door CheekyCharly

7 redenen om vanavond seks te hebben

11 februari 2019 door CheekyCharly

Eerlijk gezegd heb je helemaal geen reden nodig om vanavond seks te hebben, want als je zin hebt dan ga je er toch gewoon voor? Maar het is altijd handig om een lijstje achter de hand te hebben wanneer je partner nét dat extra duwtje in de rug nodig heeft.

1. Wanneer ze slecht geslapen heeft

Er is niets zo vervelend als slecht slapen, iedereen heeft zijn nachtrust meer dan nodig. Gelukkig kan jij je partner de perfecte oplossing bieden voor een goede nacht slapen: seks. Het helpt je beter in slaap te komen! Niet alleen omdat je er veel moeite in stopt, maar ook vanwege de vrijkomende hormonen na een orgasme. Je belandt in een heerlijke roes waarna je gemakkelijk in een diepe slaap kunt komen.

“Gelukkig kan jij je partner de perfecte oplossing bieden voor een goede nacht slapen!”

2. Wanneer je een stressvolle dag hebt gehad

Bij seks komen hormonen vrij die zorgen voor gevoelens van warmte en ontspanning. Dus heeft je partner een stressvolle periode op werk? Wat is er beter dan na een zware werkdag heerlijk samen te ontspannen met je grote liefde?

3. Seks verlicht pijn

Hoofdpijn, rugpijn of onverklaarbare kwaaltjes zijn niet langer een excuus om geen seks te hebben. Sterker nog, jij kan je partner helpen door de pijn te verlichten. Seks heeft namelijk een pijnstillende werking. Dit komt doordat de pijngrens tijdens de seks enorm wordt verhoogd.

seks

4. Seks maakt je blijer

Zit je partner in een dipje en loop het allemaal niet zo lekker? Help hem/haar uit het diepe dal, want ook in dit geval biedt seks de ideale uitkomst. Tijdens de seks komen talloze stofjes vrij waardoor je je na het orgasme direct een heel stuk beter en vrolijker voelt. Precies wat iemand nodig heeft op zo’n moment! 😉

5. Seks versterkt je immuunsysteem

Vaak last van een griepje of verkoudheid? Tijd om gezamenlijk een boost te geven aan het immuunsysteem. Seks versterkt het natuurlijke immuunsysteem waardoor je virussen en andere vervelende zaken makkelijker afweert.

6. Seks houdt je gewicht op peil

Is je partner al eeuwig bezig met de strijd tegen de kilo’s? Misschien wordt het tijd om een handje te helpen. Met een goede vrijpartij kun je behoorlijk wat calorieën verbanden. Tevens zorgt seks voor sterkere spieren, meer flexibiliteit en een betere conditie. Dat is in ieder geval een stuk aangenamer dan wekelijks afgebeuld worden in de sportschool.

“Help je partner mee in de strijd tegen de kilo’s!”

7. Seks helpt je langer leven!

Jullie zijn forever & always, en dat dat dan maar zo lang mogelijk mag duren. Er is een relatie aangetoond tussen het aantal orgasmes dat iemand heeft en het risico dat die persoon overlijdt. Het blijkt dat mannen die minimaal 2 keer per week klaarkomen veel minder kans hebben om te overlijden dan mannen die slechts 1 keer per maand klaarkomen. Nou dat lijkt ons genoeg reden om het er vanavond eens flink van te nemen.

Was jij bekend met deze voordelen van seks? Laat het ons weten in de comments!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid