Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

BOB Relatie (Bed Ontbijt Buiten) steeds populairder

21 december 2015,

geschreven door

De one-night-stand is een populair begrip in erotiekland. Ook de BOB relatie is een term die steeds vaker de revue passeert. BOB staat voor Bed, Ontbijt, Buiten. Je slaapt met iemand, ontbijt samen en bonjourt hem of haar vervolgens de deur uit om diegene op een willekeurig moment naderhand weer eens uit te nodigen voor een herhalingssessie.

BOB-relatie ‒ Herhaaldelijke one-night-stands

Een BOB relatie is als het ware een aaneenschakeling van one-night-stands, al dan niet met één en dezelfde persoon. Soms blijft het bij één nacht, soms wordt herhaaldelijk een nachtelijk afspraakje gemaakt totdat de bedeigenaar het beu is. Er is geen sprake van een emotionele relatie; alles draait om de seks. Een BOB relatie is dus een kwestie van seks, puur omdat het lekker gevonden wordt.

BOB-relatie ‒ Ervaringsdeskundige

Voor Daniëlle (28) is een one-night-stand net zo casual als een croissantje op de zondagochtend. ‘Er loopt zoveel lekker mannenvlees rond; dat schreeuwt gewoon om genomen te worden.’ De slanke, aantrekkelijke blondine heeft geen gebrek aan zelfverzekerdheid. ‘Ik heb alles: leuke vrienden, geweldig werk, een warm huis, een goed gevulde koelkast en satijnen lakens; ik vermaak me opperbest als single.’ Hoeveel BOB-minnaars ze heeft gehad, durft ze niet te schatten.

BOB-relatie ‒ Op jacht voor 1 nacht

‘Soms vertrek ik thuis bewust met het doel om een man te versieren. Als ik iets wil, dan pak ik het; of het nu in een café is of op straat. Als je moet wachten tot mannen het initiatief nemen, pff…’ Aldus, Daniëlle. Ze gaat overigens niet opzoek naar de knapste man; juist niet. Knappe mannen zijn volgens Daniëlle dikwijls arrogant. ‘Ze liggen in bed alleen maar op zichzelf te kicken.’ Danielle werkt meestal samen met een vriendin. Ze vormen met zijn tweeën een uitgekiend team. De één houdt het oninteressante vriendje bezig, de ander gaat voor de hoofdprijs. Ze heeft geen problemen met afwijzingen… Niet geschoten is altijd mis. ‘Voorlopig vind ik het heerlijk op deze manier. Geen verplichtingen, alleen plezier.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.504 keer bekeken

Geschreven door

Sommige mannen zijn enkel geïnteresseerd in het hebben van hookup. Dat is natuurlijk helemaal prima wanneer jij er ook zo in staat, máár als je opzoek bent naar boyfriend material kun je in dat geval van een koude kermis thuis komen. No need to p…
2.504 keer bekeken