Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

6.689 keer bekeken

Masturberen op werk? Do’s & Don’ts!

17 mei 2021,

geschreven door

Als je regelmatig onze artikelen leest weet je inmiddels wel dat masturberen goed voor je is. Zowel fysiek als mentaal: een potje “Doe-Het-Zelven” heeft veel voordelen. Het is zelfs zo gezond, dat verschillende psychologen aanraden om een “masturbatie-break” te houden tijdens je werkdag. Ja, echt waar.

Lekker sjorren op kantoor

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een groot deel van de wereldbevolking masturbeert op zijn of haar werk. De gemiddelde strekking van deze onderzoeken is dat zo’n 40% van de werknemers wel eens masturbeert op werk. We hadden wel verwacht dat het wel eens zou gebeuren, maar niet dat bijna de helft van de werknemers dit wel eens doet of heeft gedaan.

“Maar liefst 40% van de bevolking masturbeert wel eens op werk.”

Positieve effecten

Een rookpauze of lunchpauze houden tijdens een werkdag is vrij normaal. Psychologen Cliff Arnall en Mark Sergeant pleiten voor een zogenaamde masturbatiepauze. Masturberen heeft namelijk veel positieve effecten die jouw werkdag ook zeker positief zouden kunnen beïnvloeden. Zo kan masturbatie zorgen voor meer focus, minder stress, hogere productiviteit en ook niet onbelangrijk: een glimlach op je gezicht. Ook kan het helpen tegen verveling op je werk of zelfs tegen een kater. Redenen genoeg om eens de stoute schoenen aan te trekken tijdens je werk, toch?!

masturberen werk

Negatieve gevolgen

Hoewel masturberen op je werk strikt genomen niet illegaal is, zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee zou moet houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je genoeg tijd hebt om tot een hoogtepunt te komen. Je kan namelijk flink gefrustreerd raken wanneer het niet lukt om klaar te komen, met alle negatieve gevolgen van dien. Ook kunnen de lijnen tussen gewenst en ongewenst gedrag vervagen. Zeker wanneer je fantaseert over een collega, niet doen dus!

Dan hebben we het nog niet eens over het feit gehad dat je jouw collega’s zomaar flink zou kunnen choqueren met jouw gedrag. Bijvoorbeeld wanneer de toiletten op je werkplek gehorig zijn, wanneer je lang wegblijft of wanneer je zelfs viezigheid achterlaat..

Kortom…

De positieve effecten van een orgasme liegen er niet om. Maar er zitten ook nogal wat haken en ogen aan masturberen op je werk. Daarom adviseren wij om het masturberen te beperken tot je lunchpauze. Die tijd is immers van jou. Dus of je nu een kwartiertje uittrekt om te mediteren of te masturberen: dat moet je lekker zelf weten! Gezonder dan een rookpauze is het in ieder geval wel.
Masturbeer jij wel eens op je werk? Deel je verhaal in de reacties!

8 reacties

 1. Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige moest ik geregeld vrouwen scheren ruim 40 jaar geleden. Dat was in die tijd heel normaal. Op een ochtend een hele mooie jonge vrouw geschoren en daar ontzettend geil van geworden. Ik was toen ook nog eens een paar weken niet klaar gekomen. Ik had het niet meer zo geil als dat ik toen was. Heb me toen tussen de middag afgetrokken en op een zalige manier ontzettend hard klaargekomen. Daarna niet meer voor gekomen en liet ik mezelf thuis lekker klaarkomen.

 2. Hoi baukje gewoon eens een keer probeten,fenk dat je het dagelijks gaat doen.stukje spanning van het al dan niet betrapt worden,de ontspanning als je lekker bent klaargekomen,en het idee kan iemand het aan mij zien dat ik heerlijk tekeer ben gegaan.heerlijk gewoon doen dus.

  1. Hoi baukje gewoon eens een keer probeten,fenk dat je het dagelijks gaat doen.stukje spanning van het al dan niet betrapt worden,de ontspanning als je lekker bent klaargekomen,en het idee kan iemand het aan mij zien dat ik heerlijk tekeer ben gegaan.heerlijk gewoon doen dus.

 3. heb t 1x gedaan toen ik nog stage liep XD
  spanning liep hoog op toen ik aan het appen was met een chick waar ik beetje mee rotzooide.
  duurde niet lang en niemand had iets in de gaten
  zou het toch niet gauw weer doen, liever thuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.288 keer bekeken

Geschreven door

Hoera! Kan jij ook niet wachten om er weer even op uit te gaan? De zomervakantie staat immers voor de deur! Heb jij al een leuke vakantie gepland en ben jij je aan het verheugen op het moment dat je weer met veel te veel bagage het vliegtuig…
16.288 keer bekeken