Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

11.704 keer bekeken

9 tips om de Cowgirl positie lekkerder én comfortabeler te maken!

19 november 2020,

geschreven door

Als het gaat om gezelligheid tussen de lakens, is de cowgirl positie een grote favoriet. Bijna alle mannen vinden dit standje helemaal het einde vanwege het waanzinnige uitzicht en veel vrouwen houden van het gevoel van controle. De snelheid, diepte en patroon liggen volledig in handen van de vrouw. Toch kan de woman-on-top een beetje gewoontjes en oncomfortabel worden en dat is waar wij onze inner John Williams naar boven roepen en jou te hulp schieten.

cowgirl

Niet gender exclusief

De cowgirl positie is een makkelijk sex standje om uit te voeren. Ondanks dat de naam verwijst naar een man-vrouw verhouding, is dit standje voor ieder persoon goed uit te voeren. Het is niet alleen een standje voor hetero koppels, personen met mannelijke geslachtskenmerken kunnen dit standje ook makkelijk samen uitvoeren en hetzelfde geldt voor personen met vrouwelijke geslachtskenmerken. Bij deze laatste kan je gebruik maken van een strap on.

Tips

De Cowgirl kan na een tijdje best wel vermoeiend en oncomfortabel worden. Je moet niet alleen op en neer bewegen, ook moet je nadenken over het ritme en diepte en de snelheid behouden. Besides that (en niet geheel onbelangrijk), is het ook nog prettig als je kan genieten van het hele gebeuren. Wij hebben tips verzameld om zo lang mogelijk van de on-top positie te genieten.

Wist je dat… de reverse cowgirl ook wel spijkerpoepen wordt genoemd? In 2019 is deze tot het Nationale Nederlandse seks standje benoemd.

#1 Maak gebruik van kussens

Om het standje minder vermoeiend te maken, raden wij aan om twee kussens onder je knieën te plaatsen. De kussens zullen je extra hoogte geven zodat je niet elke beweging helemaal omhoog hoeft te gaan. Daarnaast ontlast het je benen zodat je het langer vol kunt houden. Gebruik hiervoor stevige kussens waarin je knieën niet wegzakken, anders heeft het weinig tot geen nut.

#2 Varieer in snelheid en stimulatie

Seks is geen race en het gaat er niet om wie als eerst de finish heeft gehaald of hoe snel je naar de volgende positie kan switchen. Geniet dus van elk moment en neem de tijd. Varieer bijvoorbeeld tussen stimulatie van de vagina, eikel en clitoris. Wanneer je vermoeid raakt van het snelle op en neer bewegen voor een diepe vaginale stimulatie, kan je switchen naar clitorale stimulatie. Beweeg met je heupen in een opwaartse positie zodat je middels de penisschacht de clitoris stimuleert. Dit geeft je dijen een korte pauze maar nog steeds ruimte voor groot genot.

“Beweeg met je heupen in een opwaartse positie zodat je middels de penisschacht de clitoris stimuleert.”

#3 Leun achterover

Geef dit standje een upgrade door wat achterover te leunen en jezelf met je handen te ondersteunen. Of je nu voor vaginale of clitorale stimulatie gaat, maak een zachte en langzame beweging en laat hem genieten van het uitzicht. Als je deze positie ook zonder ondersteuning van je handen kunt, gebruik dan je handen om jezelf aan te raken.

#4 Blinddoek hem

Vind je het niet heel comfortabel dat je partner zo’n goed zicht op jouw lijf heeft? Gebruik dan een blinddoek. Doordat zijn zicht wordt tegengehouden, zal hij met andere zintuigen nog intenser genieten.

#5 Verplaats naar de bank of een stoel

In plaats van dat hij op zijn rug ligt, laat hem plaatsnemen op een bank of stoel en ga op zijn schoot zitten. Dit is ook perfect wanneer je niet zo’n fan bent van diepe penetratie. Wat zo leuk is aan deze positie is dat je letterlijk bovenop je man zit en ook nog eens iets boven hem uit steekt. Je partner zal het waarschijnlijk erg prettig vinden dat hij goed bij jouw billenpartij kan en jou ondertussen kan zoenen.

lapdance

#6 Van werkpaard naar sierpaard

Blijf in de cowgirl positie zitten, maar laat hem al het werk doen. Wanneer je zijn ritme onder de knie hebt, kan je zachtjes met hem meebewegen. Klinkt ingewikkeld, is het niet.

#7 Verwen jezelf

Net als bij punt 3 is dit een leuke show voor je partner. Terwijl je op en neer beweegt óf ontvangt zoals bij punt 6, wrijf je met je hand over je clitoris en geniet van beide stimulaties. Waarschijnlijk krijg je zelfs makkelijker een orgasme en je partner vindt het fantastisch om te zien hoe jij jezelf verwent.

#8 Gebruik sextoys

Het beste van dit standje, is dat jij het volledige zeggenschap hebt over wat er wel óf niet wordt gedaan. Dat gezegd hebbende, wees niet bang om speeltjes te introduceren bij dit standje. Denk bijvoorbeeld aan de Manta Masturbator van FunFactory of een Wand Vibrator Beide zijn ideaal om jezelf en je partner op verschillende manieren te stimuleren. Wanneer je nog meer controle wilt over je partner kan je hem in de boeien slaan 😉

#9 Reverse Cowgirl

Deze kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje! Wederom een heerlijke show voor je partner die een goed zicht heeft op je billen. Houd je enkels vast zodat je in de zelfde positie blijft zitten en ga naar gewenst tempo op en neer. Om het makkelijker te maken kan je ook met je handen op zijn bovenbenen steunen. Als je dijen moe worden, geef jezelf dan wat rust en maak de beweging die je bij de gewone cowgirl ook zou doen. Pas op dat je niet te ver voorover buigt, dit kan hem pijn doen.

reverse cowgirl
Wat is jouw lievelings standje? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.669 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt er vast wel eens van gehoord: feromonen. Iets met geuren, aantrekking en nog wat dingetjes. Maar wat is het nu eigenlijk precies? Wij leggen het je uit in een spoedcursus feromonen en hun invloed op aantrekkingskracht. Eerst even terug de sch…
4.669 keer bekeken