemd is, bewijst het internet wel. De categorie BBW (Big Beautiful Woman) is bijvoorbeeld erg populair en ook in de kunstwereld worden volle mensen – vooral vrouwen – vaak op een erotische manier afgebeeld.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.541 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen heeft dit vast wel een keer meegemaakt: zit je net in middenin een heerlijke vrijpartij, gebeurt er plotseling iets geks wat jullie uit de mood haalt. Vervelend op het moment, maar achteraf kunnen we er vaak hard om lachen. Wij hebben een li…
4.541 keer bekeken
777 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook…
777 keer bekeken