Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

8.860 keer bekeken

Kinky couples opgelet: Deze 6 SM-boeien moet je hebben!

5 augustus 2020,

geschreven door

De voorkeuren in seksland zijn verdeeld, maar ieder kinky koppel heeft wel een setje boeien in huis. Heb jij nog ruimte voor uitbreiding of ben jij op zoek naar je eerste set handboeien? Lees dan snel verder, wij hebben zes SM-boeien voor je op een rij gezet die niet mogen ontbreken in jouw collectie. 

Boeien voor beginners

Ben jij nog nieuw in de BDSM wereld en wil je stapsgewijs jouw seksleven naar een hoger niveau tillen? Het is dan belangrijk dat je met de juiste boeien begint. Bij het vastbinden draait het allemaal om het erotische spel waarbij de bewegingsvrijheid van de sub wordt ontnomen door de Dom.

“Als sub kan het best intens zijn als je meteen met het grote geschut zoals metalen boeien aan komt zetten.”

Controle staat hierbij centraal: de Dominant heeft (totale) controle over de submissive. Als sub kan het dan ook best intens zijn als je meteen met het grote geschut zoals metalen boeien aan komt zetten. Begin liever met een van onderstaande boeien.

Pluche boeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

712 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de fetish dracofilie uit. Benieuwd wat d…
712 keer bekeken