NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

8.960 keer bekeken

Kinky couples opgelet: Deze 6 SM-boeien moet je hebben!

5 augustus 2020,

geschreven door

De voorkeuren in seksland zijn verdeeld, maar ieder kinky koppel heeft wel een setje boeien in huis. Heb jij nog ruimte voor uitbreiding of ben jij op zoek naar je eerste set handboeien? Lees dan snel verder, wij hebben zes SM-boeien voor je op een rij gezet die niet mogen ontbreken in jouw collectie. 

Boeien voor beginners

Ben jij nog nieuw in de BDSM wereld en wil je stapsgewijs jouw seksleven naar een hoger niveau tillen? Het is dan belangrijk dat je met de juiste boeien begint. Bij het vastbinden draait het allemaal om het erotische spel waarbij de bewegingsvrijheid van de sub wordt ontnomen door de Dom.

“Als sub kan het best intens zijn als je meteen met het grote geschut zoals metalen boeien aan komt zetten.”

Controle staat hierbij centraal: de Dominant heeft (totale) controle over de submissive. Als sub kan het dan ook best intens zijn als je meteen met het grote geschut zoals metalen boeien aan komt zetten. Begin liever met een van onderstaande boeien.

Pluche boeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.620 keer bekeken

Geschreven door

Misschien is er al een paar jaar gepasseerd, wanneer de sleur langzaam jullie slaapkamer binnen komt sluipen. Snakken jullie naar betere seks? Dan is nú de hoogste tijd om jullie seksleven een oppepper te geven! Maar wat is eigenlijk het geheim acht…
8.620 keer bekeken