Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

De 7 beste masturbators voor beginners!

17 november 2022,

geschreven door

Ben jij op zoek naar jouw eerste masturbator, maar heb jij geen flauw idee welke jij moet hebben? Schrik jij je dan ook nog eens het apelazerus wanneer jij er op onze webshop achter komt dat je keuze hebt uit ruim 538 verschillende soorten? Dat snappen wij. Daarom hebben wij speciaal voor jou de top 7 masturbators voor beginners op een rijtje gezet. Maakt het kiezen toch wat makkelijker! 

Wat is een masturbator?

Een masturbator – ook wel kunstvagina genoemd – is een van de meest populaire sextoys onder mannen. Masturbators zijn er in allerlei verschillende vormen en maten, maar dit seksspeeltje is voornamelijk ontworpen om het gevoel van penetratie van de vagina, mond of anus na te bootsen.

“Een masturbator is ontworpen om het gevoel van penetratie van de vagina, mond of anus na te bootsen.”

De top 7 masturbators voor beginners!

#7 Tenga – Egg

We beginnen deze lijst met de masturbatie-eitjes van Tenga! De eitjes zijn er in verschillende vormen te krijgen, met allemaal een andere stimulerende structuur aan de binnenkant. Deze toy is éénmalig te gebruiken, zodat jij precies kan ontdekken welke structuur jij het lekkerst vindt.

Tip! Je krijgt de glijmiddel bij jouw bestelling, dus dat scheelt weer in jouw winkelmandje! 😉


#6 Fleshlight Girls

De Fleshlight Girls zijn favoriet onder vele masturbator gebruikers! De naam Fleshlight verraadt het al: Door de zaklamp-look van de toy heb je niet direct door dat jij in het bezit bent van een spannend seksspeeltje.

De uitneembare sleeve is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en voelt heel comfortabel aan. De binnenkant is voorzien van noppen en ribbels om de stimulatie naar een hoog niveau te tillen. De Fleshlight serie heeft voor ieder wat wils; word jij blij van Riley Reid, Alexis Texas of wordt het toch Lana Rhoades?


#5 Tenga – Spinner 04

Naast de spannende eitjes heeft Tenga nog een bijzondere masturbator in het assortiment. De Spinner Masturbator is een unieke masturbator met spiraal die rond de penis draait tijdens het gebruik van de toy.

De rotatie van de spiraal en de ribbels aan de binnenkant van de sleeve zorgen voor extra stimulatie tijdens het masturberen en zorgen voor een levensecht gevoel. Het enige wat je hoeft te doen is de masturbator op en neer bewegen over de penis en de spiraal doet al het werk voor je. Door het bijgeleverde verkoelende glijmiddel, maak jij ook nog eens kennis met Temperature Play.

“De rotatie van de spiraal en de ribbels aan de binnenkant van de sleeve zorgen voor extra stimulatie tijdens het masturberen.”


#4 Lovense – Max 2

De Lovense Max 2 Masturbator is een echte koning als het aankomt op het gebied van masturbators. Door de vacuümtechniek kan deze masturbator namelijk het samentrekken van de vaginaspieren nabootsen om zo een levensechte sensatie te garanderen. Met dank aan deze nieuwe technologie, ervaar jij dus nog betere hoogtepunten.

De Lovense Max 2 is ook nog eens op afstand te bedienen met de Lovense App. Ideaal voor jouw vakantieliefde?


#3 Teazers – Orale Masturbator

Een automatische masturbator! Durf jij het aan? De Orale Masturbator van Teazers bootst de perfecte blowjob voor jou na. Hij staat niet voor niets op nummer 3 in dit lijstje, want het is de populairste automatische masturbator van onze webshop! Deze orale masturbator vibreert niet alleen, maar heeft ook een verwarmende werking voor extra stimulatie. Zo kom jij nooit jouw bed meer uit…

Pssst! De Teazers Orale Masturbator is de populairste automatische masturbator van onze webshop!


#2 EasyChoice – Thrusting Masturbator

Deze masturbator is niet alleen mooi, hij is ook nog eens super makkelijk te gebruiken. De toy heeft vier verschillende stootsnelheden, zodat jij lekker kan experimenteren met wat jou de meeste voldoening geeft. De reden waarom deze stijlvolle masturbator een plekje verdient op de tweede plek in deze lijst, is omdat de Thrusting Masturbator een wel heel speciale functie heeft… hoe warm krijg jij het van de geluidsfunctie met een sexy vrouwenstem?


# FPPR Masturbators

En dan de GOAT: de masturbators van FPPR! Elke masturbator fan is er ooit mee begonnen. Niet voor niets de populairste masturbator van onze website. De toys van  FPPR zijn niet alleen heel compact en makkelijk overal mee naar toe te nemen, ze zijn ook nog eens helemaal niet prijzig én beschikbaar in verschillende vormen. Ga jij voor een vagina-, anus- of mondopening? Of probeer je ze gewoon lekker allemaal?

“De GOAT: De masturbators van FPPR!”

“Welke masturbator spreekt jou het meeste aan om mee te beginnen? Of ben jij al een expert gebruiker en mis jij een masturbator in deze lijst? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.604 keer bekeken

Geschreven door

Als je bekend bent met seksspeeltjes, zal het merk Satisfyer vast wel een belletje doen rinkelen. Het merk is bekend geworden door haar revolutionaire vibrators voor vrouwen, die de clitoris stimuleren door middel van luchtdrukgolven. Maar het assort…
13.604 keer bekeken