Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.692 keer bekeken

Foei! Door thuiswerken hebben we best vaak seks onder werktijd

4 juni 2021,

geschreven door

Thuiswerken heeft meerdere voordelen. Zo heb je geen afleiding van collega’s, hoef je niet het hele kantoor door voor koffie en heb je geen reistijd. Dus als je het zo bekijkt is thuiswerken eigenlijk effectiever dan waneer je op kantoor werkt. Maar, laten we eerlijk blijven. Even snel tussendoor de was ophangen, douchen, een snelle boodschap? Dat wordt ook wel erg verleidelijk. Oh en uit onderzoek blijkt dat we niet vies zijn van een potje seks onder werktijd! Heb jij je hier al schuldig aan gemaakt?

Meer seks door thuiswerken

Goed, het is natuurlijk ook niet heel gek dat we nu vaker seks hebben onder werktijd. Want seks op kantoor – als je partner ergens anders werkt- wordt natuurlijk ook wel erg lastig En als jij en je partner beiden vanuit huis werken en een van jullie heeft zin, ja, wat houdt je dan tegen? Even een quickie, om daarna vol energie weer verder te gaan aan je werk. Klinkt lekker en klinkt ook niet eens heel slecht voor je productiviteit. Uit onderzoek blijkt dat 58% van de mensen sinds ze meer thuiswerken, wel eens seks heeft onder werktijd!

“En als jij en je partner beiden vanuit huis werken en een van jullie heeft zin, ja, wat houdt je dan tegen?”

meer seks door thuiswerken

Nou even een paar tips voor seks onder werktijd

  • Geniet, maar doe het met mate. Af en toe even een korte sessie is heus niet zo erg, maar maak het niet te gek. Je werk mag er natuurlijk niet onder lijden. Maar als jij extra hard werkt, om dat kwartiertje (half uurtje?) te compenseren, zal je baas vast niet klagen. Iets met work hard, play harder.
  • Zorg dat je niet nog per ongeluk in een Zoom of Teams meeting zit! We hoeven je denk ik niet uit te leggen waarom…
  • Geen tip, maar wel grappig. Als jij seks hebt onder werktijd word je in feite betaald… en betaalde seks is prostitutie. Nou, dat vonden wij wel een grappig idee.

“Work hard, play harder.”

Hoe denk jij over seks onder werktijd? Laat het weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.879 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel er niet vaak over gepraat wordt, hebben de meeste mensen weleens gehoord van natte dromen. Iets met puberjongens die in hun slaap een zaadlozing krijgen toch? Maar wist je dat jij er ook zomaar eentje kan krijgen? En je partner? En eigenlijk i…
1.879 keer bekeken