Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

994 keer bekeken

Formicofilie: seksueel opgewonden raken van kleine insecten

29 november 2019,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Formicofilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

Formicofilie:
zelfst.naamw. (v.)

het seksueel opgewonden raken van kleine insecten en ongewervelden zoals slakken, die over het lichaam kunnen kruipen.

Formicofilie is eigenlijk niks meer dan het seksueel opgewonden raken van kleinere insecten en ongewervelden. Veelal plaatst iemand met deze fetisj de beestjes op hun genitaliën, maar ook andere delen van het lichaam. Dit kan kietelen of stekend voelen, wat men dan weer fijn vindt.
Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

4 reacties

  1. Ik woon op een plek waar veel vliegen zijn, bij een weiland. Dat kan ook leuk zijn, zoals ik van de zomer heb gemerkt. Na het sporten landde een vlieg op een van mijn tepels, wat ik de andere dag opnieuw wilde! Maar ze zoemden alleen vervelend rond mijn hoofd en zaten alleen op mijn armen en benen. Dat was niet wat ik wilde. Dus heb ik mijn tepels en ook mijn kutje ingesmeerd met wat honing, om te kijken wat er zou gebeuren. Het raam stond open en binnen 10 minuten zaten zo’n 15 gonzende vliegen rond mijn tepels en op mijn kutje! Mijn hele lichaam begon te trillen het was super en voor herhaling vatbaar. Sindsdien is het elke keer erg spannend als ik met gespreide benen op bed lig en mijn schaamlippen opentrek. De ene keer komen veel vliegen (als nectar op een bloem), de ander keer weinig (liever veel…;)). Mijn stoute droom is dat ik een speculum insmeer met honing (appelstroop werkt ook goed) en bij mezelf inbreng en dat het tussen mijn benen zwart ziet van de vliegen. Dat is mijn droom en hopenlijk van de zomer werkelijkheid, dan zijn er meer vliegen!

  2. Ja, dat doen wij ook weleens als we ervoor in de stemming zijn. Ik wrijf ze over mijn kutje en als ik in een geile bui ben duw ik ze naar binnen terwijl mijn vriend toekijkt. Als we klaar zijn met de wormen ben ik kleddernat tussen mijn benen en geeft mijn vriend me een fantastische neukbeurt…

  3. Ik doe geregeld stoute spelletjes met wormen. Onder een wijnglas op mijn borsten, daar worden mijn tepels knoerthard van. Of als ik opgewonden ben in het vocht van mijn kutje tussen mijn schaamlippen. Het is superspannend!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

772 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook…
772 keer bekeken